Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli panna mloda jest w ciązy i ma bielutką sukienke i biały dlugi welon to co?

Polecane posty

Gość gość

przeszkadza to komuś? bo ja sobie wpadłam i będe mieć dlugi bialy welon oraz bielusienka sukienke.uslyszalam ,że nie wypada w moim stanie bo jestem w ciazy. brzucha mi nie bedzie widac mimo ,że to piaty miesiac ,wiec co za problem?nie rozmiem czasem ludzi.

Gość gość
Wygląda to trochę groteskowo ale mi nie przeszkadza. Ogólnie biel symbolizuje czystość a prawie żadna panna młoda nie jest "czysta" w dniu ślubu wiec w sumie z perspektywy wiary to bez różnicy czy jest w ciąży czy nie jest dziewica

Gość gość
A kogo to?

Gość gość
Ja miałam i byłam z widocznym brzuchem. To nie te czasy co kiedyś. Dziś po prostu to strój wychodzącej za mąż. Nic już nie symbolizuje.

Gość gość
Oznaką niewinności był wianek. Jak dla mnie to możesz włożyć co chcesz, ale ja raczej z tych którzy żyją swoim życiem więc dają pożyć innym. Szczęścia na nowej drodze życia :)

Gość gość
Tak, bo te nie-brzuchate to same czyste dziewice i nie wiedzą co to seks HAHAHAHAHA :P

Gość gość
Idź do ślubu w tym w czym ci ładnie i w czym się dobrze czujesz. To jest twój dzień, a że ludzie pogadają to żaden dramat. Za tydzień znajdą sobie nowy obiekt plotek, za 2 lata nikt nie będzie nic pamiętał, a ty możesz sobie potem wyrzucać, że szłaś w jakiejś beżowej albo innej ohydnej kremowej płachcie ;)

Gość gość
Ja byłam w ciąży i nikt nie gadał. Wszyscy są nowocześni. Chyba tylko na jakiś zapadlych wsiach tak jest.

Gość gość
Prowo a ludziska sie produkują.