Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie wytrzymam z tym bachorem trzymajcie mnie!

Polecane posty

Gość gość
21;12Sama jestes wiesniaczka i tobie dziura z butow wychodzi. Ty tepa suko, nie wiesz co to jest praca, bo ty tylko nogi potrafisz rozkladac i to ty jedziesz po kims od roboli ,szmato nadajaca sie tylko do dawania dup i p**d ,a ten twoj bachor niech morde wydziera, az przepuchlizny dostanie .A ty mozesz sie zalatwiac do lozka srac, jak do kibla nie zdazysz .Suko zaje/bana! 21wiek i nie wie co to antykonepcja i myslala ze jej bachor ,to bedzie aniolek ktory tylko spi, nie sra i nie ryczy.Geny ma ,podle po tobie!!!!!!!!!!

Gość gość
14;12 PO PROSTU, a autorka to suka i zdania nie zmienie. narzeka na swojego wrzeszczacego bachora ,a mnie pojechala od roboli bo to babsztyl smierdzacy od lenistwa. Smierdzi od niej chamstwem ,siedzi taka szmata w domu na kafe ,obiadu nie ugotuje ,nie sprzata i wiecznie szmacisko zmeczone .czym pytam, siedzeniem w domu smierduchu podly, to ty jestes nie szczesliwa tym narzekaniem ,swoim. Wez hydroksyzyne i do lekarza i ty i ten twoj wrzeszczacy bachor. A czas na pisanie na kafe to ma ,a do bachora zeby mu czas poswiecic ,uspokoic to nie ma. PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
14;04 Jeszcze se napisze ,tylko niech on sie tak nie drze .To mu to ,powiedz idiotko!

Gość gość
21;12 A ty jestes smietnikiem na sperme, a autorka to tępa SUKA. Wole byc robolem, niz miec meza chama ktory psa za ogon nie pociagnie .Bo robicie dzieci z tymi z kolei ,autorka to patologia.Jakby jej tak maz pomagal i cipke lizal codziennie ,to na huj by tyle zali tu wylewala?Wszystkie jestes sfrustrowane i nieszczesliwe. Poronione umyslowe ,oprocz dwoch, trzech kobiet ktore tu pisza.

Gość gość
Jak zacznie raczkować to będziesz biegała całymi dniami żeby sobie krzywdy nie zrobił !!! Już widze jak sobie odpoczniesz .. A jak zacznie ząbkować to Ty kobieto w psychiatryku wylądujesz!

Gość gość
18.02 jesteś k***iszczem babochlopem j*****m. Nie do z***bania. Twój chłop to ma niezły ubaw jak cie widzi i zamiast k*****m to kijem posówa bo wiadro masz jak huj. Kurefffko do garow i bachora baw bo ci pół chaty rozniesie

Gość gość
17.47 ty j****y robolu nie stworzony do niczego innego jak lizanie d**y szefunciowi. Z*********j do roboty bo szef premie utnie albo w ogóle nie dostaniesz. Parszywa suka przyjdzie z roboty i narzeka że zmęczona pytam się czym no k***a czym?!

Gość gość
ale czemu tak na nią najeżdzacie co????Pewnie wszystkie bezdzietne albo z pomocą od mamusi czy teściowej.Mam takie same dziecko i też czasami mam dość,każdy jest tylko człowiekiem,ile tego można znieść?Te co mają grzeczne dzieci,pomoc męża,mamusi,czy innej osoby i bezdzietne-NIE UDZIELAJCIE SIĘ

Gość gość
Bo autorka to p***a siedzi w domu ,a innych od roboli wyzywa. niech w********a do garow, meza i bachora ryczacego jak krowa w stodole. maz ci te polewki na leb wyleje!

Gość gość
9;54Ja debilko bachorów nie mam,a ty sie zachowujesz jak taki bachor z upośledzeniem .Smierdzisz smrodem z gnojownicy,lenistwem,pieluchami ,glownami i zarzyganym bachorem .Pewnie sie dzis wyrzygal i nasral na ciebie! k*********e, ze wsi, Koziej wolki.

Gość gość
9;57Ja idiotko jestem zmeczona praca, bo pracuje a ty idiotko zmeczona jestes lenistwem .Smierdzaca suko ,co dwie lewe lapy i najezdzaja na pracujace .Idz ty babo do garow ,albo na pierdy do sasiadki ,zeby cie wyj***la na zbity leb . Maz niech c***atelnia da w leb, za te twoje plotki i gary przypalone! bo chyba slabo cie dzis z*****aol.Kijem osranym cie juz nie chce tknac.

Gość gość
10;26Sram na ciebie bylo trzeba żulom i pajacom z kolei,d**y nie nadstawiać. Ma na was wyj/ebane i na bachora waszego!OJEJ jakie biedne jestescie ,ojejcu biedactwa. Nie zesrajcie sie ,od wstawania i dotykania pieluch.

Gość gość
Buehhheeeehhheeee glupie qrwy :D

Gość gość
Ty tez jestes glupi/a. Narobia bachorow i jecza stekaja na kafe jak zryte.

Gość gość
Uhuuu ale ktoś sobie wyładowuje stres po pracy :D mogłaś się uczyc to nie zasuwalabys na kasie w biedrze :D

Gość gość
Wcale nie pracuje na kasie, w biedrze. Fajne masz marzenia ,ale zle trafilas, pudlo. W hucie szkla tez nie pracuje...

Gość gość
Wy pracujecie przy zasranych bachorach ,dobrze ze wam nikt nie pomaga. Niech ryczy ile wlezie.

Gość gość
Ale nie przejmujcie sie ,ze macie rozwydrzone bachorki. Macie za to 500 plus.

Gość gość
I dobrze mam bachora ryczy sra itd a ty na mnie z*********j j****y robolu bo 500+ musi mi ktoś zapłacić. Jutro idę do galerii przytrawic 500+ bo weekend a ty z*********j żebyś mnie obsluzyla bo sama robota się nie zrobi

Gość gość
jakieś tępe suczysko, bezpłodne zapewne się tu wyżywa, że musi zapierdzielać 12h na dobę na jakiejś hali produkcyjnej czy w innym g*****e, a inna jak np. autorka nie musi rąk sobie brudzić pracą i ma płacony macierzyński:D trzeba się było durna bezpłodna pipo uczyć to byś mogła pracować lekko i przyjemnie 8h i do domu, a tak to się musisz tu pluć, że ciężko pracujesz:D pewnie wyglądasz jak kocmołuch:D durna p***a!

Gość gość
Ty kurefffko p********y robolu cieczki dostałaś? Twój stary kijem cie n*******la bo żeś stara rozklapciucha i starej p***y nie chce tknac woli młode bo zgrabne nie taka sfrustrowana babe bo robocie ha ha ha

Gość gość
niektóre babska są bezpłodne to się przynajmniej do roboty nadają, robole brudne:D i dzięki temu mamy 500+ i sobie w domu siedzimy i na zakupki chodzimy, a ta bidota niewykształcona niech na nas zapieprza:D

Gość gość
W ciążę zajść nie może bo jalowe kruwsko to na tych co mają dzieci się wyzywa albo na ciężarnych. Zapieprzaj w robocie ile wlezie i szefunciowi rowek liz bo dyscyplinarka będzie.

Gość gość
ta co tak zapieprza, robol pieprzony jest wyraźnie sfrustrowana bo kto by ja choć przelecieć chciał:D nawet jakby torbę na łeb brudny założyła to nikt brudasa pieprzyć nie chce, więc wylewa żale tutaj:D pewnie chciałaby nawet dziecko, ale menel by jej przelecieć nawet nie miał ochoty:D:D:D

Gość gość
19.21 no jutro jadę do galerii bo tam fajne bluzki są i dla mojej Dzesiki kupie jakieś super ubranko. Przecież wyluzowac się trzeba później na kawkę pójdę a co! Może jakiś fryzjer- Andrzej ze mną pojedzie to mała przypilnuje a ja będę szaleć po wyprzedażach. Chyba plazme se kupimy bo tamta stara już ponad rok ma a jak mamy pieniądze to kupimy.

Gość gość
jałowe brudne kruwsko czy raczej żaden żul nawet jej nie chce zapłodnić? na co stawiacie?:D

Gość gość
19.23 ktoś powinien się poświęcić- Torba na łeb i za ojczyznę :D

Gość gość
Zapiepszac do pieluch ,bo juz kipia pieluchy od glowien. Bachor ryczy ,morde wydziera robotnice ,sprzaataczki dajki domowe!Mna sie nie przejmujcie, ja sobie rade daje .To wy jestescie malo zaradne ,sfrustrowane przez kasliwego bachora, albo dajcie w nocy dobrze d**y mezowi, zeby zmeczenie wam minelo .Bo zamalo sie ru/chacie!!!!!!!!!!

Gość gość
19.28 ty o moje ******ie się nie martw bo mam codziennie to ciebie brudasko nawet menel tknac nie chce

Gość gość
19.28 mam 500+ to zatrudnię cie jako sprzątaczke i g****a spod mojego bachora będziesz sprzątać.