Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz nie wytrzymam z tym bachorem trzymajcie mnie!

Polecane posty

Gość gość
czytam to i śmieję się na głos aż mąż przyleciał zobaczyć co robię:D niektóre komentarze tutaj powalają:D a ta brudaska, która tak ciężko pracuje to jakiś totalny oszołom, zero wykształcenia, zero kultury, wylewa swoje żale bo ma takie denne życie:D

Gość gość
19;25Ciebie zaplodnil cpun albo jestes z in vitro ,zes taka pusta p***a i pipa tylko myslisz ,zacofancu. Z pokolenia na pokolenie ,wez bachora i do zuli po grosze na pampy ,a ty przy okazji w morde dostaniesz ,to sie uspokoisz.

Gość gość
19;30Nie jestem brudaska ty DZIW/KO KTORA D******PY, MENELOM I KURW/IARZOM W BURDELACH, ODEMNIE TY DZIW/KO zawszona WARA .Uwazaj bo c***aznokiec sie zlamie i znowu bedziesz miec problem.

Gość gość
Ja mam wyj****e na was i wasze bachory smierdzace ,ryczace ,kiwiczace, wydzierajace sie .kijem bym tego glowna waszego nie tknela ,bo wasz bachor to glowno takie jak wy! Dajki dupoodaje dziw/ki.Ile zarobilyscie dupa na 1 paczke pampow?

Gość gość
Pięknie z was pelikany, łykacie zarzutki jak sasha gray śmietankę .xD

Gość gość
19;33A ja smieje sie z ciebie .Maz przylecial cie wyprostowac ,tepaku i odp*****l sie .siedzicie na kafe ,do bachora w********ac! a autorka do tej swojej pracy po 12godzin zmeczone ,umeczone ,dawaniem dup i bachorem ,siedzeniem w domu. Smiech na sali ha ha ha ha bu ha ha bu ha ha.

Gość gość
Możesz suko c**e mi wylizac :D a mój bachor naszcza ci na mordę a gownem łeb ci wysmaruje. Idź spać bo jutro o 6 trzeba karte w zakładzie podbić i z********ac na moje 500+

Gość gość
19.44 ty kretynko autorka nigdzie nie napisała że chodzi do pracy :D ona pobiera 500+ żebyś ty mogła z********ac

Gość gość
19.36 jesteś brudaska bo ciebie nawet menely tknac nie chcą a mają brudne k***sy jak tu mordę

Gość gość
OP to j****y geniusz zarzutek! Szanuję motzno!

Gość gość
19;45Ty debilko nie potrafisz czytac ze zrozumieniem .pisala ze wczesniej pracowala po 12 godzin i nie byla tak zmeczona, a bachor jej ostatnia krew i energie wyssysa i dobrze jej robi ,niech jej jeszcze leb zesra. Ty do szkoly nauczyc sie tepaku ,czytac ze zrozumieniem ,bos pewnie ledwo po zecie ,prostaczko ze wsi.

Gość gość
Masz p**de jak kapelusz i się tu prujesz. Pajęczyne z c**y zgarnij i wibrator kup bo menely nie chcą tam nawet zajrzeć. C**a obklejona gownem i sluzem bo przez to że musisz z********ac przez 12 godz to nie masz czasu p**dziska umyc

Gość gość
Właśnie kretynko pracowała a nie pracuje to różnica. Jak nie rozróżniasz pojęć to pewnie ledwo podstawówke skończyłas. Pewnie chodniki zamiatasz i dlatego się tak prujesz poyebko.

Gość gość
19;44Sama wypiepszaj do roboty, jak masz bachora dosyc a twoj leb od szczochów smierdzi ,bo 24na dobe przy bachorze jestes i rady juz nie dajesz.Rodzina na ciebie tez sie wypina odemnie sie odpiepsz. Macie robote,bachora mrukliwego i wiecznie niezadowolonego.

Gość gość
19.51 a ty j****y sloiku naucz się kultury bo mamusia pewnie menel i niczego nie nauczyła. W sumie jak miała cie nauczyć brak wody, prądu nawet myć cie nie nauczyła. Raz w roku nad rzekę i koniec. Majty w kroku zgnite

Gość gość
jednak jestes tepa, no przeciez kretynko tepa pisala ze pracowala i ta praca ja nie meczyla, a bachor jej teraz zycie utrudnia i dobrze wam. bo nalatujecie ciagle na pracujace ,bo malo pracy jednak ,przy bachorze macie .

Gość gość
19.55 nie pójdę do roboty bo mam 500+ a bachor niech ryczy w d***e to mam ważne że hajs się zgadza

Gość gość
19.57 te pracujące to suki do gnoju was dać

Gość gość
19;57Przyjedz i zobacz jak zyje 100 razy lepiej od ciebie i na takich ludzi jak ty, to mam wj .Podwojnie produkuj sie tu ,dalej. Ile pieluch dzis zmienilas? ZERO. Bachor w glownach lezy, az zgnije od smrodu.Milego mycia dup i wycierania dup, po glownach bo tylko na to was stac i jeszcze zal ,ze musicie to robic.

Gość gość
20;01Sama jestes suka ,ciebie do obozu koncentracyjnego zebys buraki zarla, a w sikach sie myla podluchu podly. siedza w domu narzekaja na bachory i pracujace ,suki z***bane!Popros meza ,niech cie wypiepszy dobrze!

Gość gość
Ha ha zgnije to zgnije trudno. Mam 500+ kurefffko i będę se żyć w domu z podniesionymi nogami a ty zapieprzaj na mnie i mojego bachora

Gość gość
19;59Bo jestes patologia w huj, wszy cie zeżrą.

Gość gość
20.05 skończ bo majtki w kroku c***ekna. Może ci jakieś sprezentowac? Jadę jutro do galerii to ci kupie. Masz przegnite z brudu i c****o ci śmierdzi

Gość gość
20;05Nie chcialabym tego bachora i tego 500 wez se te 500 i zdychaj .licz se te grosze ,na rachunki i ciesz sie ze cos masz wysrane.

Gość gość
MUSICIE NA MNIE Z********AC ha ha ha ha

Gość gość
20'07 Spadaj do garow ,bachora. Zajmij sie robota żebyś była nieprzemęczona od siedzenia

Gość gość
O sie porobiło hie hie.. jakiś przychlast małoletni sie zacietrzewil i syczy a inny dureń mu wtóruje kłócąc sie z gamoniem. Mało wymyślne te wasze przezwiska i wyzwiska, ot pospolite i jakies takie jałowe. Nawet se nie zawracam gitary by to wszystko przeczytać bo to jedne wielkie zająknięcie. Macie ludzie nasrane w garach i to fest!

Gość gość
20;11 Ty zapiepszaj do garow ,bachora i poszukaj se kogos dodatkowego ,komu bedziesz sluzyc jako dodatkowy worek na sperme.

Gość gość
20.16 jak mozesz przeciez to wszystko wyksztalcone matki polki