Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasytuacja1234

dlaczego faceci nagle przestają się odzywać, a było tak pięknie?

Polecane posty

Gość gość
no i prawidłowo :D tego sie trzymaj i nie zerkaj ciągle w ten telefon ;P

Gość takasytuacja1234
@inaccessible89, w takim razie co byś zrobiła na moim miejscu? i jak sie zachowała, żeby wyjśc z tego z jak największą twarzą

Gość gość
A który facet wytrzyma bez seksu 1,5 miesiąca?

Gość gość
Zobaczyl, ze ma do czynienia z typowa ksiezniczka i sie zmyl. Nikt nie chce byc podnozkiem drugiej osoby.

Gość gość
I tak wyszlas z twarzą bo nie poszlaś z nim do lozka. A to że się przestał odzywać to już jego problem. Możesz być jedynie dumna z siebie i tyle.

Gość takasytuacja1234
' a który facet wytrzyma bez seksu 1.5 miesiaca?' tak, jasne bo najlepiej dawać d**y każdemu od razu po tygodniu znajomości byle tylko sie przypodobać facetowi i nie zostawil mnie :) pogrzało? ja patrze na siebie i na swoje uczucia, nie bede uprawiać seksu z kimś kogo nie jestem pewna, i że nie wywinie mi numeru z zapadnięciem sie pod ziemie po 1 seksie.

Gość gość
Tylko że on i tak zapadł się pod ziemię nawet bez seksu.

Gość gość
takasytuacja1234 dziś były między nami pieszczoty, pocałunki, spaliśmy razem w jednym łóżku ale seksu nie było .... Trzeba mu przyznać, chłop ma żelazną wolę jak Mahatma Gandhi że tak długo wytrzymał

Gość gość
wyślij mu zdjęcie majtek i powiedz że inny je ściągał

Gość takasytuacja1234
gość tak, i mimo że nie uprawiałam z nim seksu to i tak to przeżywam, więc nie chce sobie wyobrazić co bym czuła po takiej akcji gdybym z nim ten seks jednak uprawiała...

Gość gość
pewnie kogoś poznał albo już wcześniej gral na dwa fronty.

Gość gość
Wpadł pod tramwaj albo go porwali

Gość gość
Raczej nie wpadł pod tramwaj bo autorka pisała już ze widziała go dostępnego na fejsie.

Gość gość
Porwanie odpada do tej pory juz by podali kwotę okupu albo by przysłali chociaż jakiś palec

Gość gość
gość dziś Raczej nie wpadł pod tramwaj bo autorka pisała już ze widziała go dostępnego na fejsie. Pod tramwajem nie ma zasięgu?

Gość gość
Tak porwała go ale inna laska.

Gość takasytuacja1234
o tej godzinie to chyba sam wysyp idiotów jest na kafe, masakra :D

Gość gość
Dlaczego nazywasz kogoś idiotą tylko dlatego że wyraża swoje zdanie inne niż twoje oczekiwania? Chyba po to jest forum prawda?

Gość gość7699
Lekkomyslny du/pek, ktoremu sie znudzilo. Pobawil sie toba, a teraz nara. Polecam zakup oryginalnych, modnych i sportowych butów na http://sklep-new-balance.pl/pl/ To sklep godny zaufania, naprawdę warto. Wszystko szybko, sprawnie i bezproblemowo. Satysfakcja gwarantowana. Polecam.

Gość takasytuacja1234
wyśmiewanie sie i nie wnoszenie niczego nowego do dyskusji nie jest wyrażaniem opinii :)

Gość gość
To ja ten idiota Wyrażam swoją opinię najlepiej jak umiem Śmiej się z tego nie ten to inny dobrze że nie zmył się po ślubie

Gość gość
Mysle ze olal Cie bo Bo chodzilo mu tylko o seks, biedaczek tak sie nameczyl udajac idealnego faceta :D minelo 1,5 miesiaca a Ty ,,nadal" nie Dalas mu d...y wiec pewnie teraz bajeruje Inna, latwiejsza z ktora szybciej osiagnie cel. Nie odzywaj sie do niego, zobaczysz pewnie za pare tygodni lub miesiecy sam napisze do Ciebie- jak bedzie mu sie nudzilo, nie bedzie mail innych opcji to sobie przypomni o Tobie hehe ;) ale wtedy olej go, nic nie odpisuj, bedziesz miala satysfakcje. Wiem jak to boli, szczegolnie gdy facet podoba Ci sie I z wygladu I z charakteru, taka kombinacja czesto nie wystepuje...przynajmniej u mnie. Tez takie sytuacje przezywalam I bolalo bo ogolnie rzadko kidey mi sie ktos spodoba...nie trac nadzieji, jeszcze trafisz na fajnego faceta :)

Gość gość
"Powiedz mi, Autorko, co chcesz osiągnąć swoimi żałosnymi i infanylnymi gierkami?" xxx Nie przesadzaj, jak na razie to ona się nie chce kolesiowi narzucać po weekendzie u niej, i w nic nie gra. xxx Autorko, poczekaj do tygodnia, jak się nie odezwie, to zapomnij ;) Ale tak jak wyżej, najbardziej prawdopodobna wersja jest taka, że liczył na seks, a jak mu dałaś do zrozumienia, że tak szybko z tobą nie pójdzie, to się zmył. Ot i cała tajemnica. PS. Udawanie ideału jest na dłuższą metę męczące ;)

takasytuacja1234 dziś Na Twoim miejscu napisałbym do niego z pytaniem, jak minął dzień albo z jakąś ciekawą anegdotką. Bez "spiny". Jeśli jednak nie odpisze, albo ochłodzi kontakt, nie starałbym się za wszelką cenę go ratować. gość dziś "A który facet wytrzyma bez seksu 1,5 miesiąca?" Ja. gość dziś "Nie przesadzaj, jak na razie to ona się nie chce kolesiowi narzucać po weekendzie u niej, i w nic nie gra." Czekanie przez półtora miesiąca aż druga strona za każdym razem wykona krok to wg Ciebie zdrowa relacja? Ja bym się zwinął po tygodniu najpóźniej.

Gość gość
A ja wam powiem że poszłam do lozka może nie za pierwszym ale trzecim razem jak poznałam faceta. Mieliśmy juz taka ochotę na siebie że nie mogliśmy się powstrzymać.Już teraz jesteśmy małżeństwem mamy dzieci. I nie twierdzę czy zrobiłam dobrze czy źle tylko że nie zawsze jest tak jak piszecie że facet jak dostanie seksu to konczy znajomość. I proszę mnie nie oceniać ja tylko stwierdzam fakt że nieraz może być inaczej. Widać my byliśmy wyjątkiem od reguły.

Gość gość
sama mam taką samą sytuacje, i to nie pierwszy raz. może jakiś facet sie wypowie, i powiecie nam (kobietom) dlaczego sie tak zachowujecie?!

Gość gość
Autorka to szmata i leci na dupkow. Szmato pomietaj bedziesz szmata skoro uzywasz slowa facet

Gość gość
napisz do niego sama, a nie sie czaisz ;p trzy dni sie facet nie odzywa, a laski już afere robią! odezwij sie jak sie miesiąc nie bedzie odzywał, wtedy mozna sie martwić!

Gość zwykłygość
Do pani z odpowiadam. Tak autorka prawidłowo rozszyfrowała intencje adoratora i nie poszła z nim do łóżka. Brawa dla niej i dla jej intuicji. Gościu zgrywał ideała aby poseksić. Nie dostał więc się zmył. Kij mu w oko. Nie potrafi docenić fajnej dziewczyny, jego strata. Taki przypadek jest dość częsty niestety. Kobiety się nakręcają na "ideał", idealizują typa bo są spragnione prawdziwego uczucia. Takie typy potrafią to wykorzystać i tak zmanipulować kobietę aby ta szybko im się oddała. Tym bardziej brawa dla autorki że się powstrzymała i nie uległa debilowi. Dopiero wtedy ból i rozczarowanie byłoby duże. Jak facet chce czegoś poważnego i kobieta mu się podoba to poczeka na seks tyle ile trzeba, aż dziewczyna będzie gotowa, nie wywiera presji. Niestety duża, zbyt duża ilość kobiet poddaje się takiemu szantażowi i pcha się do łóżka byle frajerowi aby go do siebie przywiązać. Tyle że często efekt jest odwrotny od oczekiwanego, bo faceci nie szanują tego co łatwo i szybko wpadło im w łapy. Pamiętajcie drogie panie. Z innymi kobietami mężczyzni się "bawią" z innymi żenią.Nikt nie chce poprowadzić do ołtarza latawca którego pół miasta i okolicznych wsi miało. Dlatego rada jest jedna chcesz wiedzieć jakie intencje ma wobec ciebie adorator nie pchaj mu się do wyra od razu.

i jak sie zachowała, żeby wyjśc z tego z jak największą twarzą xx proponuję lupę, powinna wystarczyć