Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DoświadczonaŻyciem

Maseczka na twarz z użyciem męskiej spermy

Polecane posty

Gość DoświadczonaŻyciem

Nie od dziś wiadomo że w s*****e znajduje się dużo witam i minerałów. Od jakiegoś czasu mój mąż zawsze kończył na piersiach po czym wmasowywałam ten balsam w nie i zauważyłam że są jędrniejsze itp. Teraz próbuje od tygodnia na twarzy i moja cera jest gładka jak nigdy dotąd. Po nieprzespanej nocy (głównie przez małe dziecko) nie ma tzw podkrążonych oczu itp. Koleżanki, czy Wy też używacie spermy jako kremu / balsamu????

Gość gość
Czasami używam jako maseczki na twarz czekając aż weschnie w skórę, a po 30 min idę umyc buzię zimną wodą . Efekt, znacznie ładniejsza i gładsza twarz niż po drogich kremach za duże pieniądze. Polecam zdecydowanie takie domowe maseczki :-)

Gość Lolita35l
Ja tam biorę doustnie z dwóch powodów, po pierwsze jako najlepszy środek antykoncepcyjny, a po drugie dla zdrowia :-) Bo tak jak piszesz, w nasieniu jest dużo witamin

Gość gość
oj, prawiki :o

Gość gość
Lubię smak spermy, mogłabym smarować nią kanapki :-)

Gość gość
jedna taka piła pitrami i odmłodniała ok. 10 lat na litrze. ale przesadziła i obecnie chodzi do przedszkola.

Gość gość
Moja żona bez dawki witamin wieczorem nie jest w stanie zasnąć, a od rano kawki lepsza naturalna śmietana :-) Oczywiście rano i wieczorem żona sama uruchomia produkcję na własne potrzeby :-)

Gość gość
Ja przed połykiem płacze dokładnie usta :-)

Gość gość
Żona uwielbia na piersi, ale czasami da mi chlapnąć na twarz. Lodzik to wiadomo,z połykiem

Gość gość
Obecnie 99% młodych kobiet wykorzystuje spermę jako środek kosmetyczny lub suplement diety.

Gość gość
Zgadzam się, najlepszy i zarazem zdrowy kosmetyk, a dwa że partnerom też to sprawia przyjemność. A więc oboje zadowoleni i zdrowi :-)

Gość gość
Wale do słoiczka, a na święta do serniczka :-)

Gość gość
Ja tam codziennie z mężem uprawiam sex, a kończy zazwyczaj w ustach lub na buzi, czasami na piersi i pupę. Faktycznie jest to dobry sposób,naturalne kremy sztucznie robione są drogie, a tu za darmo i z przyjemnością dla nas obu. A efekty są widoczne i szczerze polecam, szkoda marnować tego cennego balsamu

Gość gość
@ 12:38 Spermę można przechowywać, ale musi być zamrożona.

Gość gość
Sperma na patyku :-) Robisz loda by mieć loda :-)