Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poiuy

falsigra tabl.

Polecane posty

Cześć zadaje to pytanie bo mam problem. Ostatnio zamówiłem falsigra sildenafilum 100 mg. Tabletki są po cztery sztuki w opakowaniu z ulotką w środku. Tabletka w środku ma kolor biały. Jestem zdrowym młodym chłopakiem srodek zamówiłem z ciekawości i chęci dostania super mocy na pare godz. Na pierwszy raz zażyłem 1 tabletke czyli 100 mg , 1 h przed stosunkiem po stymulacji seksualnej nie czułem jakiś super mocy w penisie po zabawie penis opadł nie stał mi przez kolejnych pare godzin. Postanowiłem zrobić kolejną próbe z 100mg. Następnego dnia okazało się to samo po stosunku penis opada i koniec zabawy nie zauważyłem też skutków ubocznych za pierwszym razem bolała mnie głowa ale po drugiej próbie kompletnie nic. Czy owy lek tak działa czy dostałem lipny towar ? dzięki za odp

Gość gość
nie wiem gdzie kupowałeś ale bardzo to prawdopodobne że masz ,,lipny,,towar,sam kiedyś tego doświadczyłem,zresztą w necie jest pełno stron z podróbkami

Kupiłem przez allegro szukałem na stronach z aptekami ale o wszystkich są złe opinie więc postanowiłem kupić ostatecznie przez allegro