Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwnie mi z tym że podobam się wszystkim a mi niewielu

Polecane posty

Gość gość

Wiele osób chce nawiązywać znajomość a ja muszę ich splawiac i źle mi z tym. Jako ta ładna podobam sie wszystkim. Kobietom i mezczyznom. . A mi prawie nikt. Źle mi trochę ale nic nie poradzę na naturę. Sa tu podobne osoby?

Gość gość
Tez tak mam bo jestem atrakcyjna duze powodzenie i duzo namolnych facetow. Nie mam szczescia w milosci mnie zawsze wpadnie ktos w oko co alno zajety i trudnodostepny.Najlepszw jest to ze nie wiem co ze mna jest nie tak , jak mi sie ktos spodoba nakrecam sie lecz jak juz sie interesuje to go tez olewam i juz mi sie nie podoba :-(

Gość gość
Nie wiwm jak z tym sobie poradzic a przeciez to nie nasza wina ze ktos sie nam nie podoba, tymbardziej ze patrze na charakter. Ci przystojni mnie nie interesuja a ci przecietni czasami wpadnie w oko .

Gość gość
Mi tez rzadko kiedy facet się podoba, coraz rzadziej...

Gość gość
Mi tez rzadko kiedy facet się podoba, coraz rzadziej...

Gość gość
a jak wyglądasz mneij wiecej?

Gość gość
Niska :-) ciemna karnacja , ciemne wlosy dlugie , niebieskie oczy

Gość gość
oddaj mi twoje powodzenie, z chęcią przygarnę :D

Gość gość
Nigdy o tym nie mowilam bo to sie wydaje dziwne ale jak bylam mlodsza to wrecz bylam tym zalamana , wkurzajace to bylo i meczace .Co tym bardziej powiedziec zeby goscia splawic. A DRUGA RZECZ facet nie patrzy na ciebie przez pryzmat inteligencji , charakteru tylko czego ?Wygladu ! Wierz mu ze to nie takie super. chlopy swiruja a ty sie zastanawiasz o chuj im chodzi :-O

Gość gość
O i walniete zazdrosne kolezanki bo im sie mezczyzna podoba a on znowu startuje do Ciebie , nie radzilabym sie zamieniac :-)

Gość gość
Ale dlaczego kobiety cie lubią? Ja jak ładnie wyglądam czuję na sobie nienawiśc kobiet. A jestem ładna. Skoro jesteś taka piękna to dziwne że nie spotykasz sie z zadrością.

Gość gość
Mów że jesteś zajeta.

Gość gość
Tez sie dziwie chyba ze do autorki zarywaja te kobiety :-)

Gość gość
Z doswiadczenia woem ze to nie dziala , przyjaciolka krecila z chlopakiem .Ja mezatka .I ten chlopak pisal do mnie ze mam zostawoc meza i byc z nim , nie wiem co te chlopy sobie mysla wtedy bo normalnie glupieja .A to ze zajeta to 30 % dociera do reszty niekoniecznoe

Gość gość
no dziwnie że podobam sie wielu a mi w sumie rzadko kto raz na 1000 osób jedna

Gość gość
e przesadzasz z tą pieknością, piekna to jest natalia vodianowa sasha sasha pivovarowa, modelki lat 90 tych, ty możesz być co najwyzej ladna albo przecietna

Gość gość
Dlaczego na tym forum prawie wszystkie dziewczyny są takie zadufane w sobie? Co druga, to miss piękności, o którą mężczyźni się zabijają a kobiety nienawidzą. Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Na ulicach nie widzi się aż tylu pięknych kobiet. Poza tym, dziewczyny, nawet jeśli jesteście takie atrakcyjne, to przydałoby się Wam trochę skromności. Nikt nie lubi zarozumiałych, zakochanych w sobie ludzi.

Gość gość
Prawda jest taka ze każdą kobieta ma wianuszek adoratorow nie tylko wy a i znajdzie się pewnie kilkanaście ladniejszych od was w mieście , więc nie p rzesadzajcie już z ta domniemana atrakcyjnoscia

Gość gość
1.53 -Ta Sasza Pivovarowa jest wręcz brzydka, kanciasta na twarzy, nie chcę nikogo obrażać, ale pierwsze skojarzenie dla mnie to ufok z obcej planety niestety...

Gość gość
ucieknij na bezludną wyspe

Gość gość
Mam podobnie. Z tym że do 30stki podobalam się głównie kobietom, zdarzało się że zarywaly do mnie. A teraz i faceci i kobiety, masakra :( Wcale nie uważam się za jakąś superpieknosc, nie wiem od czego to zależy.

Gość gość
Ja też się wielu podobam, ale nie jest mi z tym dziwnie. Chleb powszedni.

Gość gość
Och ach same królewny z drewna.

Gość gość
A ja mam bardzo małe powodzenie, większość "kolegów" z pracy ma problem, żeby powiedzieć mi "cześć" a co dopiero zaprosić do jakiejkolwiek rozmowy (o podrywie nawet nie marzę), bo choć buzię mam ładną, to jestem za gruba, więc dla nich pewnie nie jestem człowiekiem. Doceńcie to co macie, naprawdę.

Gość gość
Widocznie Twój czas jeszcze nie nastal

Gość gość
Schudnij

Gość gość
"Schudnij" - eureka, dzięki za radę, bo w życiu sama bym się nie domyśliła. :D I to pewnie napisała osoba, która wpier/dziela co wlezie i jest chuda. Dzięki serdeczne. Serio, żeby zasługiwać na szacunek trzeba być chudym? Nie widzisz, że to troszeczkę "nieładnie"?

Gość gość
Schdnij.. rok temu wyglaslam jak z Oświęcimia dyndaly dwie małe cytryny. Jeśli ma mi coś dyndac to wolę porządny cycek niz dwie cytryny. Btw ja pracuję nie mam czasu na chudnięcie

Gość gość
sasha pivovarowa jest piękna, ale rozumiem to rzecz gustu, nie kazdemu musi pasować, ale n a pewno nie można nazwać jej brzydką. Za to co d natali vodianowej już nie powiesz mi chyba, że jest brzydka, ma niesamowita unikatowa urodę, i malo która jest w stanie jej dorównać.

Gość gość
Jestem kobietą o orientacji zdecydowanie HETERO, więc jako kobieta może nie powinnam się wypowiadać, ale się wypowiem. Dla mnie wzór piękna w kategorii blondynek to tylko GRACE KELLY - piękno i klasa sama w sobie. Potem długo, długo nic...