Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natlia Magnolia 21

Facet mnie zostawił z małym dzieckiem.

Polecane posty

Może też macie taki problem. Zostałam sama z moim synkiem, który ma zaledwie miesiąc. Nie moge spobie poradzić z bieżącymi opłatami. Chciałam podjąć prace,ale nie miałby kto zająć sie moim dzieckiem, a opiekunki są za drogie. Nie wiem co robić.

Gość gość
a alimenty i 500 plus a pomoc rodziny , teściów ? Przecież nie jesteś sama na tym świcie .

Gość gość
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co Ci doradzić, ale podbijam, może ktoś inny pomoże… Wiesz dlaczego Cię zostawił i jeszcze, czy to jest jego dziecko? W ogóle nie masz z nim kontaktu? Może masz kogokolwiek znajomego, rodziny która mógłby Ci pomóc chociażby tymczasowo? Są jeszcze Domy Samotnej Matki i różne linie telefoniczne, w których ludzie doradzają opuszczonym matkom, może tam ktoś mógłby Ci coś merytorycznie doradzić. Strasznie mi przykro. Mam nadzieję, że trzymasz się jakoś. Z całego serca życzę, żeby udało Ci się rozwiązać sytuację...

Gość gość
Jeśli to jego dziecko było, powinien płacić alimenty ;///

Gość gość
Jeśłi nie masz środków do życia idź do mops-u , dostaniesz zapomogę. wystąp o alimenty na dziecko , zwróć się do swojej rodziny , do rodziny partnera o pomoc .