Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dostawać od innych to, co się chce? Być dobrze traktowanym?

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie dostałam nic od rodziców z tego co chciałam. Za to siostra dostała wszytko o co poprosiła. Nie powiedzieli mi nawet o jej ślubie. Dowiedziałam się lata później od sąsiadki... Nawet nie dali mi się uczyć mojego profilu w liceum. O maturze więc moglam zapomnieć. Mogłam się uczyć tylko tej części, którą miała taką samą moja siostra... Ale z zastrzeżeniem, że nie mogę studiować tego co ona, bo ona sobie nie życzy. Jak potrzebowałam na coś pieniądze, np. majtki bo wyrosłam ze starych- nie dostałam. W wieku +23 dowiedziałam się, że dlatego, że nie użyłam dokładnie takiej formułki jak siostra prosząc:"znalazłam PROMOCJĘ TYLKO ZA... zł". Specjalnie mnie tak traktowali. Czemu? Bo " i tak nic w życiu nie osiągnę"- tak powiedział ojciec, jak go wujek spytał, czemu mnie źle traktuje. Albo "bo nie jestem fajna", jak go spytała siostra. Jak być wystarczająco fajnym, by żyć między ludźmi? :( :(

Gość gość
Ps. Ludzie mnie nie lubią. Mówią mi to.

Gość gość
i jak tu dalej zyc? eh

Gość gość
Albo jesteś psychiczna :-) nie przejmuj się Albo nie przyznawaj się że masz taką rodzinę :-( Należy unikać takich ludzi jak Twoja rodzina niech się kiszą w własnych myślach i czynach.

Gość gość
Absolutnie nie. Stosunki, które panują w Twojej rodzinie chyba są zaburzone. To nie jest normalne i argumenty Twoich bliskich są chore... To nie jest Twoja wina. Na świecie jest mnóstwo ludzi, naprawdę pokreconych aspołecznych dziwakow i oni jakoś żyją, często nawet mają pracę , rodzinę, sukcesy. A rodzina powinna być ostoją, bliscy wsparciem- to co robią Twoi bliscy wynika z ich własnych problemów, jest to złe postępowanie i nie sądzę, żebyś odpowiadała za to.

Gość gość
Chyba jestem... bo od dłuższego czasu chyba mam depresję:P

Gość gość
Trzymaj się jakoś i spróbuj uwolnić się od nich jak najszybciej, niech się kiszą we własnych żalach.

Gość gość
Dziękuję bardzo:) :*