Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kochanka2017

Kochanka

Polecane posty

Go艣膰 chaaryzmaa
Ten facet to zwyk艂y chuj..jest wyrachowany bo nawet nie waha sie czy chce odejsc od 偶ony czy nie..r贸zne s膮 sytuacje w zyciu,czasem faktycznie ludzie s膮 ze sob膮 tylko i wy艂膮cznie ze wzgl臋du na dzieci albo zobowi膮zania finansowe ale ten Tw贸j to zwyk艂y nieuczciwy cwaniak kt贸ry nigdy od 偶ony nie odejdzie ,kosztem Ciebie chce sie dowartosciowa膰..tyle 偶e to Ty za kilka lat zostaniesz ze z艂amanym sercem i 偶yciem...偶ona gdy sie dowie obarczy win膮 Ciebie bo Jego na pewno kocha i 艂yknie kazde usprawiedliwienie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 deathwoman
To pieprzony gnojek kt贸ry kosztem Ciebie chce sie dowartosciowa膰 i wykorzystuje Cie..s膮 r贸zne sytuacje gdzie faktycznie ludzie s膮 ze sob膮 ze wzgl臋du na dzieci czy sprawy finansowe ale On sie nawet nie waha,On Ci jasno m贸wi 偶e nie zostawi 偶ony bo J膮 kocha,bo Mu tak wygodnie...偶ona jak sie dowie obarczy win膮 Ciebie bo Jego na pewno darzy uczuciem i 艂yknie kazde k艂amstwo i usprawiedliwienie a On potulnie skruszony wr贸ci na 艂ono rodziny po jakims czasie szukaj膮c nast臋pnej naiwnej..ci臋zko Ci b臋dzie bo juz pojawi艂y sie uczucia ale dasz rade,jest mn贸stwo wolnych facet贸w,po co marnowa膰 zycie na kogos kto Cie nie traktuje powaznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A naj艣mieszniejsze jest to, ze to nie ty go zostawisz tylko on ciebie. To tylko kwestia czasu i niczego innego. Facet ktory kocha nawet nie potrafi doda膰 i odj膮膰, po prostu idzie za kobieta , nawet nie miej z艂udze艅. On jest w porz膮dku bo przecie偶 nie 艣ciemnia. Mowi jak jest : od zony nie odejdzie ale gwarantuje pi臋kne chwile ( kiedy bedziesz wypina膰 sie dla niego ). Czy on ciebie oszukuje ? Moim zdaniem - nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
Dzi臋kuj臋 za Wasze s艂owa. Niekt贸re daj膮 mi si艂臋, 偶eby z tym sko艅czy膰, inne - chocia偶 dobitne - pokazuj膮, 偶e ta sytuacja nie jest zdrowa. Co艣 w tym jest, 偶e on mnie nie ok艂amuj臋: m贸wi otwarcie, czym jest dla niego dom. Ale nie podoba mi si臋, 偶e kiedy s艂yszy moje "nie daj臋 sobie rady. jest mi naprawd臋 trudno", m贸wi "tyle nas dobrego czeka, tyle dobrego przed nami". Ale ja tego tak nie widz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz mu tak.Dajesz mu ultimatum.Czekasz tydzien na wyslanie pozwu o rozwod. Gwarantuje ci,ze on go nie wysle i odejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz mu tak.Dajesz mu ultimatum.Czekasz tydzien na wyslanie pozwu o rozwod. Gwarantuje ci,ze on go nie wysle i odejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
Na pewno tego nie zrobi. M贸wi o tym otwarcie, 偶e rozw贸d nie wchodzi w gr臋. Nie chc臋 dawa膰 mu pretekstu, 偶eby odszed艂. Wystarczy, jak pisali艣cie, 偶e si臋 znudzi, czy co艣 w tym stylu - i zniknie. Chc臋 by膰 silna i podj膮膰 szybko decyzj臋, 偶e ko艅cz臋 t臋 relacj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podejdx do tego tak: spedzilas fajne chwile, podobalas mu sie, bylas atrakcyjna,poz膮dana ale nie kochana. Zaakceptuj to, na jedne kobiety faceci nawet nie spojrz膮 prosze cie, co z oczu to z serca. Nie pisz juz do niego. Nie ko艅cz tego. Zamilcz i nie odbieraj telefonu,Wcale, Obserwuj ile b臋dzie do ciebie wydzwania艂. OK?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
i jaki艣 mam 偶al do niego, czy uzasadniony, nie wiem. Ale powiedzia艂am mu, 偶e to takie nieuczciwe, by膰 z 偶on膮, m贸wi膰, 偶e si臋 mnie kocha, prowadzi膰 takie podw贸jne 偶ycie i nadal twierdzi膰, 偶e si臋 jest ok facetem (on siebie tak okre艣la).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie dasz rady , niestety. Znam takich przypadk贸w od groma. Tylko w jednym odszed艂 od zony ( dzieci mocno doros艂e ) ale niestety sprawy zle sie maja bo wieczne k艂贸tnie o jego rodzine. Seks to jednak zbyt ma艂o aby dzia艂a艂o ju偶 zawsze i na zawsze. Sama widzisz , bzyka膰 woli ciebie ale 偶y膰 woli z 偶ona .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
Mocno powiedziane. Pewnie prawdziwe. Dzisiaj rano, zanim wyszed艂, ju偶 ubrany, m贸wi, ca艂uj膮c mnie w policzek: dzi臋kuj臋. pa. To uczucie... Takiego bycia na godziny. Co艣, do czego ju偶 nigdy nie chcia艂abym wr贸ci膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ze mowi to nie znaczy ze tak jest bo nie to co kto mowi ale to co robi jest dowodem na mi艂o艣膰. Uczciwy to on jest alw wobec siebie,****** na boku, panna umiera z mi艂o艣ci a w domu 偶ona i dzieci. Nie b膮d藕 naiwna przecie偶 sama wiesz jak jest. Wystarczy inna nienarzekajaca i ch臋tna jak ty kiedy艣 i nie ma ci臋 kobieto. Tak samo jak jaki艣 wolny , przystojny z poczuciem humoru i honoru i jeste艣 jego zostawiajac cudzego m臋偶a ze stoj膮cym fiutem. Ty jeste艣 samotna i dlatego ch臋tna na faceta ktory przysi臋ga艂 innej. Tamta zdradza to niby czemu mia艂by ciebie oszedzic ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje -:) dobrze ze ci kasy nie zostawi艂 , a moze szkoda ...mi艂ego weekendu bo on na bank bedzie mia艂 mi艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co ty nigdy nie s艂ysza艂a艣 o 偶onach i kochankach? Mn贸stwo facet贸w tak ma. Nie pasuje ci taki uk艂ad to nie zawracaj mu d**y. Szkoda czasu. Pom臋czy ci臋 jeszcze troch臋 i odpu艣ci. Przecie偶 powiedzia艂 ci 偶e si臋 nie rozwiedzie. A ty nienadajesz si臋 na kochank臋. Znajdzie inn膮 na uk艂ad bez zobowi膮za艅 bo o to mu chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aa pomaga ci finansowo chociaz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mowie ci, nie pisz, schowaj sie pod ziemie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kocham s艂yszy ka偶da kochanka tylko po to 偶eby romans by艂 gor膮cy. Te w uk艂adach bez zobowi膮za艅 bawi膮 si臋 tym a ty dramatyzujesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwestia czasu i zaczniesz wysy艂a膰 anonimy do jego zony-:) moze r贸b nagrania i foty bedzie zabawa . Dzwon do niego to us艂yszysz kim dla niego jeste艣 kiedy 偶ona i dzieci w pobli偶u. Id藕 pod jego dom to przekonasz sie jak nie bedzie ci臋 zna艂 . Zrob cokolwiek nie po jego my艣li a zobaczysz gwiazdy na niebie w bia艂y dzie艅 bo tak ci podzi臋kuje za te mi艂o艣膰 kt贸rej nie potrzebuje. Ogarnij sie to jest rodzina, czyj艣 maz i ojciec, zi臋膰 i syn, nikt ciebie tam nie zapras偶a i nikt ci臋 tam nie chce . Jego zbi贸r spermy niech wy艂adowuje w kiblu a nie zeby z ciebie robi艂 pojemnik.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kochanka na wypasie a w domu g艂贸d hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
nie dostaj臋 od niego pieni臋dzy i tego te偶 nie chc臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest tyle romans贸w do przeczytania w zaciszu domowym. A ty od razu sporty ekstremalne na 偶ywo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko, sama si臋 w to wpakowa艂a艣. Ja mam tak膮 zasad臋, 偶e 呕ONATYCH (poza zwyczajnymi kontaktami wynikaj膮cymi z sytuacji) OMIJAM SZEROKIM 艁UKIEM. Tobie TE呕 TO RADZ臉. Znajd藕 sobie wolnego faceta. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
rozmawia艂am z nim telefonicznie. Powiedzia艂am, 偶e nie dam rady i 偶e zawsze przegram z ka偶dym telefonem od 偶ony. I wyja艣ni艂am mu, 偶e chc臋 by膰 z kim艣 naprawd臋, nie w konspiracji. Bo to m臋czy, sprawia, 偶e czuj臋 si臋 niepe艂na i niepewnie. On powiedzia艂, 偶e 藕le rozumuj臋, 偶e takie my艣lenie to trucizna i 偶e chce by膰 ze mn膮 i 偶ebym ja by艂a z nim. Nie rozumiem takich zda艅: wyja艣ni艂am, 偶e on wcale przecie偶 ze mn膮 nie jest. Nie mo偶na by膰 z kim艣 na p贸艂 gwizdka. I teraz najlepsze: musia艂 si臋 roz艂膮czy膰, bo dziecko wysz艂o ze szko艂y i wsiada艂o do auta. (to traktuj臋 ju偶, chyba z pot臋偶nego zm臋czenia, jako 偶art, jaki艣 dowcip okrutny, ale 艣mieszy, taka to absurdalna sytuacja).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
Ja musz臋 go zostawi膰. Dla siebie. Nie chc臋 marnowa膰 ju偶 ani jednego dnia na kogo艣, kto do mnie dzwoni, jak akurat nie ma nikogo w pobli偶u, kto do mnie pisze, kiedy mu wygodnie, nie kiedy ja potrzebuj臋. Kto si臋 ze mn膮 spotyka, kiedy to on wska偶e termin. Nie mog臋 tak d艂u偶ej. Ale plusem jest to, 偶e si臋 uspokoi艂am, rano by艂am nie do 偶ycia, smutna bardzo. Teraz raczej wypalona i zm臋czona, ale m膮drzejsza. Te偶 dzi臋ki Wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochanka2017
@zawsze szczery, sk膮d. Na nic tak materialnego i powa偶nego. Ale na pewno nie na pr贸b臋 zatrzymania mnie na si艂臋, mimo, 偶e widzi, 偶e si臋 m臋cz臋. On ma dwa 偶ycia i umie je 艂膮czy膰. Ja nie potrafi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powinna艣 go jak najszybciej zostawi膰.Kto艣 dobrze napisa艂,po prostu nie masz osobowo艣ci do bycia kochank膮.Wp臋dzi Ci臋 tylko w lata..Wkr贸tce b臋dziesz chcia艂a mie膰 w艂asne dzieci,czy uwa偶asz ,偶e z nim jest to mo偶liwe?Jest mu dobrze,ma normalne 偶ycie w domu i adrenalin臋 przy Tobie.呕ona nic nie wie,pewnie sta艂 si臋 lepszym m臋偶em,bo ma wyrzuty sumienia.A co Ty masz z tego zwi膮zku?Naprawd臋 seks z nim jest tak cudowny ,偶e warto dla niego cierpie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zawsze szczery dzi艣 Na co liczylas? Na domek z ogrodem? xxxNie wszystkie kobiety to materialistki drogi Panie :).

Udost臋pnij ten post