Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magda Zuk i samotne wakacje. Tak sie zachowuje zakochana osoba? sama bym nie

Polecane posty

Gość gość
04.34 góra poczytajcie to sobie

Gość gość
samotne wakacje w Egipcie podobają sie tylko prostytutkom i rozwiązłym szmatom, ktore maja większa szanse na zaroochanie jak sa bez towarzystwa

Gość gość
Glupia dziewucha

Gość gość
ktoś ją wykończył i my nigdy nie dowiemy się kto i jak nie będziemy się pilnować same i naszych córek to może to spotkać każdą piękną kobietę :-(

Gość gość
Tak czytam ten wątek i nasuwa mi się jedno. Wy tutaj jesteście zdania, że ta Magda zasłużyła sobie na śmierć. Debilki, nieważne, czy ta Magda była puszczalska, głupia itp. Nikt nie miał prawa jej mordować.

Gość gość
Gościu powyżej, szkoda dyskusji. Nie wiem czy one faktycznie sa tak sfrustrowane i pełne nienawiści, że myślą w ten sposób czy wyzywanie innych od dziwek uważają za rozrywkę. W każdym razie i jedno i drugie świadczy o tym, że są moralnym i intelektualnym dnem. Nie ma sensu tłumaczenie im czegokolwiek, bo one w swoich małych rozumkach już sobie zakodowały, że skoro ćwiczyła pole dance i pojechała sama do Egiptu, to jest dziwką, która pojechała tam zarobić i nie należy jej żałować. Ten temat jest przykładem na to, jak żałosne, pełne agresji, frustracji i głupoty mamy społeczeństwo.

Gość gość
tak to pole dance ja też tu zostałam dziwką bo umiem tańczyć i uprawiam sport ALE szczerze mam w d'''''' pie co myśli o mnie zaścianek I wiem kto mi dogryza w realu głupie tempe zawistne grube lochy normalne kobiety uważają że super że tańczę pole dance :-p

Gość gość
Kiedyś zaczęłam trenować pole dance, ale niestety grupa po kilku zajęciach się rozpadła. U mnie w pracy koleżanki były zainteresowane, żadna nie była zgorszona ani nie widziała nic w tym złego. W końcu, pomijając wszystko inne, ćwiczy sie w szortach i koszulce, na zajęciach są same kobiety. Czym to się różni np. od stepu?

Gość gość
14 07 różni myśleniem i mentalnością z resztą to bardzo ciężki sort wymaga dużo pracy i jeszcze więcej siły jak myślisz kto Cię pochwali że osiągnęłaś coś jeździsz na pokazy fajnie wyglądasz ale nie wyróżniasz sie z tłumu do momentu aż jakiś psychol zabije Cię w Egipcie i wtedy zaczynasz przeszkadzać innym ah te polskie dziołchy :-o

Gość gość
Niestety ale rura kojarzy się z klubami gogo i prostytutkami ktore tam tańczą i taka jest prawda. Jakoś joga nikomu z d******* się nie kojarzy a tez ma wiele trudnych pozycji. Lepiej juz uprawiać jogę. Pole dance to głupia moda teraz, wszystkie chca wypinac doopy i wietrzyc smierdzace psiochy rozkraczajac się na rurze z gola doopa co kojarzy się jednoznacznie. Zresztą ta Magda dala na Neta zdjęcia na rurze z prawie gola doopa, to juz świadczy o niej. Joga tez jest sexi i ma dużo tajnych asan a jakoś z prostytucja się nie kojarzy. Ale teraz promują polo dance żeby ostatecznie zeszmacic kobiety, bo to upokarzające takie... Rura tańcząca przy rurze kojarzy się tylko no właśnie z taka rurą....

Gość gość
Mnie sie pole dance też z prostytucja nie kojarzy. Jeżeli ktos jest ograniczony i ma wąskie horyzonty, to jego strata i trudno dopasowywać do niego swoje wybory.

Gość gość
gość dziś Niestety ale rura kojarzy się z klubami gogo i prostytutkami ktore tam tańczą i taka jest prawda. Jakoś joga nikomu z d******* się nie kojarzy a tez ma wiele trudnych pozycji. Lepiej juz uprawiać jogę. x kto uwaza ze lepiej cwiczyc joge ?? dla kogo lepiej ?? noz sie w kieszeni na taka glupote otwiera bo TY twierdzisz ze tak lepiej hahahahahahahaha wiecie co, jestem po 40 i jak bym byla mlodsza to tez bym sobie na rurce pocwiczyla bo strasznie mi sie podoba ten sport i zawsze w talent showach , w tv podziwiam jak te osoby sa silne wysportowane ze takie rzeczy potrafia robic na tej rurce za moich czasow dziweczyny cwiczyly aerobik , byly ubrane w skape stroje kapielowe w glebokimi wycieciami , mialy getry na nogach , nastroszone wlosy , opaski na glowach i prezyly sie i wypinaly jak mogly , jedyna roznica - nie mialy FB ani instagrama

Gość gość
ja p*****le pole dance to jest taniec a nie pokaż mi klub gogo gdzie te co są przy rurkach potrafią takie żeczy jak ja :-D żal mi was :-o

Gość gość
boze, jakie kobiety potrafia byc podle, nawet na niezyjacej juz dziewczynie nie zostawia suchej nitki. Kompletny brak klasy i empatii.

Gość gość
smutne ...