Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia3212

Aborcja czy bycie młoda mamą ? PROSZĘ O PORADĘ

Polecane posty

Gość gość
Prowokacja cienka w dodatku. A ogólnie to zmarnujesz sobie życie nieskonczysz szkoły związek nie przetrwa ale grunt to aborcja zło...... Co za beznadziejny kraj.

Gość gość
Żałosne prowo Jeśli jednak nie, to autorko TAK jesteś szmata.. masz 16 lat i z ledwo poznany dużo starszym facetem uprawiasz seks bez zabezpieczenia? Zobacz jak to wygląda, mała k***wka :)

Gość gość
jak można pisać, ze ktoś co nie ma zabezpieczenia to jest k***a? czy k***y sa znane z braku zabezpieczania się? SWoja droga faceci b często lubia się spuszczać bez gumy i często w trakcie ja sprytnie zdejmują, ze babka się nie zorientuje, czytałam artykul niedawno, daja sobie nawet porady w internecie jak to zrobic

Gość Julia3212
Nie wiem skąd pomysł że to prowokacja ;) Powiem wam szczerze że jest to prawdą a nie żadne "PROWO" i tym razem się biedne kobietki pomyliły :) Co do nazywania mnie kurwą czy czymkolwiek innym za uprawianie seksu bez zabezpieczeń to jestem ciekawa jak większość z was zrobiła swoje dzieci nie będąc kurewką ? Ja zrobiłam to bez zabezpieczeń, żałuję ale nie jest to koniec świata i nie czyni ze mnie żadnej z powyżej wymienionych osób . I z tego miejsca pozdrawiam wszystkie kobietki które kochają się tylko z prezerwatywą ! Nie bójcie się , nikt nie nazwie was kurwą. Dobranoc wszystkim życzę ;)

Gość gość
To co piszesz autorko jest żałosne. Większość kobiet "zrobiły sobie dzieci" w małżeństwie z lub z partnerem którego znają od dłuższego czasu, to jest normalne. A Ty po pierwsze jesteś małolata, uprawialas seks z o wiele starszym facetem bez zabezpieczeń, uważasz to za normalne? Weź się dziewczyno za naukę i skończ gimnazjum najpierw albo liceum (jeśli w nim już jesteś) Po twoich wypowiedziach widać ze jesteś bardzo niedojrzała i nie odróżniasz od siebie wielu rzeczy. Naprawdę współczuję temu dziecku. Te określenia, które padły wyżej są trafne :) bo jak można nazwać dziewczynkę, która się puściła z ledwo poznany facetem? Nie znam trafniejszych określeń :)

Gość gość
Posiadanie dziecka to nie posiadnie pieska,krorego dasz facetowi niech sie nim zajmuje,nakarmi,wyjdzie na spacer. Piszesz o tym jak by to bylo takie nic,urodze i mu oddam, ty sovie dziewczynko zdajesz sprawe co znaczy miec dziecko??? Jestes niedojrzala i w przyszlosci twoj syn czy corka wypomni ci to.... wez sie dziewczyno za siebie,urodz dziecko i zostan z nim,wez na barki to co sie stalo od faceta alimenty i mama ci pomoze. Inaczej sie przejedziesz

Gość gość
Stary chłop bzyka młodą pannę (tak młodą że trochę wcześniej podchodziłoby to pod paragraf) - ten koleś to pedofil albo zbok. A autorka idiotka.

Gość Julia3212
Zacznijmy od tego że on okazał się bez czułym dupkiem w stosunku do mnie , bo powiedział dokładnie tak "nie obchodzi mnie co czujesz , nie zabijesz naszego dziecka". Dziecku nie musicie współczuć bo w czwartek właśnie idę się wyskrobać ale dzięki wszystkim za odpowiedź i jestem ciekawa jak ten idiota na to zareaguje.

Gość gość
nie usuwaj ja nie moge miec dzieci moze moglabym je zaadoptowac.pomoge finansowo

Gość Host
Autorko,szczęściara z ciebie. Ja w twoim wieku mogłem jedynie pomarzyć o posiadaniu rodzeństwa i do tej pory nic nie mam. A ty prosze ,możesz mieć własne i to za darmo i bez łaski i jeszcze zadajesz durne pytania. Teraz masz 2 opcje: -urodzić -zmarnować sobie życie przez głupią decyzję Wybieraj.I oto potwierdzenie mojej tezy ,dziewczyny nie muszą nic robić,ani planować,samo dostają od losu

Gość Host
o,nie doczytałem ostatniego wpisu. No tak,nie dość że młoda to jeszcze pierd..nięta na mózg.Ano cóż... i tak to jest u kobiet i co tu się dziwić że nie jestem w związku

Gość gość
aborcja, jeszcze nie jedno urodzisz jak zechcesz

Gość gość
16:05 "aborcja, jeszcze nie jedno urodzisz jak zechcesz" Nie rób aborcji bo do końca życia nawet jeżeli urodzisz inne dzieci , będziesz zastanawiała się jakie byłoby to dziecko, które usunęłaś,.

Gość gość
do gość dziś - nie pieprz głupot, przecież to tylko zlepek komórek , jak ty "trzymasz palec w d***e" to nie znaczy, że i inni mają go trzymać, idiotko