Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfabet1234

Chce poronic chociaz nie wiem czy jestem w ciąży

Polecane posty

Gość Alfabet1234

Słuchajcie tydzien temu kochalam sie z chlopakiem 2-3 minuty nie doszedl we mnie. Powinnam dostac okres 3 dni temu ale go nie ma. Cycki mi nabrzmialy i dostalam sluz taki jak na okres bola mnie łopatki i krzyze tez na okres. Nie wiem czy jestem w ciązy czy nie.. Moj brzuch w srodku zrobil sie jakby taki ze ma oslonke to bardzo dziwne bo zawsze mialam miekki ze moglam normalne wszystko nie wiem czy zrobil sie bo bilam sie po brzuchu i siostra przez sen mnie kopala po brzuchu czy dlatego ze to ciaza. Pomozcie prosze. Co moge zrobic zeby poronic nawet jeśli tej ciazy nie ma?

Gość Alfabet1234
Dodam ze przed stosunkiem bylam delikatnie chora. Co robic?

Gość gość
Psychiczna analfabetkA

Gość gość
Co možesz zrobić??Niech pomyślę-----nie rźnij się z chłopakiem bo debilizm przejdzie na dzieciaka.

Gość Alfabet1234
Chce pomocy a nie krytyki idioci

Gość gość
Ludzie maja racje.Jestes psychiczna.I nie trzeba byc zadnym geniuszem aby to stwierdzic,wystarczy przeczytac kretynstwa,ktore wypisujesz.Choc i tak mysle,ze to wyjatkowo debilne prowo.

Gość gość
Niektórym nie można już pomóc.Trzeba ich zutylizować.Powiedz siostrze niech bierze młotek i w łeb bo po chuj masz się męczyć.

Gość gość
Dlaczego dzieci uprawiają seks????????

Gość gość
Twoje obawy co do ciąży raczej są niesłuszne. Twój brzuch zachowuje się poprawnie. Przed miesiączką zatrzymują się wody i stąd brzuch jest twardy. Myślę, że przede wszystkim powinnaś poczytać coś na temat rozwoju dziecka w łonie matki. Po za tym poczytać o naturalnych metodach płodności u kobiet i zacząć siebie obserwować i uczyć tego co jest dla Ciebie i Twojej przyszłości najważniejsze. Próbuj rozmawiać ze swoim chłopakiem o tym co czujesz i jego też zaangażuj w poznawanie płodności kobiety, w rozmowy o Waszej przyszłości i marzeniach. Każdy człowiek ma rozum i z niego powinien korzystać i dzięki temu może rozwijać się .

Gość Cleo1976
Droga pani.O podejrzeniu ciąży można mówić dopiero jeśli okres spóźnia się ponad 7 dni.Test ciążowy można wykonać najwcześniej 14 dni po stosunku.Nie można usunąć ciąży, której nie ma.Radzę zainteresować się swoją fizjologią.

Gość Cleo1976
A na wywołanie okresu można pić herbatki ziołowe-z czarnej malwy lub z szałwi.2xdziennie przez 3-4 dni.Pomoże, jeśli w ciąży nie jesteś.Jeżeli jesteś, to NIE wywoła poronienia.Wcale nie tak łatwo jest poronić, jak się dziewczynom wydaje.A stres, oczywiście, też wpływa na opóźnienie okresu.

Gość gość
o Panie widzisz i nie grzmisz..