Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Czerwone szpilki są z Prady.

Gość gość
A ciuchy polskich projektów się liczą, czy to jednak zbyt zaściankowe dla naszej "światowej damy" za dychę? ;)

Gość gość
Natalia w tym tygodniu już pokazywała jakieś nowe szpilki od Zanotti a teraz nowe od labutina. Dziwne ze ona jakoś zawsze kupuje to co chce a bidna Olfa nigdy nie może dostać w swoim rozmiarze

Gość gość
Co na snapie miala Olfa na sobie? Jakis mega obrzydliwy niebieski worek. Kopiuje Maff? Nie jestem zbytnio modna ale Maff chodzi chyba w xxlkach. Tylko Olfa jest jeszcze chudsza od niej i będzie wygladac jeszcze gorzej. No paskudztwo!!

Gość gość
Natalia ma dopiero kiczowaty gust,buty ktore kupila nadaja sie do dyskoteki w remizie.Laska kupuje same paskudztwa byle tylko logo bylo,taka sama tania pozerka jak Olfa,utrzymanka meza.

Gość gość
Olfa jest jaka jest ale jest ładniejsza od Natalii,obie nie grzeszą urodą ale Olfa przynajmniej nie ma tych paskudnych piegów i ma dużo ładniejszą cere i przyjemniejszą aparycję.

Gość gość
Dorota ubiera sie klasycznie i monotonnie ale Natka poprostu nie ma za grosz gustu,ot jak laska ktora urwala sie z wiochy i dorwala do $ swojego meza,paski z wielkimi klamrami,torebki odpustowe w kwiatki ale widac guccu i ysl,buty to porazka coraz brzydsze...z takimi pieniedzmi moglaby naprawde wygladac elegancko ale coz..gustu i klasy brak.Moze za duzo % tak dziala.

Gość gość
przeciez na tych butach nie ma logo. Buty labutina nie maja nigdzie loga tylko charakterystyczna czerwona podeszwę Wiec jeśli ktoś nie zna model to nie ma opcji ze pozna.

Gość gość
Przestalam obserwowac na snapie,albo same nogi na jachcie albo kieliszek w rece #rzyg#nuda

Gość gość
Dziewczyny nie porównujcie Natalii która chyba ma 25 lat i Doroty prawie 32 lata. Sama mam 35 i w wieku 20 paru lat wyglądałam zupełnie inaczej niż teraz. Majka jak wyglada ? Chodzi w tych szmatach swoich a ile ma lat ? Baska ma32 i ubiera się jak nastolatka, a kaśka 26 i ma stroje pani z urzędu.

Gość gość
Jakie buty kupiła Olfa ? Jak myślicie ? Bankowo wybrała te na niskim obcasie żeby dobrze po mieście się chodziło haha

Gość gość
Valentino i Laboutin paskudne jak nie wiem,mowie o nabytku Olfy i Natali

Gość gość
Ja uważam ze trochę to obciach uważać się za damę i dopiero teraz kupić buty tej marki. Już dawno powinna miec kilka par w szafie.

Gość gość
Tylko ze buty labutiny czy valentino to wydatek około 4 tys za pare Wiec jej nie stać na takie częste zakupy. Od niedawna ma kolejna torebkę lv i potem dokupiła 2 kolejne przy hejcie na Kafe

Gość gość
Może przez te lata gdzie nir za często vlogowala Olfa zbierała kase ? Hahahah

Gość gość
Są 3 wątki o olfie , trzeba zrobić jeden

Gość gość
Dasz linki do tamtych dwóch?

Gość gość
Jeden znalazlam, Olfaktoria V, a drugi?

Gość gość
Dziewczyny, o jakiej Natalii mówicie?

Gość gość
O Natalii siwiec

Gość gość
Uważajcie co piszecie, Dorota patrzy: http://dariuszgoldmann. com/wp-content/uploads/2016/01/12182518_1049350165097157_275233975656511805_o-1024x683.jpg :D

Gość gość
Na pewno jej uwierze, że nosząc ciągle jedne spodnie wydaje na kosmetyki pokroju balsamu la mer. Na pewno pozycza po starych znajomościach i oddaje nietknięte. Dlatego nigdy nie pokaże swojej kolekcji kosmetyków, bo mało co by było odpakowane i zaczęte- no może mydła yope i inne dary losu :D v Tak samo jak nie pokaże kolekcji butów, bo tam za pusto. Za to będzie haul z butami, które zaraz poodaje :D v Zawalić sobie mieszkanie tym co za chwilę odda to żaden luksus. v Już widzę, że wtedy jakby ja prawdziwie było stać trzymałaby miesiącami ubrania i czekała, żeby najpierw je pokazać w haulu, a potem nosić. Yhym...

Gość gość
A mi przykro, że ludzie mylą klasę z wyglądem, bogactwem. Znam kobiety, którym Olfa nie dorasta do pięt, mimo że nie obwieszają się torebkami z LV, nie jedzą codziennie w restauracjach i żyją skromniej. W ogole wiele z tych ,,celebrytów" "blogerek", mimo kasy nie umie się dobrze ubrać, zadbać o siebie. Włosy zniszczone, ciuchy przeciętne, brak stylu, jedyne co jest to logo. Myślą, że jak wydają tyle pieniędzy to czyni je luksusowymi i ponad wszystkim. Podejście Olfy do ludzi i życia jest bardzo prostackie. Plus, że dba o poprawną polszczyznę i umie się wysłowić, ale reszty jej zachowania nie skomentuje. Jej fani, którzy myślą, że wystarczy mieć pieniądze i aparycję do bycia inspirującą i kobietą z klasą - współczuję.

Gość gość
Ten ostatni vlog z Andzixem to wrecz nieprawdopodobna kompromitacja Olfy. Od razu wychodzi z niej brak obycia i ze nie czesto bywala w drogich restauracjach gdzie podaja owoce morza. Rozumiem, ze sama mogla nie chciec i nie miec ochoty na jedzenie ostryg ale jakby czesto wychodzila z roznymi znajomymi do roznych drogich knajp (a podobno stoluje sie tyle na miescie) to napewno by widziala jak ktos wczesniej jadl ostrygi. Natomiast ona nawet nie miala pojecia jak je sie je. Troche dziwnie to wygladalo to zachowanie olfy. I w ogole zrobila tam mega wioche. Obok przechodzil kelner a ona mowila, ze zaraz zwymiotuje. kompletna kompromitacja. Mega wiocha, nawet andzix ja uciszala. Ja bym sie spalila ze wstydu jakby ktos w moim towarzystwie sie tak zachowywal, czyli przy innych jedzacych ludziach w restauracji zwracal na siebie uwage glosnym mowieniem ze zaraz zwymiotuje. Jestem ciekawa kiedy ten zenujacy film zniknie z kanalu Olfy. Pokazala tu po raz kolejny kompletny brak obycia. Prawdziwa dama dworu ;)

Gość gość
? Prawda jest taka ze jej poziom zycia nie jest niski, a wiekszosc piszacych tu osob(w tym oczywiscie ja) nie ma tyle kasy na przyjemnosci i wydatkiusmiech.gif ale oczywiscie sie nie przyznacie do tego ze w czasie gdy olfa je lunch w knajpie wy w pracy wyciagacie kanapki przyniesione z domu usmiech.gif xxx To, ze posiada zestaw przypraw oznacza, ze jednak gotuje duuuuzo wiecej niz mowi. Jak tylko idzie jesc na miasto robi z tego vloga, zeby sprawic wrazenie, ze ona tak codziennie. W lodowce tez nie ma tak pusto jak mowila- z tego co inne dziewczyny pisaly

Gość gość
Ten ostatni vlog z Andzixem to wrecz nieprawdopodobna kompromitacja Olfy. Od razu wychodzi z niej brak obycia i ze nie czesto bywala w drogich restauracjach gdzie podaja owoce morza. xxx To nawet weganie czasem wiedza jak się to je, bo widzieli jak ktoś jadł/wiedzieli w jakimś serialu. A pani luksusowa nie wie :D