Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Jestem ciekawa czy olfa gadajac takie glupoty na temat swojego luksusu uwaza ze ludzie jej uwierza? przeciez wystarczy wejsc na pierwszy lepszy profil na insta (mam na mysli dziewczyny po ktorych widac kase) i widac pieniadze innych kobiet. A ta powtarza jak mantre ze jest luksusowa i bogata jak na poslkie warunki.lol

Gość gość
i tak smieszniejsze jest to, ze ona uwaza sie za elegancka i inteligentna :D

Gość gość
1452 ona go zapowiadala w lutym:)

Gość gość
gość dziś 1452 ona go zapowiadala w lutymusmiech.gif Xx Calkiem mozliwe, nie sledzilam jej wtedy ; )

Gość gość
Nowa produkcja Olfy zatytułowana"Dżentelmen w lamborghini" już jest dostępna. Skąd ona te tytuły bierze :D? Jeszcze nie obejrzałam, ale obstawiam że jakiś kolo w lamborghini przepuścił ją na pasach, zapewne oszołomiony jej luksusowością, i Olfica tak się podjarała tym faktem, że postanowiła zrealizować na ten temat osobny materiał.

Gość gość
Szata bloga sprzed 10 lat, jej styl ubierania też niemal jak lata 90 . Marynarka w kratę jak z filmu "gang Olsena", stare kozaki prady czy D&g, te wieśniackie ubrania z pretty one z logiem w formie blaszki. Pękam ze śmiechu jak ślini się do tych butów Valentino, które obskoczyły wszystkie blogi 3 lata temu...

Gość gość
Pokazywała chociaż tego dżentelmena w lamborghini?

Gość gość
o.m.g. tym "dżentelmenem" był rutkowski! fuj

Gość gość
Boziu o czym ona pieprzy w tym vlogu? 6 minut podjarki pudełkami z douglas. Widzicie jakie jej dziury robią się przy nosie na policzkach? Chyba stary botoks jej wstrzyknęli.

Gość gość
Jak ona widzi kogoś dzianego to jej się oczy świecą. Z pewnością nie pogardziła by takim rutkowskim.... i jeszcze jak kłamie to zawsze się śmieje w specyficzny sposób... odciski palców na paletce... trudniej będzie zwrócić do sklepu? vlog, nudy totalne ujęcie z drona gdzieś spoza miasta, żeby straż miejska jej nie złapała a ludzie w komentarzach chwalą sukienkę, a jej odpowiedzi godne największego pyszałka.

Gość gość
Jaki nick ma ta Natalia z miami, o której pisaliście? Namierzyłam ta Lydie. No cóż ... Olfa może tylko pomarzyć o takim luksusie ...

Gość gość
Wybitnie niedobrany strój do imprezy. Olfa tobie trzeba lekcji ogłady i stylu.

Gość gość
Zwróciłyście uwagę, że Olfa jest troche przyłysawa. Zróciłam na to uwagę jak we vlogu pochyliła głowę w dół.

Gość gość
dziś Jaki nick ma ta Natalia z miami, xx natalie.natalie_

Gość gość
Bieda, moi państwo. Straszna bieda.

Gość gość
Ja mam wrażenie, że tej Capucines nie ma i nigdy nie było. Broszkę od razu można zobaczyć na Insta, tak samo kiecę z Bossa. Wiemy, że w przepastnej garderobie Olfy znajdują się 2 Neverfulle, Twist i Croisette. Na tym chyba koniec.

Gość gość
Kiedyś napisałam do niej maila, w którym napisałam dosłownie, że jej profil na instagramie wygląda badziewnie i że taka estetyka nie przystoi kobiecie luksusowej, co więcej, kłóci się trochę z jej ideałami. Żeby nie było, wysłałam ze swojego oficjalnego maila i podpisalam się imieniem i nazwiskiem. Chciałam, żeby odebrała to jako konstruktywną krytykę a nie hejt. Odpwiedziała mi na snapie, że ona wie o tym, że jej ig tak wygląda i że ma zamiar to zmienić, ale nie ma na to na razie pomysłu, jednakże wkrótce to zrobi. Hihi, to miało miejsce ok. rok temu, a insta jak było syfiaste, tak jest.

Gość gość
a kiedy kupila lv twist? Byl oficjalny anboksing?

Gość gość
Ostatni vlog sponsorowany przez Toma Forda i Intimissimi :P

Gość gość
we vlogu przyznala sie (w sumie nawet tego nie ukrywala), ze byla tam 3 dni, a mnie i inne dziewczyny banowala za komentarze, ze szybko wrocila. hipokryzja level hard. :d yeblam :D

Gość gość
No jak, to profesjonalizm hihi. To JEST profesjonalizm jak wszystko u olfy a Ty się nie znasz :p A w newsletterze Olfa pisze że planuje kolejny wyjazd! Ciekawe czy na 48 godzin czy mniej :-)

Gość gość
Profesjonalizm pelna geba. Nie ma co... :D :D

Gość gość
Strój Olfy na gali to porażka, wszyscy ubranki w eleganckie, wieczorowe, koktajlowe sukienki a ona wygląda jakby wyszła zza kontuaru w urzędzie! Na dodatek ta na siłę wepchnięta broszka, byle pokazać że to Chanel, a przecież ta sukienka ma pełno "ozdób" sama w sobie, nie pasuje do niej dopinać jeszcze broszki bo się to kłóci... Na dodatek Olda na tej imprezie stoi w jakimś koncie za wszystkimi fotografami i kameruje gwiazdy, super zabawa :D

Gość gość
Swoją drogą znowu zmyśla. Mówiła w którymś z vlogów (chyba "Lecę na wakacje"), że planuje wyjazd na kilka dni, a w najnowszym słyszymy "Od początku mówiłam, że to ma być wyjazd typowo na weekend :P

Gość gość
Boziu o czym ona pieprzy w tym vlogu? 6 minut podjarki pudełkami z douglas. Widzicie jakie jej dziury robią się przy nosie na policzkach? Chyba stary botoks jej wstrzyknęli. x raczej wypelniacze, ale zle jej to zrobili.

Gość gość
I co drugie zdanie poleca coś. Masakra. Na końcu poleciła budynek, bo ładny.

Gość gość
Jezu, nie zauważyłam tej broszki przy obciachowej sukience :D dzięki za wskazówkę, maleństwo, ale ważne, że od Chanel.

Gość gość
Ciekawe dlaczego jej Kubus nie ma chociaz jakies poloneza. Moze to jakas sugestia to Kubusia co Adolfa? Masz faceta pajaca bez samochodu i mieszkania z 40 na karku. Straszna siara.