Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
15:58 Hahhaha to by musiala sporo butelek wypijac dziennie :D swoja droga choya jest dobra ale wlasnie tak kieliszek czy dwa do sushi, przy wypiciu wiekszej ilosci dziwne ze jej nie mdli od tej slodyczy :/

Gość gość
Brocha z Chanel, pierdoła od Tiffany'ego i Hermes swoje kosztowali, nic dziwnego, że po wakacjach przeszła na dietę :D

Gość gość
Eeeeee dajcie spokój. Kilka pudełek żarcia dostanie w ramach współpracy i się skończy, jak z siłownią :D

Gość gość
11:10 zalando daje 6% od sprzedazy gdy wejscie jest z takiego linku? Nie wydaje mi sie. Gdyby tak bylo to jedna osoba z pary by zarabiala na linkach, a druga w nie klikala i mieliby tansze zakupy. Chociaz z drugiej strony 2 czy 3% oddaja jak sie wejdzie przez fanimani.

Gość gość
Olfa ma diete za 149 zł? Ja się pytam CO TAK TANIO?! Przecież mówiła, że wydaje 300 zł dziennie na jedzenie... x wydala kase na weekend w Barcelonie, teraz musi oszczedzac na jedzeniu

Gość gość
A na FB znowu zdjęcie z Barcelony z podpisem "Taki widok z okna mojego hotelu" no ona chyba serio mysli ze ludziom wyda sie ze tak dlugo tam byla

Gość gość
Olfa na Insta pod najnowszym zdjęciem (tym ze strojami) "olfaktoriapl@little.chubby.me: Oczywiście, że będą pasować! Madera to piękna wyspa - byłam i polecam

Gość gość
Juz uwierze ze byla na maderze haha

Gość gość
Mkze byla ale 10 lat temu

Gość gość
dziś A na FB znowu zdjęcie z Barcelony z podpisem "Taki widok z okna mojego hotelu" no ona chyba serio mysli ze ludziom wyda sie ze tak dlugo tam byla xx jeszcze zdj noca aby pora sie zgadza :P

Gość gość
Dorcia na insta zrobila kolaz ze zdjec, ktore juz byly ze strojami - yeblam :D :D :D

Gość gość
Hej dziewczyny :) właśnie wyczaiłam, że olfaktoria już nie obserwuje na instagramie Hani ze sklepu hania.com. Ciekawe czy już koniec współpracy hahahahahahahaha

Gość gość
11:10 zalando daje 6% od sprzedazy gdy wejscie jest z takiego linku? Nie wydaje mi sie. Gdyby tak bylo to jedna osoba z pary by zarabiala na linkach, a druga w nie klikala i mieliby tansze zakupy. x olfe odwiedzają głownie jakies nastolatki i pewnie kobiety, które gdzies tam są w jakiejs pipidówie i im imponuje droższa wersja grażynowego stylu życia. Nie sądzę, że Olfa to jakies guru i masa osob rzuca sie na jej propozycje

Gość gość
Może to Hanka nie chce już jej darmoszek wysyłać, bo kojarzenie marki z taką olfą to niewypał. Dziewczyny nie chcą się już z nią pokazywać, bo to obciach na całą blogosferę.

Gość gość
te jej zakupy mnie rozwalily, wielce mowila ze chce sie obkupic a kupila jakies drobnostki... mylslalam ze wroci z wielkimi torbami skoro tak to planuje. a tak to to wyglada jakby byla biedna i uskładała te kilka tysiecy byle cos tam kupic... faktycznie luksus te marki moze i sa luksusowe jak mamy wszystkie rzeczy od gucci, lv, chanel i tak dalej, wtedy to jest luksus bo nie kazdego stac zeby kazdy jego ciuch kosztowal tyle co srednia pensja, ale na jedna rzecz to nawet ja sobie moge uskladac a mam 17 lat

Gość gość
A dlaczego Olfa wieczory spedza z Pedariuszem popijajac drinki w miejscach ktorych ponoc nieznosi

Gość gość
Jak to dlaczego wieczory spędza z Darkiem? A z kim ma spędzać skoro z połową swoich koleżanek pewnie jest skłócona. Z Łobuzami jeszcze się trzyma. Jakoś trzeba sobie urozmaicać długie, samotne wieczory.

Gość gość
Odnośnie figury, jest wyraźna zmiana wystarczy wejść na ig za czasów tej siłowni z którą jak mniemam współpracowała. Wtedy nie miała wystających żeber a umięśniony brzuch, mogła bym powiedzieć że nawet kaloryfer... teraz jest szczupła ale już nie tak wysportowana. Co do zakupów kupiła broszkę bo może ją do wszystkiego przypiąć nawet do swetra z h&m i będzie wyglądać na drogi...

Gość gość
Olfy nie ma na snapie. Wyprztykala sie z kasy w Barcelonie i dojada sosiki i makarony z szuflady.

Gość gość
Jakis czas temu interesowalam sie kreowaniem wizerunku... Np. W jaki sposob zrobic wrazenie osoby luksusowej malym kosztem W kilku artykulach polecano zakupic markowa broszke, ktora pasuje do wszystkiego Haha Tani luksus;)

Gość gość
pewnie Olfa czytala te same artykuly :D

Gość gość111111
Rozśmieszyło mnie gdy na snapie odpowiedziała "fance",że obecnie ma możliwości spotkania :D Wyobraziłam sobie Olfę w tłumie wielbiących nastolatek i nowo przybylych do Wawy marzących o luksusie i bogactwie studentek dla których taka Dorota jest autorytetem..... Ona chyba nawet nie lubi swoich fanów. Za to chętnie podkreśla jak to wpływa na ich konsumenckie wybory. Ta kobieta wszędzie węszy tylko kasę.

Gość gość
ona sie boi, ze ktos sie z nia spotka, a potem obsmaruje na kafe

Gość gość
Olfa na Maderze hahahahahahaha... Uwielbiam jej poczucie humoru ;D

Gość gość
Olfa pisze w newsletter że planuje kogoś zatrudniać do pomocy w Youtube. Hehe. Ale... OCZYWIŚCIE póki co tego nie zrobi bo się zawiodła na ludziach i nie ma zaufania. Och Olfa i jej PLANY. Wydała kasę w Barcelonie nic nie kupuje i nie ma zdjęć z restauracji bo pewnie je w domu. No to trzeba podtrzymać że niby przy kasie i ma tyyle pracy. Jej szumne zapowiedzi to część tego całego luksusu. Ona wiecznie PLANUJE coś kupić lub zrobić. Ile z tego FAKTYCZNIE robi to inna sprawa.

Gość gość
Nie znęcajcie się nad olfą, miała mega nieudany wyjazd. Pewnie płakała przed livem w barcelonie i dlatego miała okulary w pokoju hotelowym. Wiedziała, że tyle tam sklepów niedostępnych w pl, a u niej z kasą kiepsko. Facet narobił jej wstydu rzucając mięsem podczas livea... Wygląda na to, że może nawet się rozstali, bo jej mało na snapie i pewnie ma depresje.

Gość gość
Godzina 16 a Olfa już ubzdryngolona na snapie :D

Gość gość000000
Na bank nie nadąża z kasowaniem negatywnych komentarzy,stąd ta chęć zatrudnienia kogoś. Niestety ,w internecie prawda prędzej czy później wychodzi na jaw.Chociażby zatrudniła cały sztab od kasowania komentarzy, nie da rady zablokować całego internetu czy mediów spolecznościowych marek z którymi współpracuje.

Gość gość
dziś Olfa pisze w newsletter że planuje kogoś zatrudniać do pomocy w Youtube. Hehe. Ale... OCZYWIŚCIE póki co tego nie zrobi bo się zawiodła na ludziach i nie ma zaufania x ktos kto wiecznie nikomu nie ufa i wciaz gada, ze sie zawiodl na ludziach ma ewidentnie jakis problem ze soba. Przyczyna jest w niej, a nie w ludziach.

Gość gość
Pies był głodny i wpierdzielił drapak dla kotów, bo jedzenie co janusz zamówił przyszło dopiero dzisiaj... jest podjarka łopatką do sprzątania kuwety. Ekskluzywny snap olficzy odżył.