Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Andziaks działa marketingowo, zaprasza blogerki, bo chce zrobić reklamę hotelu starych. Wbrew pozorom taki hotel to nie kopalnia złota, zresztą kupę kasy poszło w remont. Otwarcie z wielką pompą też kosztowało. Olfa myśli, że jest kimś wyjątkowym i dlatego może spotkać się z coreczką właścicieli, choć wiekowo to bliżej jej do matki andziaks.

Gość gość
Wobrazam sobie sytuacje gdzie jest impreza u andziaks w domu. Przychodzi Olfa a andziakas zabiera ja na taras gdzie sa blogerki 18-25 a w salonie siedza rodzice andziaks i jacys bogaci goscie (prawnicy, wlasciciele firm itp). hahah wlasnie tam jest olfy miejsce z mlodymi dziewczynami ktore maja czas do 30 zeby robic cos ciekawego. Stara olfa nie ma znajomych w swoim wieku niestety i musi udawac ryczaca 30

Gość gość
Skoro dla ciebie 30 to bycie starym to albo jesteś glupia z natury albo masz gora 13 lat i i tak jestes glupia ale z racji wieku

Gość gość
To raczej dla andziaks olfa jest stara. Olfa powina sie przyjaznic z taka maksineczka czy katosu, ale woli andziaks bo jest bogata i popularna. U olfy wszystko jest wyrachowane.

Gość gość
Przepraszam, ale czy Olfa dostała BEZIMIENNE zaproszenie? no po prostu wstyd roku!

Gość gość
Przesadzacie z tym odbieraniem jej zwierzat, pewnie ma tylko je :(

Gość gość
No pewnie, że przesada z tymi zwierzętami. Myślę jednak, że psa kupiła niepotrzebnie, bo to nie rasa dla niej. Zresztą koty też z tym psem mają nienajlepiej, ciągle je obślinia.

Gość gość
jesteście skończone idiotki ,które tylko patrzą na kogoś i aby nie wypaść gorzej smarujecie inną kobietę. -pisze facet... kobieca patologia umysłu to coś strasznego . Mam nadzieje , że na tym świecie są jeszcze zdrowe na umyśle kobiety

Gość gość
Biedna Olficzka nie ma jej rozmiaru bucika Valentino:(

Gość gość
Ona chce kupic valentino buty? 3 sezony pozniej hahah

Gość gość
Ani sukienki Self Portrait :)

Gość gość
Ona bidulka chce wszystko kupic ale nie ma jej rozmiarów:( ja tez chce kupic Chanel, Hermes ale nie ma mojego ulubionego koloru:P

Gość gość
hahah biedna. Czemu nie kupic na net a porte. Bidulka. Byla w barcelonie i nie kupila? Udaje

Gość gość
Znów zgapianie od LEM

Gość gość
Te valentino to już dawno nie na czasie...ale ona jest tak leniwa, że dopiero wyczaiła trendy sprzed 3-4 lat.

Gość gość
Jak to jest że Olfa ci chce kupić to nie ma jej rozmiaru, terminu itd? Sorry kobieto ale kogo chcesz nabrać? Jest XXI wiek i istnieje INTERNET który obejmuje cały świat. Osoba wyżej, o Chanel dobrze to ujęła. Pewnie Olfa nie ma mieszkania bo też nie ma takiego jakby chciała, ani auta bo takiego dla niej nie wyprodukowali :-) No i dlatego chodzi wiecznie w tych jeansach i podniszczonych adidasach. Bo nie ma godnych następców? :-)

Gość gość
Ciwkawe czy jak kupi te kiczowate rockstudy od Valentino sprzed 3 sezonów to czy będzie je nosiła do nieśmiertelnych dżinów. Jak obstawiacie?

Gość gość
Chyba kupiła louboutiny. Co właściwie świadczy o tym, że wszystko co robi, robi na pokaz :D

Gość gość
Kupiła louboutiny ale pewnie na unboxing trzeba będzie czekać 4 miesiące. Albo odda je do sklepu i w ogóle się nie doczekamy. Istnieje też opcja, że nie kupiła butów tylko jakiś mały gadżet, nie wiem, brelok? Apaszkę? Pojemnik na drugie śniadanie??? I tera lans, bo jest napis Louboutin na pudełku.

Gość gość
Wielka pani luksusowa dopiero teraz kupiła labutiny ? Śmiech na sali

Gość gość
wiekszosc z Was to i tak nigdy nie dotknie rzeczy od Valentino lub LV

Gość gość
gość dziś wiekszosc z Was to i tak nigdy nie dotknie rzeczy od Valentino lub LV x Ach umieram z zazdrości, nie wytrzymam tego. No bardzo mi zależy aby mieć buty od Valentino albo torbę od lui witą, spać aż nie mogę :-D:-P. Mentalność godna prawdziwej pozerki. Jesteś taka głupia i ograniczona od urodzenia czy może w szkole cię tego nauczyli?

Gość gość
Natala napieprzała się na snapie z Olfy :D Weszła do butiku Louboutin wysyłając snapa: "oby był mój rozmiar", a potem wyszła z koturnami bardzo podobnymi (jeśli nie jednakowymi) jakimi podniecała się Olfa płacząc, że nie ma jej rozmiaru hahaha :D

Gość gość
A nie, wybaczcie: Natalia kupiła Louboutina, a Olfa PODOBNO Valentino, a jednak buty wyglądają jak od jednego projektanta :D

Gość gość
ciekawa jestem, ktora z Was ma w swojej szafie ChL, Valentino lub LV

Gość gość
a widzialyscie te żenujące filmiki z kanału goldmann dorota?

Gość gość
1125 ja nie mam i nie chcę mieć.

Gość gość
O jaką Natale chodzi? Jaki ma nick?

Gość gość
Jakie olaktoria masz szczęście ,że nas ma. Przecież wszystkie jej działania podejmuje ze względu na komentarze zamieszczone na Kafe. . Po ostatnim podsumowaniu jej eventowego outfitu postanowiła zopatrzyc się w nową wyjściową garderobę . Cóż za nieszczęście ! Wszystko jest za małe lub brak rozmiaru. No co za pech. Ehh pozostają czerwone szpilki D&g i torebka widmo kapucyn.