Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Luksus wtłoczony pod skórę.

Polecane posty

Gość gość
Gardzę lv i gardzę laskami które się tym podniecaja.

Gość gość
Dziewczyny sklep apapat robi wyprzedaż 50 % na wybrane modele. To dlatego usuneli negatywne komentarze z insta żeby się nie ośmieszać. Kostiumy wybrane przez naszą Doronię na jej luksusowe wakacje do Barcelony są naturalnie luksusowo przecenione. Która z was sie skusi? :-p

Gość gość
w ogole kto wybral olfe zeby reklamowala te stroje? Ja bym tego nawet nie dodala na instagram. Fatalnie to wyglada.

Gość gość
strasznie nudny ten jej vlog. przez ponad polowe fimu siedzi na fotelu i gada. Potem poszla na ten event, ale nic ciekawego nie pokazala. Probowala nagrywac celebrytki, od tylu, z daleka, niewiele widac, do tego muzyka. Potem plecy publicznosci siedzacej w sali. Muzyke znow wziela stara, znam ja na pamiec. Vlog o niczym.

Gość gość
komentarze pod vlogiem. Olfa tłumaczy czemu nie załozyła sukni wieczorowej (nie przyzna sie, ze takiej po prostu nie ma): Equalize Entropy3 hours ago Wspaniale, że wprowadzas urozmaicenie muzyczne do vlogów, bo piosenka "ooooo z Panem Bogiem" już się przejadła. :p Mała uwaga: jako dama powinnaś pilnować, żeby nie być underdressed. Poszłaś tam w sukience do pracy, a inne panie miały na sobie kreacje wieczorowe/koktailowe. Equalize Entropy2 hours ago Magda Mada ale to nie zmienia nic w kwestii dostosowania stroju do charakteru imprezy. nie mówię, że miała przyjść od razu lepiej ubrana niż Doda. wystarczyłaby dłuższa sukienka lub z bardziej wieczorowego materiału Equalize Entropy1 hour ago Olfaktoria ja ci tylko mówię, jak to wygląda z punktu widzenia savoir Vivre. i to tyle. Olfaktoria1 hour ago Poszłam do pracy, a nie na imprezę ;-) Miałam do wyboru: albo przyjść w sukni balowej/koktajlowej, ale z niedopasową torebką (bo żadna wieczorowa nie pomieści sprzętu do vlogowania), albo pójść na kompromis i wybrać rozwiązanie, które pozwoli mi na to, żeby z jednej strony dobrze wyglądać, a z drugiej móc bez większych przeszkód nagrywać film. Wybrałam to drugie i nie żałuję. Gdybym jednak tego dnia nie nagrywała, ubrałabym się inaczej.

Gość gość
Ona kiedyś sprawiała wrażenie bardziej luksusowej. Wydaje mi się, że zrobiła się bardziej prostacka odkąd spotyka się z Jakubem. Kiedyś wiodła życie z większą klasą, nawet mieszkanie miała większe. Kiedyś pokazywała je na snapie. Tam miała chyba 2 sypialnie, garderobę, pomieszczenie gospodarcze, 2 łazienki, przestronna kuchnia z salonem... A teraz co? Bidna, w małej klicie z Januszem i zwierzyńcem. Łazienka, sypialnia i salon z aneksem kuchennym. I wsio.

Gość gość
Dziwne ze Kuba nie ma mieszkania i samochodu. Chyba Dorota musiała być zdesperowana wybierając takiego biedaka

Gość gość
Chyba teraz potrzebuje więcej kasy jeśli tak często nagrywa. Wcześniej nagrywała sporadycznie

Gość gość
Ja mam 4 torebki Louis vuittone w tym model capuccines za ponad 9 tysięcy dolarów i noszę ją tylko na specjalne okazje. Moje ulubione torebki ma Prada i Hermes gorąco Ci polecam Olfaktoria :)

Gość gość
I o czym niby będą te codzienne vlogi? O jedzeniu w restauracji, chodzeniu po ZT i rozpakowywaniu paczek?

Gość gość
Doroto dodam jeszcze że mam do oddania torebkę Chanel którą ostatnio kupiłam. Nie podoba mi się a wstyd mi było wychodzić z butiku z zaledwie 4 rzeczami. Nie krępuj się kochana :)

Gość gość
Honorata tez robi vloga z podróży do Santorini, cos czuje ze bedzie chciała prześcignąć olfe ocenie bedzie to trudne. Pewnie o ten wyjAzd sie pokłóciły....

Gość gość
Honka na Santorini? Chyba Olfa chciała tam jechać? :D

Gość gość
Ona nie stała się mniej luksusowa. Po prostu zaczęła więcej siebie pokazywać i wyszło szydło z worka, że nie ma pojęcia na temat luksusu. Wiele z nas zna pewnie ludzi, którzy naprawdę szastają kasą, są bogaci i zachowują się zupełnie inaczej niż ona. Naoglądała się filmów amerykańskich i wydaje jej się, że jak będzie heterą z torebką LV, która ciągle o sobie mówi, że jest profesjonalna, to stworzy iluzję tego, że jest faktycznie tym, kogo sobie wymarzyła. Szkoda, że kobiety się na to łapią i inspirują się nią... :( Naprawdę nie widzą jak ona się ubiera? Te torebki LV wyglądają na niej jak z lumpeksu albo jak podróbki... Albo sposób wypowiedzi - silenie się na mądre słowa, ciągłe przerwy na zastanowienie, w jaki sposób urozmaicić wypowiedź. Aż jest mi jej szkoda, że pewnego dnia obudzi się z tego snu... Dziwne, że po całej akcji z Maff i LV jeszcze nie zrobili tego jej widzowie.

Gość gość
Olfa nigdy nie będzie w lidze bogatych i luksusowych. Koniec i kropka.

Gość gość
Najlepiej podsumował ją Radio samiec. Polecam. Honce pozazdrościła urody, pięknych, gęstych włosów i przedsiębiorczości.

Gość gość
gość dziś Ej to co we wlogach to jest to jest wyryte na pamiec "ze scenariusza" Temu babsztylowi powinni ode rac te zwierzeta juz od dawna trabie ze powinno to zostac zgloszone do strazy miejskiej. Ona maltretuje przede wszystkim psa a i koty srednio zadbane. Ona serio mysli ze nadrobi zaleglosci droga karma?

Gość gość
Proszę nie obrażaj Toma Forda. Taki facet z klasą nawet nie ma najmniejszego pojęcia, że taka polska ameba w ogóle istnieje i reklamuje jego produkty. Rozumiem Tati, Wayna Gossa, Lisę Eldrige czy Jeffree Stara ale nie adolfę. Nie ma żadnej współpracy na bank. Adolfy nawet nie stać na sweter czy płaszcz z Toma Forda. Pliz. Jakby spojrzał na nią to by się załamał.

Gość gość
gość dziś Honka na Santorini? Chyba Olfa chciała tam jechać? xxx Czy to nie dziwne, że Honce jakoś udało się zorganizować wyjazd i zabukować hotel na Santorini, a Olfie nie?:D:D

Gość gość
Proszę nie obrażaj Toma Forda. Taki facet z klasą nawet nie ma najmniejszego pojęcia, że taka polska ameba w ogóle istnieje i reklamuje jego produkty. Rozumiem Tati, Wayna Gossa, Lisę Eldrige czy Jeffree Stara ale nie adolfę. Nie ma żadnej współpracy na bank. Adolfy nawet nie stać na sweter czy płaszcz z Toma Forda. Pliz. Jakby spojrzał na nią to by się załamał. xxxxx Hahahahahahah o k****, nie czytałam w żadnym wątku o Olfie tak nieprawdopodobnie głupiego komentarza, a wliczam w to wszystkie wypowiedzi naszej trollicy :D

Gość gość
gość wczoraj komentarze pod vlogiem. Olfa tłumaczy czemu nie załozyła sukni wieczorowej (nie przyzna sie, ze takiej po prostu nie ma): Equalize Entropy3 hours ago Wspaniale, że wprowadzas urozmaicenie muzyczne do vlogów, bo piosenka "ooooo z Panem Bogiem" już się przejadła. jezyk.gif Mała uwaga: jako dama powinnaś pilnować, żeby nie być underdressed. Poszłaś tam w sukience do pracy, a inne panie miały na sobie kreacje wieczorowe/koktailowe. Equalize Entropy2 hours ago Magda Mada ale to nie zmienia nic w kwestii dostosowania stroju do charakteru imprezy. nie mówię, że miała przyjść od razu lepiej ubrana niż Doda. wystarczyłaby dłuższa sukienka lub z bardziej wieczorowego materiału Equalize Entropy1 hour ago Olfaktoria ja ci tylko mówię, jak to wygląda z punktu widzenia savoir Vivre. i to tyle. Olfaktoria1 hour ago Poszłam do pracy, a nie na imprezę oczko.gif Miałam do wyboru: albo przyjść w sukni balowej/koktajlowej, ale z niedopasową torebką (bo żadna wieczorowa nie pomieści sprzętu do vlogowania), albo pójść na kompromis i wybrać rozwiązanie, które pozwoli mi na to, żeby z jednej strony dobrze wyglądać, a z drugiej móc bez większych przeszkód nagrywać film. Wybrałam to drugie i nie żałuję. Gdybym jednak tego dnia nie nagrywała, ubrałabym się inaczej. x Prawda jest taka, że ta jej nieszczęsna sukienka nie pasuje właściwie na żadną okazję - poza pracą w biurze. Już lepiej wyglądałaby by w tych swoich nieśmiertelnych jeansach. Przynajmniej pasowałaby do roli, jaką tam pełniła. Bo co do jednego ma rację: ona poszła tam do pracy.

Gość gość
To prawda taki lewak uważający siè za kogoś lepszego. Odmówił ubierania Melanii Trump. Żenujący tomek fordzik.

Gość gość
Olfa o Melanii Trump to chyba nie wie. Przeciez ona popiera Trumpa.

Gość gość
Dorota zdecydowanie nie popiera nic lewicowego, przeciez ona głosuje na Korwina. Dziwne, ze w ogóle wspomina o kimś takim jak Tom Ford. On nie chciałby jej nawet tknąć.

Gość gość
Olfa znow wybrala sie na spacer po miescie jakby z biura wracala :D

Gość gość
Nie dziwi was fakt, ze olfa jest z facetem nieudacznikiem? Ten Kuba dobija do 40 a nawet wlasniego mieszkania nie ma, samochodu.

Gość gość
Ktos ma pomysl co zrobic zeby odebrano jej zwierzęta?

Gość gość
Ta znowu nachodzi andziaks, bo kręci vloga i musi udowodnić, że andziaks jednak chce być z nią koleżanką. Cóż stara olfa a głupia...Niech ona sobie znajdzie towarzystwo w swoim wieku, bo te bogate panny będą tylko z niej drwić.