Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masowanie twarzy kostkami lodu odchudza twarz ?

Polecane posty

Gość gość

Schudłam sporo a twarz została taka sama. Wynalazłam w internecie wiadomości odnośnie tego ze twarz często w większej ilości gromadzi tkanki tłuszczu niz w innych partiach ciała i aby przyspieszyć metabolizm warto masować twarz kostkami lodu, w dodatku ujędrnia ją i likwiduje zaczerwienienia. Próbowała któraś ? Bo ja szukam rozwiązania na swoją przypadłość :(

Gość gość
To ze zmniejsza opuchliznę to decydowanie wiem ale odnośnie większości nie mam pojęcia, możliwe ze coś w tym jest :D

Gość gość
Słuchajcie! Wypróbowałam i użyłam 2 duże kostki lodu - czyli normalnie 4 kostki. I okrężnymi ******* w każde miejsce na twarzy, nawet na podróbek, z każdej strony pokolei. Potrm poczekałam chwile i poszłam po kolejna kostkę i w sumie tak aby z kilka razy przejechać conajmniej każda część na twarzy. I po 10 min serio ta buzia jest mocniej wymodelowana, i trochę mniej napuchnięta! Kurczę, mam nadzieje ze z dłuższym stosowaniem faktycznie to coś odchudzi ją na amen! A kolor tez się poprawil

Gość gość
I dużo dało tez pod oczami bo są mniej napuchniete. Zaraz naloze ulubiony krem energetyzujący :)))

Gość gość
Coś czuje ze na upały tez to się sprawdzi jako ratunek :D

Gość gość
Up

Gość gość
Penisem wymasuj mi pysia a spadnie mi kortyzol i nie będę mieć cushingoidalnej sylwetki..

Gość gość
Zal pl

Gość gość
co wy za głupoty tu wypisujecie, jakie odchudzanie twarzy kostkami lodu, kostki lodu zmniejszja obwód naczyń krwionośnych dlatego wam się wydaje "chudsza twarz", matko jedyna jakie te dzisiejsze baby głupie są normalnie aż nie wierzę

Gość gość
Hop hop raz do buzi...

Gość gość
Pobudzają krążenie i metabolizm:)

Gość sata12x
Nie mam pojęcia czy odchudza! Wiem,że regularne posiłki plus ćwiczenia oraz suplementacja African Mango http://afrikanmango.pl na pewno gubi się kilogramy dzięki temu;)