Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Królowa łez

Powodzenie u mężczyzn to jednak nie jest kwestia urody

Polecane posty

Gość Królowa łez
Tak. ...obcinan pensję zwłaszcza zakomplekdionym brzydulom.

Gość Królowa łez
Oczywiście żartowałem

Gość Królowa łez
Oczywiście żartowałem

Gość Królowa łez
Żartowałem

Gość gość
Wiadomo dlaczego większość piszących tu kobiet jest sama. Wystarczy poczytać , przykry obraz. Macie tak zryty beret że szkoda słów.Taodtrzeciej randki bije wszystkie na głowy. Dildo i kot oto wasza przyszłość pomimo waszych karier, dyplomów, podróży. Powiedzenie paru słów prawdy powoduje wściekłą agresję i wyzwiska. I tak ten jeden pan ma rację spojrzenie w lustro i trzezwy osąd własnej urody byłby również bardzo pomocny(wiem w przypadku kobiet bardzo trudno o coś takiego).

Gość gość
Łezka nie szalej :p literówki, że już o złośliwościach i urodzie nie wspomnę :p

Gość gość
Oszzzz zaś ;)

Gość gość
Super

Gość gość
Nie pisze o brzydulach tylko o facetach którzy chętnie z tobą rozmawiają, mają jakąś korzyść z tego że są mili? Albo inaczej czy jak by byli niemili mogły by ich spotkać nieprzyjemności w pracy? Mogła byś im zaszkodzić?

Gość gość
Nie pisze o brzydulach tylko o facetach którzy chętnie z tobą rozmawiają, mają jakąś korzyść z tego że są mili? Albo inaczej czy jak by byli niemili mogły by ich spotkać nieprzyjemności w pracy? Mogła byś im zaszkodzić?

Gość gość
z

Gość gość
1

Gość gość
2

Gość Królowa łez
Po pierwsze podróżuje sama bo lubię. Nie potrzebuję nikogo z netu,bo w podróży trzeba się zgrać i mieć do siebie bezgranicznie zaufanie. Czy slydzelusvue kiedykolwiek aby alpinista związał się liną nad przepaściąz kimś z netu?po drugie -nigdzie nie napisałam że jeden szefowa. Bo nie jestem.nie sądzę też abym się wywyzszsla-jeśli se tu zakomplekdieni ludzie -bo nie mają pracy urody wykształcenie psa i kota -to przecież to nie mogę wina. Po czwatre-nie żywię się dokopywaniem w necie innym ludziom tylko reslnym życiem.mam koleżankę które jest bardzo piękna, ja wyglądam przy niej jak mysz-ale nigdy nie robiłam jej z tego powodu wyrzutów. Wręcz przeciwnie zawsze jej mówię że jest cudem natury i czasami tylko podpatrzone jakue ma ciuchy fryzurę itp.

Gość Królowa łez
Aha;jeszcze do Aleksandry przez ilesctam xxxx....to że masz kompleks brzydoty i udało Ci się -podkreślam UDAŁO -złapać chłopa na d.... to naprawdę nie jest powód do dumy.ja też lubię seks.Ale nie z każdym. I nie od razu.

Gość gość
19 41 kiedy ostatnio uprawialas sex

Gość gość
Nie UDALO jej się tylko zrobiła to co sobie zaplanowała i to skutecznie, d**y też trzeba umieć dawać by ktoś na nią poleciał.( Umiesz?) Każdy wykorzystuje atuty jakie ma a ty królowo mimo tylu atutów nie potrafisz zainteresować sobą żadnego faceta. I tu cię boli.

Gość Królowa łez
Jednak łapanie mężczyzn na d.....to nie moja kategoria.współczuję kobietom dla których r...to jedyny argument.

Gość gość
Sex jest bardzo ważny w związku i nikt nie kupuję kota w worku. Do tego mężczyzna jakiego byś chciała, przystojny inteligentny o odpowiednim statusie materialnym nie ma problemu ze znalezieniem kobiety do sexu, ma duże doświadczenie i duże wymagania. Wiemy już że jesteś we wszystkim naj ale po kilku latach przerwy o której opowiadasz i z perspektywą że cię dotknie po x czasie nie jesteś dla niego atrakcyjnym kąskiem mimo że szuka kobiety na stale. Sex w dzisiejszych czasach jest czymś normalnym a ty masz XIX podejście.

Gość gość
19 stron, autorka dalej nie wie dlaczego jest sama...a każdy kto przeczytał ten temat wiedział już przy drugiej stronie tematu

Gość Królowa łez
Seks jest czymś normalnym, ale rozdawanie siebie na prawo i lewo już nie.akurat wctej sferze życia to ja mam wiellllkiieeee powodzenie tylko nie chce z tego korzystać.bliskość to dla mnie zdecydowanie coś więcej niż wymiana płynów ustrojowych.

Gość Królowa łez
No właśnie nie wiem

Gość gość
Jak to nie wie, coś z facetami jest nie tak skoro nie chcą kobiety o urodzie Wenus i rozumie Ateny....

Gość gość
no to jak nie wiesz to bądź dalej kobietą którą interesują sie tylko faceci szukający seksu na raz :)

Gość gość
20 27 generalnie przyznaje Ci tu racje. Ale po wczesniejszych wpisach wychodzi z Ciebie prawdizwa natura i rpzyczyna problemu. Generalnie 3randki i ty jestescie podobne. Ale jakbym mial miedzy wami wybierac to wybralbym ta3randki mimo wszystko ona podziera nosa, ale ma w sobie naprawde sporo klasy. tak wnioskuje z wpisow

Gość gość
20:34 Podziera i inne takie daj se spokój ...nikt cię nie chce wiec nie wybieraj :)

Gość gość
Poważnie? Po moich wpisach to wywnioskowałeś? Mój ostatni wpis był 3 strony temu :D

Gość Królowa łez
Tak,ja Wenus szukam apolla

Gość gość
a on wolał koleżanę z zezem

Gość gość
Jesteś już zgorzkniałą starą panna i tyle, to widać na odległość, każda bez sexu dziwaczeje. Jedź do tych egzotycznych krajów oddaj się grupie dzikusów wrócisz rozpromieniona i od razu facet się znajdzie.