Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skarga na kuriera in post szlag mnie trafia

Polecane posty

Gość Goście

to co powiecie o tym jak wychodząc z domu do pracy idę do auta a tu kurierka kobieta podjechała z in post i wysiada z auta i drzwiami przy wysiadaniu mi w moje auto wali pod chodzę i zwracam jej uwagę ile miejsca potrzebuje żeby wyjść i mi auta nie obić to jej odpowiedz była taka ty hu..u chcesz  ode mnie odszkodowanie i teksty różne z jej nie wyparzonej gęby poleciały taka podła wulgarna  i obrzydliwa kobieta nie powinna tam pracować a co najlepsze że to widziałem jak uderza swoimi drzwiami w moje ślad z drzwi farba aż została mi na aucie i jej pokazuje to wypierała się że wymyślam sobie to ale mam to na kamerce bo mamy kamery koło bloku,kazałem jej drzwi otworzyć te co nimi mi ślad zrobiła to nie chciała tego zrobić a czemu bo była pewna tego i wie dobrze że mam racie. ostrzegam was przed nią jezdzi w Jastrzębiu Zdrój w in post. Jak podjedzie to nie jedno auto po wgniata i porysuje i się wyprze taka podła baba i wredna.A i od razu wali na ty a wiem i jestem pewny że ja jestem starszy od niej jak jej zwrócisz uwagę że pan a nie ty to dopiero chamidło z tyłka jej wyłazi.Była dziś na ul. turystycznej rano 4.07,2019 między 8.45 a 9.15 kto ją widział to ostrzegam.