Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka  ma

Inny temat2

Polecane posty

Tak, pamiętam, ale może rzeczywiście gdyby ktoś jeszcze się przyłączył, to rozwinąłby się temat bardziej:)

Gość gość
Hehehe ka ma, myślę, że się nie doczekamy normalnej kontynuacji z tym towarzystwem. Pierwsze zbyt odpowiedzialna praca, drugie nie mają potrzeby o sobie cokolwiek pisać, bo nie ma o czym.

Gość gość
Muszka i reszta cioć dopilnują, żeby nikt się nie przyłączał :P

Gość gość
I ty też ciociu :-D

Gość gość
Krzysiek 👄 nie daj się prosić, napisz coś od tage i od hujabuzi....o tym seksie bez miłości. Tylko tak pod kątem mid eve, żeby nie musiała dużo myśleć i potem edytować :-D

Gość gość żona
Do seksu wystarczy pożądanie. Czasami jest jednak tak, że kocha się partnera, a pożądanie gdzieś wygaśnie. I to jest problem. Bo jak oddzielić pożądanie do jednej osoby, od miłość do drugiej?

Gość gość
Cześć żona :-) Bo pożądanie trzeba moim zdaniem bez przerwy podpalać.

Gość gość żona
Cześć :) Nie jest to jednak łatwe przy obowiązkach takich jak praca, dzieci, dom. Będąc wiele lat z jednym partnerem wszystko wydaje się już takie przewidywalne. Nagle pojawia się inna osoba i nabierasz ochoty na seks, jak jakaś nastolatka. Tylko gdzieś w głębi serca wiesz, że nie warto. A jednak ciągnie do złego.

Gość Mąż fajnej
Uważam że gość 12:26 ma rację. Z tego co widzę, u mnie kilkanaście lat po ślubie żona też ma ochotę jak nastolatka (z tym że na seks ze mną) i ja też mam podobnie. Myślę nawet, że teraz jest między nami więcej pożądania i radości z seksu niż 8-9 lat temu

Gość gość
Nikt nie mówi, że wszystko przychodzi na pstryknięcie palcem :-) Zauroczenia są z pewnością trudnejsze do przeżycia, gdy nie można sobie z drugiej strony realnie wszystkiego zbilansować :-)

Gość gość
Agent miał co do ciebie racje od początku co nie, Krzyniu👄?

Gość gość żona
Mąż fajnej, a jaka jest na to recepta? Problem w tym, że próbowałam już wszystkiego. Od wspólnych wyjazdów i wyjść po bieliznę, zabawki. Nic nie działa na mnie. Może to moje myśli o ewentualnym romansie psują wszystko.

Gość gość
Osoba trzecia zawsze psuje związek.

Gość gość
Czuć wilka jak chooy:-D

Gość gość
Darjuż wklejał zdjęcie swojej facjaty w avka. Czy to Wilk?

Gość gość
Cześć mąż :-) miło mi słyszeć, że ktoś podobnie myśli.

Gość gość
Trzeba by porównać klaty, mało kto ma tak rozbudowaną jak Wilk :p

Gość gość
Kogo to obchodzi?

Gość gość
To ty masz faceta mucha?

Gość gość
Kto wie, co za gość temat o klatach założył i monologiem pisze? darjuż? :-D

Gość gość
Seks z psem :D

Gość gość
Z psem? To widać :-D

Gość gość
Ty ka ma sciero pokazalas juz wszystko co mogłaś pokazać. Darjuż walikonik trzepie pod fotki twojej pisi:D Gdzie twoj honor i wstyd zeby słac foty kazdemu lujowi z ero :O Wali gruche na twoj ryj i smieje sie z ciebie.

Gość gość
Czy ja nie pisałam, że niczego się nie dowiemy? :-D Trzeba teraz zawołać kogoś, kto ma pchanie gęsiny we krwi :-D niech chociaż posprząta :-D

gość dziś Po co darjuż? Ty przecież wiesz kto jako gość tu pisze. Poczekam, czy inni obecni na temat cokolwiek napiszą, np muszka. I na Krzyśka z laskami, bo to widziałam fajna zabawa X Ach Mid zapraszałem cię przecież poprzez Muszkę, yyy a może to jednak nie ty. Gdybym tego obiecanego biustu skosztował to co innego...

ka ma dziś Cześć darjuż ale pytania zdarzają się takie sytuacje, czy tacy ludzie stają na naszej drodze, że myśli wariują, ale u mnie to też w głowie pozostaje jednak. Moim zdaniem żeby uprawiać z kimś seks wystarczy pożądanie x Kama no ja myślę, w końcu brzemię mniszki zrzuciłaś, a pytania na miejscu są bo dziś dzień seksu, a nie miłości. Seks dwojga bez miłości ale napalonych na siebie osób ma bardzo pozytywne skutki.

gość żona dziś Do seksu wystarczy pożądanie. Czasami jest jednak tak, że kocha się partnera, a pożądanie gdzieś wygaśnie. I to jest problem. Bo jak oddzielić pożądanie do jednej osoby, od miłość do drugiej? x kurczę jak ja ciebie rozumiem, czuję pokrewieństwo duszy, nie chcesz czasem zgrzeszyć ze mną?

gość żona dziś Cześć Nie jest to jednak łatwe przy obowiązkach takich jak praca, dzieci, dom. Będąc wiele lat z jednym partnerem wszystko wydaje się już takie przewidywalne. Nagle pojawia się inna osoba i nabierasz ochoty na seks, jak jakaś nastolatka. Tylko gdzieś w głębi serca wiesz, że nie warto. A jednak ciągnie do złego. x bo seks to nie zdrada powinno być, to tak jak wyjście do kina, wracasz i już w domciu pieczesz placki. a mąż niech sobie też idzie, albo chociaż na wakacje raz dobrze pouuhahaachać osobno nie?!

muszka ś dziś No pewnie darjuż, że się piszę z mężczyzną, na którym mi zależy x łeeno babie, kopniesz swego starego? pójdziesz za przystojniakiem! no może i miałbym jakieś szanse co? hę podobam Ci się hę! kama pomóż ....!!!!