Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę przyjaciółki z dzieciństwa na swoim weselu

Polecane posty

Gość gość

Miałam przyjaciółkę od dziecka, jednak jakiś czas temu relacje między nami zaczęły się psuć, można powiedzieć, że zmieniła się po rozstaniu ze swoim facetem. Następnie dopuściła się okropnej intrygi na kilku osobach, czegos co dla mnie jest niewybaczalnym, obrzydliwym zachowaniem. Nie chcę mieć z nią nic wspólnego. Nie wtrącałam się i starałam odsunąć się od znajomości z nią. Nadchodzi jednak pora rozdawania zaproszeń na mój ślub. Wolałabym jej nie zapraszać ale nie wiem jak to rozegrać, czy powiedzieć wprost czy udawać że nie widze wiadomości, smsów, nie odbierać i udawać że nie istnieje?A może mimo wszystko powinnam ją zaprosić?

Gość gość
Porozmawiaj. Obrazi sie pewnie i nie przyjdzie

Gość gość
Nie chcesz kogoś = nie zapraszasz. Zapraszanie dawnych "przyjaciół" zazwyczaj kończy się tak, że będziesz tego żałować. Skoro dopuściła się intrygi, to wszystkiego na ślubie mozesz się spodziewać.

Gość gość
Chciałam być delikatna ale teraz żałuję że nie rozwiązałam tej znajomości jakąś wielką kłótnią, tylko zostawiłam na wymarcie. Ona dalej uważa że wszystko ok między nami