Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko patologia maluje kreske czarna krefka pod dolna powieka....

Polecane posty

Gość gość
Nie potrafiłam. Dziewictwo straciłam w wieku 18 lat i co z tego? To jakieś dziwne, że kobieta poszukuje siebie? Potrafiłam dojść do orgazmu poprzez masturbacje czy pieszczoty oralne. Naprawdę uważasz, że każda młoda dziewczyna ma orgazmy od razu? To jesteś w błędzie.

Gość gość
Kompleksy, wybieranie kiepskiego męża i tkwienie z nim w związku ileś lat, brak możliwości osiągnięcia orgazmu (wtf) to nie są żadne prawa niedojrzałego wieku. Będąc na studiach znałam mnóstwo fajnych dziewczyn, pewnych siebie, tworzących powoli swoje przyszłe rodziny (szczęśliwe i wcale nie rozwodzące się po kilku latach). I co? Z nimi (i ze mną) coś nie tak było? Bo powinnyśmy użalać się nad sobą, mieć tonę kompleksów, wybierać frajerów, i nie cieszyć się seksem by dopiero po 30 roku życia triumfalnie odnaleźć swoją kobiecość? I wtedy to by były prawa młodego wieku? :D No to mój młody wiek miał zupełnie inne prawa niż Twój - jasne, byłam niedojrzała, ale nie aż tak by unieszczęśliwiać się na własne życzenie i co gorsza - uważać potem to za normalne. A teksty o ciele mnie akurat nie obchodzą - nie ja o tym pisałam, a teraz połowa kobiet (w niemal każdym wieku) jest zwyczajnie gruba.

Gość gość
Niektore majac 40 lat nie maja ich podczas stosunku. O czym ty mowisz. A w ogole czym nie jest patologia? Bedzie latwiej. Bo tu na kafe patologia tzn wszystko kreska pod okiem, blond wlosy, czarne wlosy, pomaranczowe wlosy, macierzynstwo, bezplodnosc, siedzenie z dzieckiem w domu, praca ekspedientki, mlody wiek na ciaze, stary wiek na ciaze, gowniary, stare, seks to w ogole jest zly i patologiczny jak to mozna rooobic!, PISowce, POwce itd itd.

Gość gość
gość dziś Ale do kogo Ty piszesz o tej patologii??? :D

Gość gość
Mam wrażenie, że źle odebrałaś albo jesteś niedojrzała. To nie tak, że miałam jakieś olbrzymie kompleksy. Po prostu akceptacja siebie przychodziła wraz z dojrzałością. Ja też sprawiałam wrażenie pewnej siebie. Nie byłam szarą myszką, miałam chłopaków, chodziłam na imrezy. Myślę, że każda dziewczyna ma prawo czuć się niepewnie. Czy to w łóżku czy w innej sytuacji. Niekoniecznie musi zaraz opowiadać o tym znajomym. Szczególnie tak wrażliwym jak ty. :O Natomiast wyśmiewanie rozwodu naprawdę źle świadczy o twojej empatii. Nie wiem, może tak już masz. ;) A szczęśliwa rodzinę można mieć i dwadzieścia lat i może skończyć się rozwodem. Nie uważam, że epitety o frajerze czy nabijanie się z czyjeś seksualności to coś fajnego. Opisałam tu szczerze akurat swoją drogę do szczęścia. Bez ataków, szkoda, że trafiłam na kogoś takiego ty.

Gość gość
No ogolnie do autorki pisze.

Gość gość
gość dziś Ja się odnosze do takich wypowiedzi "Z kolei gdy miałam 25 lat jakoś dużo kompleksów miałam i byłam trochę nierozeznana w seksie. W sensie, że nie wiedziałam czego chcę. Wiek od 25 33-był dla mnie fatalny ze względu na beznadziejne małżeństwo. Odbijalo się to na moim życiu i wyglądzie." oraz " Często po studiach ludzie zaczynają poszukiwanie siebie. Kończy się nauka, zaczyna praca i życie. Życie uczy pokory. Dobry seks leczy kompleksy. A seks i przepis na życie zaczyna się w mózgu. Ja np.kiedy miałam dwadzieścia kilka lat nie potrafiłam w pełni dojść do orgazmu. Niby znałam swoją kobiecość, ale nie odnalazłam jej. " x A teraz nagle wcale kompleksów dużo nie miałaś i wydawałaś się pewna siebie ;) Tak samo 8lat cytuję "fatalnego małżeństwa", a ja nagle wyśmiewam rozwód... Po prostu odnoszę się do Twoich własnych słów, jeśli to świadczy o mojej niedojrzałości i braku empatii to jest coś z czym mogę się pogodzić. "Myślę, że każda dziewczyna ma prawo czuć się niepewnie. Czy to w łóżku czy w innej sytuacji. Niekoniecznie musi zaraz opowiadać o tym znajomym. " I równie wiele dziewczyn wcale nie musi się tak czuć czego Ty najwyraźniej nie potrafisz zrozumieć.

Gość gość
" Nie uważam, że epitety o frajerze czy nabijanie się z czyjeś seksualności to coś fajnego. " Aha, i ja nabijam się jedynie z kobiet, które na bazie własnych doświadczeń dorabiają do czegoś filozofię. Ty dorobiłaś swoją - o 25letnich zakompleksionych dziewczynach pakujących się w fatalne małżeństwa i nie potrafiących osiągać przyjemności w łóżku - co magicznie zmienia się po 35rż i dlatego ten 35rz a jest o wiele lepszym wiekiem. Bo tak to dla mnie, postronnego obserwatora, wygląda.

Gość gość
Ty najwyraźniej nie potrafisz zrozumieć. Fatalne małżeństwo, tak-bo skończyło się rozwodem. A nie można mieć kompleksów i wydawać się nawet duszą towarzystwa? Myślisz, że życie jest tylko czarne albo białe? Każdy ma swoje małe czy większe problemy, którymi niekoniecznie się chwali. Widzisz, ja odpowiedziałam, że niekoniecznie musi być tak i tak, podając siebie za przykład, ty przyczepiłaś się, że wmawiam to każdemu. Nie wiem w jaki sposób prowadzisz rozmowy ze znajomymi, bo przecież strach wyrazić swoje zdanie czy opowiedzieć o swoich doświadczeniach. To nie jest dorabianie filozofii, ale jeśli chcesz tak to odbierać, nie mam na to wpływu. Właśnie dobrze to ujęłaś, nabijasz się, a nie każdy odnajduje się dobrze w szyderstwie i agresji. Mimo to serdecznie pozdrawiam i dużo szczęścia. :)

Gość gość
Oooo tell me black or white. What colour is your life

Gość gość
Bo czarna kreska na dolnej powiece to jest makijaż patologii , ładne bogate i znające się na modzie dziewczyny nie robią sobie takiego syfu na Oku , a czarna kreska na dolnej powiece zmniejsza oko chyba dwa razy

Gość gość
Ja mam 32 i tez nie mam orgazmów z facetem, tylko jak się masturbuje... Przykre.