Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Gość mr bonk
Nie tak szybko! Hola, hola! Najpierw diagnoza, a leczenie później. Wszystko w swoim czasie :)

Gość gość
tylko zakop, tyle mi sie nalezy...

Gość mr bonk
O tym to ja zdecyduję sam jak będę wiedział dlaczego masz takie krytyczne nastawienie do siebie ;)

Gość gość
Temacik dalej pracuje ;)

Gość gość
A to sie bączki po nocy zbląkaly

Gość gość
bonczku, za duzo myslalam co ze sobazrobic.. bylam ja sparalizowana, teraz puszcza i mam poczucie zmarnowanego czasu.. a juz nie moge pozwolic sobie na wiecej... wiec teraz do dziela i poprosze dlatego o zakop..

Gość gość
tak, blakamy sie.. zapraszamy, jak znacie jeszcze jakas smieszna historie to zapraszamy..

Gość mr bonk
Szczerze to mam wrażenie jakbym czytał właśnie o sobie :( Co prawda niby mi każdy mówi, że jeszcze młody jestem, bo jeszcze cyferki 3 nie mam z przodu w wieku, ale kurcze nooo czas jakoś szybko zaczął płynąć mi ostatnio... Także chyba wiem o czym mówisz :o O dziwo innym pomóc potrafię niekiedy i zmotywować, ale siebie to średnio, żeby nie powiedzieć słabo. Może to tylko kwestia tego, że szewc w dziurawych butach chodzi... Oby. Jeśli tak, to chociaż Tobie pomogę ;) Także szykuj tyłeczek na kopniaka, a ja już zrobię co trzeba :)

Gość gość
Przytulam bączki

Gość mr bonk
Tylko mi bączka z wrażenia nie puść przy tym, bo chciałbym wyjść żywo z tego motywowania Ciebie :D

Gość gość
jestes w takim razie bardzo mlody, ja mam troche wiecej, choc buzia - 8 i w glowie mlodo.. masz zatem sporo czasu i wszystko bedzie dobrze.. bez desperacji..

Gość gość
dziekujemy, rowniez tulimy i sciskamy :)

Gość mr bonk
Pozazdrościć... Ja się czuję momentami jakbym miał już 50 na karku :o Dobrze że póki co tylko psychicznie. A jak Ty młodo wyglądasz i masz sporo energii, to nie ma opcji byś sobie życia nie poukładała na nowo i żyła długo i szczęśliwie :) Myślę, że niejednemu w głowie zawrócisz jeszcze i będą się bić o Ciebie ;) Przytulam 🌻 👄

Gość gość
ooo i jeszcze mnie z neta wyrzuca.. to nie tylko to... a jesli chodzi o facetow, to rzeczywiscie sie bija :(

Gość gość
dziekuje bonczku.. ty rowniez bedziesz szczesliwy nie ma pierda,upps nie ma opcji

Gość mr bonk
Grunt żeby się trafił wreszcie ten właściwy i żebyś mądrze wybrała :) Zresztą gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta - pamiętaj i nie lekceważ tego ;)

Gość mr bonk
Dziękuję również :) Dobry z Ciebie bączuś ;) BTW u Was też pada?

Gość gość
taka ladna zmiana tematu.. u mnie dzis padalo, na zmiane ze slonkiem, i wiatry byly, tyle, ze na zewnatrz..

Gość mr bonk
Na dworze dupa może :D Wiatr i deszcz bez d**y też czasem może mieć miejsce :P U mnie cały dzień popaduje... Ba, nawet burza była. Ale taka delikatna i krótka... niczym 2 pierdnięcia niemowlaka ;) Przed momentem się konkretnie rozpadało, a teraz jakby przestaje... I dobrze, deszcz też potrzebny. Od razu inne powietrze ;)

Gość gość
Bonczku,mnie wyrzucilo. Pewnie juz spisz. Dobrej nocy i innym tez :) Love u all !

Gość gość
Hej.. Nie moge spac, zostawiam wiec Wam wiadomosc zyczac milego dnia. Ja wypijam melise z nadzieja na zasniecie. Milej soboty dla Was, ja pewnie pol mojej przespie.. Pomyslnych wiatrow!! :) :)

Gość mr bonk
Pewnie przed snem dużo patrzyłaś na ekranik smartfona, znając życie również w ciemności i stąd problemy z zaśnięciem :o Ja też jeszcze zalegam pod kołdrą niczym podkołdernik jadowity :P Bo to jedyny dzień w tygodniu, w którym nie muszę wstawać, to i korzystam ;) Ale już wstaję powoli. Miłej soboty 👄

Gość nieszczescie
Oj, oj, jakaś cisza nastała :D Czy wam też tak wolno płynie dzisiaj czas? Może to przez mój dzień wolny tak mi się dłuży... U mnie pogoda okropna, piździ wiatrem i pada. Zimno jak cholera.

Gość gość
U mnie stara spiewka, znowu zakupy.. Ze tez czlowiek musi codziennie jesc :) ;) :D

Gość mr bonk
A u mnie pracowicie i nerwowo. Właśnie kończę remont i pewne komplikacje wynikły 😠 grr Ale tak to jest jak człowiek sam nie robi od początku do końca i pozwala innym domownikom wykonać część prac :o

Gość gość
Kobiety nie puszczają bąków, kobiety puszczają motylki!

Gość gość
Po fasolcę brotonskiej,Grochówce,po lodach

Gość mr bonk
gość dziś Niektóre puszczają motyle amazońskie :D

Gość gość
Po lodach rowniez.. a ja wrocilam i znowu zjadlam swinstwa.. Chyba tego nie zwalcze.. Choc z duma musze przyznac, ze pare kilogramow chyba spadlo, bo portki z tylka spadaja.. Zauwazylam, ze swietnie czuje sie po wypiciu wody..