Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym pierdzicie??

Polecane posty

Gość gość
Chyba tak.. Dzieki za slowa wsparcia.. Raz jeszcze tylko, nie rozmumiem, jak mozna byc tak okrutnym i podlym.. Osoba, ktora uwaza sie za religijna i uczciwa.. Kolejny przyklad hipokryzji.. No ale Tobie gratuluje tych 60km! To ci wyczyn.. Dla mnie bedzie wyczyn jak jutro pojde na fitness. I btw nadal sasiedzi glosno sie kochaja?? :D :D

Gość mr bonk
To, że ktoś jest religijny nie świadczy o tym, że jest dobrym człowiekiem niestety... Słyszałem z pierwszej ręki anegdotkę o siostrach zakonnych, które prowadząc pewien żłobek czy tego typu placówkę zatrudniły pewną młodą dziewczynę. Pomijam fakt, że kokosów jej nie płaciły - w końcu some pewnie też robiły to za pół darmo więc... Pomijam też, że jednocześnie kupiły też na swoje potrzeby całkiem niezłą brykę (a niby brakowało na lepszą płacę dla pracownicy). Ale to, że robiły jej pod górkę i np nie chciały wypuścić od czasu do czasu wcześniej by mogła z dzieckiem do lekarza iść to już zostawię bez komentarza... 😡 A co do sąsiadów... Kiedy to pisałem? Czyżbyśmy się znali w "innym wcieleniu" (If you know I mean) ? :D

Gość gość
Hahaha, trafilam na podobny topik Val Bonk.. Hahaha! I takpomyslalam, ze to pewnie Ty.. Chcialam Cie zaskoczyc ;)

Gość mr bonk
A co do przebiegu... Ostatnio te 60km to mój taki standardzik niemalże ;) Rok temu udało mi się przebyć 2 razy tyle na jeden raz ;) Także co mam Ci jeszcze powiedzieć? Fitness czeka na Panią :classic_cool: Jak nie pójdziesz, to się obrażę i przestane odpisywać w temacie - może to Cie choć zmotywuje :D

Gość mr bonk
No dobra przejrzałaś mnie paskudo :D W sumie to myślalem żeby zachować tamten nick, ale... Jakoś tak miałem obawy, że ktoś po samym nicku skojarzy i stwierdzi, że "ehh znowu ten idiota od pierdów... czy on innych tematów nie ma?" :P No jak widać to tak bliski mojemu sercu temat, że nie umiem przejść obojętnie :D

Gość gość
Trafilam tam dzis, przez przypadek.. I tylko jedna stronke oblukalam.. I tyle. No ale co z tymi sasiadami?? :D :D

Gość mr bonk
Ostatnio jakoś nie słyszałem :D A słuchu nie straciłem ani nie zmienili tapczanu na mniej skrzypiacy, bo jednak czasem szłyszę jak trzeszczy... Tylko no tak inaczej zupełnie, nie tak rytmicznie jak wtedy :P Pewnie mają ciche dni ;)

Gość gość
To tylko tapczan tak skrzypi?? Moj sasiad tak klepie po tylku swoja dziewczyne, ze ja przez korytarz i moje drzwi slysze :D Kurde, wtedy to sie moga napatoczyc baczki.. Hahaha

Gość gość
Ja pierdzę praktycznie po wszystkim bo mam bardzo szybka przeminę materii. Gdy zjadam np. obiad, po jakiejś godzince zaczynam pierdzieć, po dwóch, no góra trzech godzinkach oddaję stolec i jestem pusta jak wydmuszka :-))

Gość mr bonk
Widać amatorzy spankingu się trafili :D haha Okrzyki rozkoszy też słychać? :P Heh bączek przy seksie... A Tobie widzę tylko jedno w głowie ;)

Gość mr bonk
gość dziś A ja co mam powiedzieć? Czasem jak siadam do obiadu i jest grochówka, to w połowie jedzenia już mi się chce pierdnąć :P A dziwne, bo zazwyczaj grochówka średnio na mnie działa ;)

Gość gość
Pozazdroscic przemiany materii!! Okrzyki sie wyciszyly, bo ich ktos uciszyl... Ale jeszcze pamietam jak stalam w koszulinie i gatkach na progu z piesciami, chcialam sie rzucic na ich drzwi, bo tak krzyczala, ze az mnie obudzila.. Byla niedziela, 5 rano. Inna sasiadka tez wyzywala.. Ze ona chyba z glowa cos nie tak ma.. I to tak kilka razy dziennie.. No ale teraz jest spokojniej..

Gość mr bonk
Chyba faktycznie niektórzy mają coś z głową, żeby się tak afiszować intymnymi kwestiami... No ale cóż, każdy ma jakieś fetysze i dziwactwa. ;) Widać ich podnieca jak jest to robione głośno :P

Gość gość
skoro temat jest o pierdzeniu - gadamy o pierdzeniu. to logiczne. jeśli komus to nie odpowiada, nie ma obowiązku czytania.

Gość gość
no facet ma radoche... to taki feedback, ze dobra robote odwala hahaha...

Gość mr bonk
Dobrze, że nie oczekuje innych odgłosów jeszcze na dowód, że partnerka już zadowolona jak trzeba :D

Gość gość
W czasie seksu to normalne.

Gość gość
pamietam jak mi kolezanka opowiadala, jak to faceta odepchneta, bo byla wypieta i jej sie pierdnac chcialo... hahaha. facet sie nie domyslil..

Gość gość
Jak pompuje dupkę to wiadomo jak jest.

Gość mr bonk
Normalne jak pompuje ten drugi otwór, on też pierdzi :D Ten drugi niekoniecznie ;) Chyba, że się na brzuch naciśnie ewentualnie kocha od innej strony- nie po Bożemu jak to mówią :P

Gość gość
haha.. tu jest jeszcze ktos... :D

Gość mr bonk
W sensie kto? ;)

Gość gość
ehhh

Gość gość
ide szorowac zeby, jestem ggggllllooooodna

Gość gość
dobrej nocy, milego dnia jutro :)

Gość gość
znowu zmiana strony.. kurcze jakie to denerwujace

Gość mr bonk
Jak tam dzionek? Ja dziś miałem spory problem żeby się wygramolić spod kołdry :o Już siedzę w pracy, ale jakiś pół żywy... Uff jak duszno i p0rno ;D

Gość gośćpfff
Witam serdecznie :) Ja kolejny dzień zdycham przez to cholerne przeziębienie. Muszę jeszcze z synkiem do poradni jechać i nie wiem jak wytrzymam w busie ponad pół godzinną jazdę taka zasmarkana :/ Dziś mnie mój maluch zaciął :D Wspiął mi się na kolana i rzekł "Mamo popierdzę Ci". Ja się na niego spojrzałam zdziwiona, a on mi się zsunął z kolan i podniósł moją bluzkę i zrobił mi "pierdziuszka" w brzuch. Taka głupotka a cieszy :D A radość u dziecka przeogromna z robienia takich "pierdziuszków" :D

Gość nieszczescie
No witam :) Ja nie znoszę takich pierdzioszków, nie lubię też dzieci. Nie złapało mnie to za serducho :D U mnie dzisiaj zły humor, stres i niestety problemy gastryczne. Świetnie się złożyło z tematem. Co do bezsennych nocy, chyba dzisiejsza noc będzie dla mnie bezsenna, jutro mam bardzo stresujący dzień... chyba przez to mam tę problemy... Jak można wnioskować z mojej nazwy, jestem wiecznie nieszczęśliwa. Dzisiaj to nieszczęście czuć ode mnie na kilometr. Mam nadzieję, że u was dzisiaj jest lepszy dzień...:)

Gość mr bonk
gośćpfff Haha niezłe :D Moja bratanica jest niezła aparatka... Podbiega do mnie z szeroko otwartymi ramionami krzycząc "Wuuuuujek!", że niby chce się przytulić, a jak się złapię w jej pułapkę, to puszcza pierdziocha w ****** nie chce mnie wypuścić ze swojego uścisku :P Ot takie skłonności sadystyczne ma od najmłodszych lat :D A Tobie zdrówka życzę 🌻