Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyyynnaaaa

czy powinnam dołożyć się do zakupu mebli, problem z facetem

Polecane posty

Gość gość
Po przeczytaniu tamtego tematu załamka .Ty naprawdę chcesz brnać w cudze kłopoty,cudze dziecko,długi? O jakiej ty miłości mówisz? Przeciez to jego kalkulacje a nie zadna milość,bo tę buduje sie długo .Mylisz zauroczenie (tylko w czym?jego wyglądzie?) z miłością. Uciekaj poki czas.Wciagnie cie w spiralę długów.Będziesz brac dla niego pożyczki,sama popłyniesz i życiowa masakra gotowa.

Gość gość
Poleciałam jak ćma do takiego .Efekt? urobił mnie rasowo,wykładałam (jakoby pozyczki to były)swoją kasę,itd,itp. Odeszłam. Kiedy sie o pieniądze upomniałam to ..usłyszałam obrazliwe słowa ze straszliwym PS.do mnie : "myslisz,że seks dziś jest za darmo ?spłacałem ci w naturze,powinnas się domyslać". Wylądowałam u psychologa i od tamtej pory mogę dać bułkę,ale nigdy kase,tak mnie nauczył facet mówiacy wczesniej o miłości. Mówia to co chcemy usłyszeć haha.Bo maja z tego zysk.

Gość gość
nie urobił cię, po prostu inwestowałaś razem z nim

Gość gość
Tiaa,inwestowalam w niego a nie razem z nim.Glupota granic nie zna,przyznaję sie do błędów i słuzę przestrogą.

Gość gość
po co ci facet który ma na glowie kredyt i alimenty? Toz to dla Ciebie samobójstwo. Malo jest wolnych facetow?

Gość gość
Mi to juz się nawet rozwodnik z kryptozłodziejem kojarzy....

Gość gość
narobi ci długów i bedziesz pożyczała od swoich następnych facetow :P

Gość gość
I ja tez wypowiedziałam sie w poprzednim temacie, a autorka wciąż głupia i naiwna... Powiem Ci - mOzes włożyć ile chcesz kasy w ten związek- w razie rozstania niczego nie odzyskasz.

Gość gość
2017.06.05 to moja wypowiedź w tamtym temacie, i zdania nie zmieniam. Bawidamek, niebieski ptak i alimenciarz.

Gość dziewczyyyynnnaaa
Tu autorka... zerwalam z nim dzisiaj, nie wiem czy dobrze zrobiłam, czuje smutek i pustkę, płakać mi się chce... powiedzialam mu wszytsko co myśle czego się boje, powiedział ze myślał ze zalezy mu na nim a nie na pieniądzach, wytłumaczyłam ze nie chodzi o pieniądze lecz o długi, stwierdził, ze myslal ze kocham go tak samo jak on mnie i ze bede go w tym psychicznie wspierac zeby sie ogarnął finansowo a ja wole odejsc.. mam teraz taki mentlik w glowie

Gość gość
dziewczyyyynnnaaa dziś Odeszłaś? A takie ładne szafy widziałem w Ikei i to w promocji gość 2017.06.14 Mi to juz się nawet rozwodnik z kryptozłodziejem kojarzy.... Kto to jest kryptozłodziej? Każdy co jeszcze nie wpadł chyba się z tym ukrywa

Gość gość
Autorka szuka sponsora

Gość Taki Zielony
Weź meble w leasingu jeśli układ się skończy oddasz meble :-D bo w innym wypadku może Cię obciążyć :-D

Gość gość
Autorko, przykro mi, podjęłaś słuszną decyzję. Sama miłość to za mało, by zbudować trwały związek. Mężczyzna honorowy , z poczuciem godności, najpierw ogarnia do końca swoje zaległości finansowe, problemy, a dopiero potem szuka kobiety do związku, wchodząc w nowy związek z czystą kartą. Tak byłoby uczciwie. Co innego, gdy w trakcie związku pojawią się bieżący problem, który należy rozwiązać razem. Facet ciągnie nierozwiazane problemy i szukał frajerki, by mu pomogła. To nie fair.

Gość gość
19'11,mam nadzieje ze to twoje prowo a nie jakas nieporadnosc zyciowa i ogromna naiwność. Twoje tlumaczenie jemu ze nie chodzi o pieniadze notóż chodzi o twoje pieniadze!! to bardzo wazne. Masz go wspierac psychicznie,zeby on się ogarnął.A on w czym cie wspierał dotąd? Nie wierzę,ze odeszłaś.Myslę,ze napisałas kolejną prowokację.

Gość gość
To może odwrócić sytuację, facet ma się wprowadzić do ciebie, i nie podoba mu się że nie masz urządzonego mieszkania wg jego standardów, kup wygodniejsze łóżko, szafę na moje rzeczy, urządź wszystko a ja przyjdę na gotowe. Oczywiście nie dołożę ani złotówki bo jak się z tobą rozejde to nie odzyskam. Czynsz też płać sama bo to nie moje mieszkanie. Co to ma być darmowy hotel?

Gość gość
I tu czarno na białym widać na co lecą kobiety. Kocha go chce z nim być ale zrywa bo gość ma długi, autorko odpowiedz sobie sama czy była byś z nim gdyby miał dobrą pracę i urządzona super chatę? Pewnie że tak. Czyste kulestwo.

Gość gość
Panowie bierzcie przykład, jeśli waszą kobieta nie ma pracy i musicie ja utrzymywać od razu wywalcie pasożyta na zbity pysk, bo jak się wam noga kiedys powinie one nie będą miały skrupułów, nie pomogą tylko odejdą. Tak wygląda wielką miłość.

Gość gość
Dobrze zrobilas, ten facet to zero. A być powinien z matka dziecka a nie nowej szukać.

Gość gość
20'52,najpierw przeczytaj z uwaga posty a potem pisz,nie odwrotnie !!!!!!!