Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darjuż

Inny temat3

Polecane posty

Twarze. 14:43. Czy zawsze wszystko mówisz partnerowi? Gdy postara się sprawić przyjemność ci i gdy wyjdzie lipa to czy mówisz wprost? Czy gdy zrobisz coś czego on nie akceptuje chwalisz się tym?

Gość gość
Dwie twarze o których wspominał nieśmiały i oszustwo dotyczyło zdrady. Nie spowiadam się z wszystkiego co robię i o czym myślę, ale nie zdradzam. Inaczej zinterpretowaliśmy.

Pojęcie zdrady jest względne. Dla nie jednej już flirt to zdrada. A jak u ciebie. Dopuszczasz, jak reagujesz na podrywanie cię w granicach normy?

Gość gość
Norma to też pojęcie względne. ;-)

Gość gość
Rozmowa o seksie, nie jest seksem. Potrafi za to pozytywnie wpłynąć na moje zachowanie, na mój nastrój. Co w tym złego? ;-)

Nieśmiały wal o swoich twarzach. Kama a ty. Pozwalasz na flirt. Co robisz jak jesteś adorowana. Warkniesz by poczuł gdzie jego miejsce czy ciągniesz grę do swojej granicy?

9;56 czy facet wie że rozmawiasz o seksie z innymi facetami, w necie czy też na live?

Gość gość
Nie wiem czy wie. Już wspominałam, że nie jest moim spowiednikiem. Faktem jest natomiast, że po takim flircie, jak już mogę go mieć to chcę od progu. ;-)

Gość gość
A Wasi partnerzy wiedzą?

Krótkie tak, starczy? Od progu mówisz. Chwiulunia a jak ogląda dogrywkę meczu z browcem w dłoni.

Gość ka  ma
Hej;) darjuż? Warknęłam? Jak to odebrałeś? Doskonale wiesz że to kwestia tego, kto adoruje, flituje czy podrywa itp. Nie macie tak ze spojrzycie na kogoś i nie chce Wam się ust otwierać a innym razem przy kimś innym czujcie ze moglibyście wszystko i o wszystkim? No ja tak mam:)

Gość gość
W jakis sposób jest to zdrada jeżeli z własną partnerka nie rozmawiasz na takie tematy vo czemu potrafisz z inna na takie tematy rozmawiac dlaczego tez można sobie zadać pytanie dlaczego ta druga kobieta z tobą rozmawiałam moze jestes miasta zainteresowany tylko należy zadac sobie pytanie czy to wszystko ma sens. I. Czy nie jesteśzicie swoich najbliższych

Gość gość
ka ma dziwnie chyba by było, jakbyśmy się tak każdym przechodniem zachwycali. :-D Nieśmiały wszystko jasne. ;-)

Gość gość
gość 12.09 do kogo to adresowałeś?

Gość gość
Kama i tak bez chwili zastsnowienia Idziesz na całość ty nie kochasz swojego partnera lubisz robic krzywde innym ludziom jestes zła kobieta ciekawe jakbys sie. Czuła jakbys ty tak zostala potraktowana nie masz wyższych uczyć i tez nie liczysz sie z innymi

Gość gość
12.55 nie masz udaru? :-(

Gość gość
Adresowalem to do kamy

12:09 widzisz coś złego w tym że rozmawiam tu z tobą. Nawet nie wiem kim jesteś. Możesz równie dobrze być pedałem który lubi pogadać.. sorry żadna to zdrada. Mojej partnerce nic nie ubywa od tych rozmów, nie załapie syfa itd. Wręcz odwrotnie może skorzystać od progu...;)

Gość ka  ma
Jak blisko nieśmiały? X 12:21:D ej no nie o jakiś taki zachwyt mi chodziło tylko o to wrażenie już po jakiejś wymianie zdań.

Gość gość
Nie rozumiem i tak ka ma co miałaś na myśli pisząc, że raz Ci się ktoś bardzo podoba a raz w ogóle. Gość z pretensjami bawi się w moralizatora i koniecznie chce komuś życie po swojemu układać. Może coś o swoim opowiesz jak już jesteś?

Gość gość
Kama mi nikogo nie skrzywdxila ale zalicza sie do kobiet ktore zdarzaja nie zwazajac na uczucia innych mysli tylko o sobie