Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Chce zemscic sie za to, ze zostalam pobita.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Mam 21 lat, moj partner ma 28 lat. Ja studiuje a on pracuje w duzej korporacji. Przez dwa lata bylismy razem, chociaz to nie bylo nic oficjalnego. W ciagu tych dwoch lat doszlo miedzy nami do klotni ktore konczyly sie tym, ze ja zostalam pobita. Wielokrotnie mialam slady (mam nawet zdjecia). W zeszla niedziele doszlo do kolejnej awantury w ktorej zostalam kopnieta w brzuch, zlapana za twarz, rzucona na ziemie, popychana (myslalam, ze mnie zabije). Nie chce wiecej takich sytuacji. Mam swoje pieniadze, mieszkanie i chce sie uwolnic od tej relacji. Chce tez zeby nie uszlo mu to plazem. On ma swoich przyjaciol, ktorzy razem z nim pracuja dla tego samego banku. Jestem przekonana, ze oni nic nie wiedza. Mysle o tym, zeby wyslac jego kolegom zdjecie i wiadomosc o tym zeby wiedzieli z kim sie zadaja. Mieszkam w Holandii a tutaj takie rzeczy sa brane bardzo na powaznie. Gdy mu tym zagrozilam on zaczal na mnie krzyczec i mowic, ze w ten sposob upokorze sama siebie i nikt nie wezmie mojej strony. Ja tech ludzi na pewno juz wiecej nie spotkam. Uwazacie, ze powinnam wyslac im zdjecia moich siniakow (mam nawet rane na szyi ...). Czy moj 'byly' ma rzeczywiscie racje ze w ten sposob upokorze sama siebie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie wiem czy co艣 tym wsk贸rasz bo on mo偶e powiedzie膰 偶e si臋 np przewr贸ci艂a艣 albo spad艂a艣 ze schod贸w . Zdj臋cia to 偶aden dow贸d , trzeba by艂o wezwa膰 policj臋 , wtedy mia艂aby艣 uwiarygodnione pobicie . Wiesz , z mojego otoczenia zauwa偶y艂am 偶e tzw "damski bokser"w pracy przewa偶nie stwarza pozory idealnego wi臋c trudno b臋dzie wsp贸艂pracownikom bez twardych dowod贸w uwierzy膰 w jego win臋. Mo偶e lepiej by艂oby i艣膰 z tymi fotkami na policj臋 i oskar偶y膰 go o zn臋canie a wtedy mia艂aby艣 dow贸d i mog艂aby艣 namiesza膰 mu w pracy. A tak swoj膮 drog膮 to dziwi臋 si臋 bardzo 偶e tak d艂ugo z nim by艂a艣 mimo 偶e Ci臋 bi艂 od dawna .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja sie sama sobie dziwie. Jestem dosc slaba psychicznie. On ciagle mnie obwinial, ze to ja sprowokowalam. Nawet teraz najpierw mnie przepraszal a potem dodal, ze w sumie to moja wina. Mam dosc tego ciagle 'przepychania sie', chce zamknac ten rozdzial w swoim zyciu, bo to byl toksyczny czas dla obu stron. Jednak uwazam, ze ktos kto sprowokowany potrafi do tego stopnia pobic druga osobe jest naprawde nienormalny. Nie chce zeby jego znajomi mysleli, ze on jest tak jak mowisz tym idealnym pracownikiem i kolega... Moj byly straszy mnie, ze jesli tylko wysle jakiekolwiek zdjecia do jego znajomych to on zniszczy mi zycie (?!?), mowi ze nikt mi nie uwierzy, ze sie wyglupie... A ja jednak zastanawiam sie nad tym zeby wyslac wiadomosc i zdjecia i poinformowac jego kolegow o tym co sie stalo. Zdaje sobie sprawe, ze on konsekwencji nie poniesie ale moze chociaz nie poczuje sie calkowicie bezkarny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣艂i chcesz to wy艣lij te fotki a mi臋dzyczasie je艣艂i on Ci臋 straszy np 偶e zniszczy Ci 偶ycie to no艣 ze sob膮 w艂膮czony telefon na nagrywaniu i nagrywaj to co m贸wi. Mo偶e Ci si臋 kiedy艣 przyda膰 . Wszelkie gro藕by s膮 przecie偶 karalne . Je艣li ju偶 zdecydujesz si臋 te zdj臋cia wys艂a膰 to zr贸b ale b膮d藕 ostro偶na bo jak wida膰 to psychopata wi臋c mo偶e naprawd臋 zrobi膰 Ci krzywd臋 z zemsty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet ci臋 pobi艂 nie pierwszy raz, jeste艣 doros艂a i twoj膮 reakcj膮 jest zemsta polegaj膮ca na rozes艂aniu fotek po jego znajomych i pracownikach? Masz wstrz膮s m贸zgu czy po prostu taka jeste艣? Bo je艣li to nie prowo, to takie rzeczy si臋 od razu zg艂asza na policje, tym bardziej jak to nie pierwszy raz, robi si臋 obdukcje lekarska, a nie selfiki siniak贸w. A twoje metody sa 艣mieszne, a) takie zdjecia i brak zg艂osze艅 na policje, obali ka偶dy s膮d 偶e wymy艣li艂as te pobicia. On ci臋 pozwie o znies艂awienie i on wygra. A twoje smieszna zemsta wywo艂a jeszcze gorsze reakcje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To jak w twoim kraju takie rzeczy s膮 powa偶nie traktowane, to czemu posuwasz si臋 do takich 艣miesznych metod, zamiast zgodnie z prawem to zg艂osi膰 na policje? Co艣 kr臋cisz, albo to wymyslony temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest wymyslony temat, nie wiem co robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego po prostu od niego nie odejdziesz ? Wi臋cej Ci臋 nie pobije je艣li nie b臋dzie mia艂 z Tob膮 kontaktu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co innego jakby byl to Tw贸j m膮偶 , ale to tylko partner ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Go艣c 15:17 - sto procent racji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zostaw gnoja bo ci zniszczy 偶ycie. Nie tra膰 czasu na zemst臋, bo to ci nic nie da opr贸cz k艂opot贸w. 殴le wybra艂a艣 ale zdarza si臋 i tak. Nie brnij dalej w to gooowno.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego nie zg艂osi艂as tego na policje i nie zrobi艂as obdukcji? Boooooooo........ toooooooo........ prowoooooooo........

Udost臋pnij ten post