Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Do gość dziś Oddać to ona może, mu sie:-) Trochę mi jej szkoda.Nie to żeby Fabian miał do niej wracać.Ale ona nie ma żadnych wartości,żadnego celu w życiu.Prawdopodobnie jest bardzo samotna i te jej zachowanie to nic innego jak niemoc. Powinna zastanowić się nad swoim życiem. A Fabian przy niej szczęścia nie zazna.Dobrze że każde poszło w swoją stronę.

Gość gość
A te jej fanki niezłe wdupowłazy zachwycają sie nią na każdym kroku

Gość gość
Mowiła ze Gracjan jest niedobry!bo moze chce do taty a ona mu zabrania.

Gość gość
16:43 Bo nic je to nie kosztuje, a beka jest. Ale Aga jeszcze do tego nie doszła. Zabawa trwa.

Gość gość
Jej kochane widzki tylko czekają na takie smaczki.Żadna się nie przyzna,ale dobrą bekę mają z jej osoby.One są tak szczere z nią jak ona z nimi. :D

Gość gość
mysle ze laski robia sobie z niej jaja dlatego tak jej slodza

Gość gość
Zabranianie kontaktów z dzieckiem to już grube przegięcie. Rozstali się to teraz trzeba wykazać się odpowiedzialnością i nie robić takich akcji! Live tylko pokazał, że to Aga ma problem, że Fabianowi się układa.

Gość gość
To każdy wie oprócz niej. Najgorzej ze to tylko jej wyjdzie na niekorzyść.

Gość gość
dzis 08.01 dzis 09.52 sama prawda. Tylko wywloki graja dziecmi. Tylko czego mozna bylo sie po niej spodziewac. Myslalam, ze chociaz w tej kwestii jest srednio normalna. dzis 15.40 tylko jak tu zainwestowac intelektualnie w siebie jak iloraz na to nie pozwala. Wiem, zawsze mozna podniesc sobie poprzeczke ale trzeba chciec i zdac sobie sprawe z tej potrzeby. To nie ten adres. dzis 17. 21 ha, ha, dobre , prawie wszystkie komentarze tu sa trafne. Szkoda tylko tych dzieci

Gość gość
mnie wciaz zastanawiaja te zasuwki w.drzwiach po zewnetrznej stronie

Gość gość
a w ktorym filmiku widac zasuwki?

Gość gość
21:38 Zasuwki widac np n.a. zdjeciach

Gość gość
gość dziś Agnieszka to kobieta lekkich obyczajów , zeby dosatniej nie napisać.Mysli moze , ze jest piękna i inteligentna dlatego faceci na nia leca .Otoz Nie!!!! Ona jest poprostu latwa a I naiwna ! Moim zdaniem Fabian nie jesteś również bez winy i tez jestes zaklamany ! Wczesniek mówiłeś jaka Agunia kochana uczciwa, ze ma dobre serce i ze to ty byłeś zly nie niejednokrotnie sie do tego przyznałes .A jesli chodzi o kase to jezeli dojdą ze Ty z tego korzystales również poniesiesz konswekcje . x Tyle,ze Fabian ma niewiele do stracenia a ACC no niestety jej sytuacja już tak kolorowo nie wygląda. Po pierwsze nie musialem i nie korzystalem,umiem sobie zaprackwac na siebie i na rodzine tyle w temacie .

Gość gość
Wiem ze to czytasz Aga bo mialem tel z policji i az sie zasmialem...ale ok niech bedzie i tak nie mam zamiaru juz ani wracac ani niczego kiedys naprawiac bo otworzylem oczy na wszystko ... Jak to czytasz dzieki za pozwolenie mi widywania Synka bo tesknie za nim bardzo a apropo obrazania to nie obrazam Cie tylko powstrzymalem sie od pisania prawdy bo to co bylo to dla mnie przeszlosc a jak bus miala Ty problemy to i dzieci tez takze zyj sobie i szczescia zycze nie jestem taki zeby noz wbijac Ci w plecy i siegac po najciezsze pociski jak Ty to zrobilas. W zgodzie dla Gracjana bede zyl . A dla was tych co pisza nie bede odpisywal czemu taki bylem bedac z nia bo kazdy myslacy ztozumie ze bedac razem nie kopie sie dolku pod soba i trzyma sie zwiazek w garsci. To co moge wam powiedziec to zawdzieczam Agnieszce wiele a najbardziej ze charakter sobie uksztaltowalem uczuciowo ... A to twraz tylko zaprocentuje w moim nowym zwiazku z Malwina . Padl pomysl zebysmy nagrywali filmiki z zycia wziete ale nie za czesto i nie dla finansow bo z tym nie ma problemu, przedyskutujemy to razem i dam znac TUTAJ I NA FB SWOIM JAK COS. kto zainteresowany to niech napisze o tematyce ...moze cos bedzie :-) Pozdrawiam was i dzieki za dobre slowa

Gość gość
Ooo szybka odmiana ACC,jednak pozwoliła.1:0 dla Fabiana. :D

Gość gość
nagrywaj Fabian nagrywaj!

Gość gość
Nagrywaj!!

Gość gość
dlaczego wybierasz takie babki? te zdjecia takie sztuczne, w jakims edytorze, a te brwi masakra. juz Candy jest bardziej naturalna. bleeeeh

Gość gość
Jakie wy wszystkie tu piszące jesteście głupie i naiwne. Sorry, ale zarzucacie Adze brak inteligencji, rozumu, pomyslunku itp. A same nie jesteście wcale lepsze. Ewidentnie, któraś fanatyczka zabawia sie „w Fabiana” i udaje, ze to on pisze. A wy jak te głupie, zaślepione kozy wierzycie w każde słowo tu padające. To oświadczam wam, ze Fabian tu nie pisze. Ma na tyle zdrowego rozsądku, ze nie wchodzi na takie strony, zapewniam was. Nie dajcie sie nabierać jakiejś fanatyczce!!!!

Gość gość
Gosc 23.13 Zapewniam ze to Ja :-) A wkrotce sie przekonasz jak cos powiem a bedzie to nastepnie na moim profilu na fb :-) Pozdrawiam

Gość gość
Gosc 23.12 Moj wybor ... Ma wspanialy charakter... Poznaje ja kazdwgo dnia i nie dziele sie tym z nikim innym bo to co jest po miedzy mna a nia jest tylko nasze i nie musze i nie bede o tym pisal ... wszystko pokazuje moj stan ducha i to ze wkoncu zaczynam byc szczesliwy . Wkoncu robie to co lubie. Nikt mi nie narzuca nic. Odbijam sie po 10 latach dosc szybko od dna. Wkoncu zycie jest jedno a to byla najlepsza decyzja w moim zyciu zakonczyc zwiazek z Agnieszka. Wiadomo ze Ciezko bylo i zapewne bedzie ale Malwina jest czujna .Wspiera mnie w trudnych sytuacjach i za to ja bardzo szanuje

Gość gość
Jedno warte drugiego Dwóch gówniarzy, które swoje problemy rozwiązuje w internecie - jedno na jutubie, drugie na kafeterii...

Gość gość
I tak bedziesz z AGa, jak tylko przypomnisz sobie Wasze najlepsze chwile zaraz po poznaniu w kolobrzegu :D

Gość gość
Tylko dzieciaków żal, że muszą się patrzeć jak rodzice się gnoją w internecie.

Gość gość
Gosc 23.36 Juz nigdy tego nie bedzie co bylo...za duzo sie zlego stalo ... Teraz kogo innego 5 minut a ja chce czerpac szczescie z zycia i sie rozwijac... rozwijac firme...uczucia itp A nie stac w miejscu

Gość gość
A dopiero sie jej oswiadczales, szkoda gracka..

Gość gość
23:13 ahhh jakze jestesmy Ci wszyscy wdzieczni, ze tak sie troszczysz o nas tu piszących. Czy to Fabian czy nie Fabian ogólny cyrk na kòlkach. Tylko w tym całym cyrku dzieci szkoda.

Gość gość
23.36 Zart??? Oswiadczalem? Chyba nie w temacie bylas .

Gość gość
byl film z pierscinkiem jak kleczysz