Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Aga Ty to masz bujna wyobraznie :))) Twoj dzisiajszy wpis o 11.12 i wczesniejszy o 8.52 ;) Ty to bylas materialistka widac teraz po Twoich zdobyczach w sklepach .wczesniej multum kosmetyków i to drogich teraz najtansze i o dziwo nawet po sklepach ci sie nie chce chodzić

Gość gość
Tak, jasne, nie ma cyrku. Jeśli z ust Kendi na livie pada zdanie, że drogi Fabianie zobaczysz syna jak wniesiesz o to sądownie, to jasne że cyrku tu nie ma. Chyba że ten live jest spreparowany, tak samo jak ktoś włamał się na FB Fabiana i umieścił tam wpis, o którym Fabian pisał na Kafe.

Gość gość
Do gosc 11:12 A co juz tak bardzo zdesperowana jestes i chcesz do fabiana wrocic . Myslisz ze by zostawił mloda d**e dla starego pr***** ?? Musial by byc naprawdę bardzo glupi i miec na imię Candy , chyba ze bedziesz mowic ze Gracjan bardzo teskni i chce zeby wrocil .widac ze boli Cię ze ma nową i pewnie myślisz ze kase wydaje i ti Cię boli Co kolejny wujek zostawił cie

Gość gość
Do 11:51 Jak to skad wiedziałam, o ktory komentarz ci chodziło? No weź sie zastanów, i pomysł troche! Sama napisałaś godzinę komentarza, do którego sie zwracasz. Tak ja ja teraz do ciebie w tym komentarzu. Nie rób zbędnej sensacji i nie dorabiają teorii spiskowej :) Mam na imie Kasia, nie Aga przykro mi :)

Gość gość
taka sytuacja zyciowa nie jest mila. ale ktos tak niemily,zawistny,taka materialistka...wygladajaca jak Pani lekkich obyczajow..zasluzyla...tak mi sie wydaje....

Gość gość
Dziewczyna z godz. cos zamilkła. Daj znac czy ta laska wyslala ci ten dowód.

Gość gość
Gosc 12;08 Candy nie obracaj kots ogonem jak zwykle. Nie każdy jest taki pusty jak Ty i widzi po Twoim sposobie odpowiadania ze to Ty

Gość gość
Dajcie spokój nic nie wyśle

Gość gość
To ta karma którą tak straszyła.

Gość gość
daj namiar, to sie przekonasz, po co siejesz ferment

Gość gość
po prostu szczena jej opadla i zbiera ja z podlogi

Gość gość
Do 11:52 Niby piszesz, ze wysłałaś a nic nie doszło Do 12:12 Niestety, nie dostałam żadnego dowodu na to, ze Fabian tu pisał. Czego należało sie spodziewać. Zaskoczona tym faktem nie jestem.

Gość gość
teraz beda tylko filmiki z corka I synem any pokazac jak dobra jest Matka .poza tym bankomat o imieniu Fabian sie ulotnil to krucho jest

Gość gość
Byłam przekonana że tak odpowiesz. Nieważne co myślą inni, ważne że Ty przekonałas się jaka jest prawda. Inni mogą dać swój namiar, wyślę im tak jak i Tobie, zatem tak czy inaczej każdy kto chce dowie się prawdy.

Gość gość
to była odpowiedź do niedowiarka z godz. Fajnie że wreszcie wiesz jaka jest prawda. Łyso Ci, oj wiem.

Gość gość
Wstrętna pomarszczona prost.....a. I na dodatek pusta. Boże że tacy ludzie jeszcze chodzą po tym świecie. Szkoda dzieci

Gość gość
Poza tym granie głupa na wiele Ci się zda, bo Fabian napisał, że jeszcze udowodni takim samym wpisem jak ostatnio na FB, że to on tutaj pisze. Czy tak zrobi - nie wiem, ale wystarczy że mi, która sama w to nie wierzyłam, udowodnił. Tak jak napisła na Kafeterii, tak zrobił wpis na swoim FB, nie sądzę abym tylko ja to widziała. Tylko szkoda że skasował. Wyszedł na niewiarygodnego.

Gość gość
Gdyby dostała to czemu miała by nie potwierdzić tego,że faktycznie masz rację.Sytuacja jest taka,że nie masz nic i ani jedna osoba tego nie otrzyma. W końcu wpis był publiczny niby a teraz problem z jego pokazaniem na screenie ha ha

Gość gość
Dlaczego miałaby nie potwierdzić? Bo nie ma jaj i wstyd jej przyznać że ciągle się myliła. Daj swój namiar to wyślę Ci screena, proste jak drut, po co się produkowac bez końca.

Gość gość
Nic nie będę podawała,niech każdy ma swoja rację i tyle w temacie.Ucinam to bo,zaraz robi się z 7 stron o tym jak to wyśle czy nie wyśle,ma czy nie ma.Szkoda przepychanki,a prawdy i tak się nie dowiemy do końca tak czy siak.narka.miłego dnia.

Gość gość
Apeluje do was dziewczyny. Utwórzcie sobie jakieś nowe mejle, jesli nie chcecie podawać swojego i niech wam wysle. Wtedy sie przekonacie, ze to oszustka. Przeciez łatwo moze ie to zweryfikować. Powtarzam raz jeszcze do mnie nic nie wysłała!!!!

Gość gość
A skąd wiadomo co ona niby wyśle,może to jakaś wiadomość z wirusem. Nie chce screena dać niech się buja,zwykła oszustka i tyle.Ignorować taką.

Gość gość
Nawiedzona wariatka, która podaje sie za Fabiana. Troche wiocha i wstyd na maksa!

Gość gość
Ciekawe musicie mieć życie. Wszystko na podstawie dochodzeń, zamiast kawę na ławę. Twój wybór. Domyślaj się zamiast wiedzieć. Pozdro.

Gość gość
To ślij do mnie: marektolek1960@wp.pl

Gość gość
Oooo i cisza...

Gość gość
Dziewczyny kierujcie sie własnym rozumem, a nie tym co jakas nawiedzona oszustko-wariatka pisze

Gość gość
Fabian Fabianem ale Candy...az dziw as kiedys polibilam jej dwa filmiki

Gość gość
Doszło. No, porównując z tym co napisane na Kafe, to pisał Fabian. Laska do której nie doszło, może masz coś nie tak z e-mailem? Sprawdź jeszcze raz

Gość gość
Prosze cie, nie bądź śmieszna. Odrazu wiadomo, ze to ty (czyli osoba podszywająca sie pod Fabiana) Najpierw ostentacyjnie sie pożegnałas, pózniej wymyślonego mejla podałaś i udajesz, ze akurat do ciebie doszło. Było wiadomo, ze tak zrobisz. Jestes strasznie przewidywalna :) Zaraz oczywiscie bedziesz zaklinać rzeczywistosc****isac, ze to nie ty. Daj juz sobie z tym spokoj, i nie przeginaj podszywając sie pod kogoś, bo to jest widoczne. A Fabian gdyby tu pisał, No pomyśl logicznie, po tym całym cyrku juz dawno udowodnił by wszystkim na owym Facebooku, ze to prawda. Czemu tego nie robi???? Tu sie niby udziela, a gdzie indziej juz nie, choć obiecuje, ze to zrobi. Żałosna ściema!