Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
20:03 Candy jest wg Ciebie atrakcyjna? Wg mnie jest strasznie zmasakrowana i zniszczona. Kobieta 38 lat, sztuczny biust, sztuczne zeby, paznokcie, rzesy, zmarchy ma takie, ze tylko ziemia podsypac i moglaby na swoim czole pietruszke sadzic.

Gość gość
zgadzam sie z Toba w 100 %. Jej tekst "moja " albo " jestes taka jak ja" juz o czyms swiadczy. Kolezenstwo z nia nie ma zadnej przyszlosci. Najlepiej sie od niej odciąc calkowicie.

Gość gość
Jest juz stara ostatnie jej polowania na facetow bo potem to juz tylko cieple kapcie i tv ewentualnie mop i pucowanie.Dziwie sie ze nic nie gada po ang zalosne ... a co do dzieci to syn zachowanie okropne rozpuszczony pyskaty , corka chyba najbardziej normalna jak troche podrosnie to bedzie sie pewnie wstydzila takien "madki karyny"

Gość gość
To dało się zauważyć jak ważna jest dla Kendi przynależność do niej jej widzek. Ja osobiście takich osób się boje i unikam jak ognia. Z tego nigdy nie może wyjsc nic dobrego.

Gość gość
Z tą pietruszką na czole :D

Gość gość
Moze powinna zrobic koszulke ze swoim zdj i napisem " szukam sebka" omg to by bylo cos

Gość gość
20:51 a mozesz zdradzić czy byłaś jej widzka i stąd ta znajomość, czy znalas ja już wcześniej?

Gość gość
Poznałam ja narabana na imprezie

Gość gość
Ona była fajna na początku znajomości jako koleżanka. W późniejszym etapie zrobiła się trochę zaborcza. Chciała mieć takie same rzeczy, chciała się tak samo ubierać, trzeba było odpisywać praktycznie od razu na Jej smsy, bo przecież co może być ważniejszego od Jej wiadomości. Później to już było gorzej i postanowiłam się od Niej odciąć, bo zrobiła się bardzo zaborcza, zazdrosna i mściwa tak jak wcześniej pisałam. Zazdrosna i mściwa, bo poznałam faceta i nie mogła tego przeżyć. Niewiele też osób wie dlaczego akurat wyjechała do Anglii. Ze Szkocji wiadomo wyjechała, bo wszyscy na Niej się poznali i nie miała już tam koleżanek (może została Jej 1,2), a reszta ucięła z Nią kontakt. A do Anglii przyjechała, bo mieszkała Jej tam siostra którą dopiero poznała parę lat temu i co? Na początku super, kolorowo, wszędzie razem, a później kontakt z siostrą się urwał. Dlaczego? Niech na to pytanie odpowie już sobie każdy sam.

Gość gość
Atrakcyjna w ktorym miejscu . Jezeli kobieta przyprowadza faceta zaraz po roztaniu majac 2 dzieci to rzeczywiście nie jest łatwa .jest takie powodzenia kazda potwora znajdzie swojego amatora haha .powinna sie skupic na dzieciach , a nie na piciu i szukanie sponsorow bo nikt.o niej nie będzie mial dobrego zdania. Raczej nie zauwazylam ze jest sympantycznsa raczej dalo sie zauwazyc ze jest msciwa , fałszywa i klamczucha po kazdym potrafi jechać i wytykać błędy a o sobie tylko same wspaniałości Zs grosz kultury jak można zle sie wypowiadać na temat rodziny swego exa takie rzeczy powinno sie zachowac dla siebie a nie wpuszczac w Internet Kobieta ktora ma kulture przemilczala by to i nie wchodzila by wogole na temat swoich związków Ok jesli lubi sie tak bzykać to by raczej dyskretnie to robila a nie pokazywala.by z duma calemu yt nawet ze wzgledu na swoje dzieci to swiadczy o tym ze ma totalna pustke w głowie .

Gość gość
21:35 - nie bylam Jej widzką. Byłam Jej koleżanką jeszcze przed założeniem YT.

Gość gość
To nie ja pisałam z tą narąbaną na imprezie. Znałam Ją o wiele wcześniej jeszcze przed YT

Gość gość
dokładnie. Ludzie tutaj niestety nie mają o niej dobrego zdania. Ona w sobie "zakochana". Sama dała na wizji przykład jaką jest osobą jak najechala na ta jutuberkę Karolinę. "Smrodziła" kobiecie dluzszy czas, a nawet teraz jeszcze czasem wspomina. Znajomosc z nią trzeba uciąć. Kto ma ochote niech tkwi w znajomosci. Po czasie przejzy na oczy.

Gość gość
he komplementy to chyba sama Candy o sobie pisze. Kazdy ,kto ma choc troche oleju w.glowie widzi jaka osoba ona jest. Zaborcza,pusta mayeroalistka. imprezy,piwko (na kazdym zdjeciu!)winko,drinki,wyuzdane ,koszmarnie tandetne ciuchy (I te jej teksty to moj styl nikomu nic do tego),sztuczne pazury z Primarka,solara,dwie nakladki na zeby,sztuczne wydmuszki zamiast piersi,na maksa przetkenione bialo-rozowo-sino-zolte wlosy.Makijaz lampucery. Pamietacie jak wila sie na filmikach,pozujac w outfitach?jak sie wyginala,jak laska na rurze go-go. I ten wieczny dziubek duck face ,co.wedle niej jest sexy...taaaa....zero jezyka....ciagle imprezki..schodzenie I rozchodzenie sie z Fabianem....serial brazylijski na YT.osiwadczyny na wizji (zejescie do kazamatow,piwnicy czy cos tam).Zasuwki.w drzwiach.W domu syfI style.jarmarczno odpustowy...rodem z funciaka...Filmy pod wplywem.alko (slynnajuz licytacja dla Pati)kiedy to Fabian tlumaczyl ,ze Age rozbolal brzuszek...prawie go wtedy zg****ila na wizji...a Wigilia na karuzeli?I zdjecia z obecna partnerka exa(Taty Oliwii)aby pokazac jaka jestem super I sexy (och zal)stroje kapielowe,rodem z sex shopu....Corka tulaca sie na filmach...i ignorancja Candy ,bo.kamerka wazniejsza. Edukacja skonczona na poziomie w sumie nie wiem jakim....Pozniej historia jednego sweterka...teraz motocyklista...Moglabym tak bez konca...Dlatego bawia mnie ludzie,ktorzy bronia Candy.pozdrawiam

Gość gość
he komplementy to chyba sama Candy o sobie pisze. Kazdy ,kto ma choc troche oleju w.glowie widzi jaka osoba ona jest. Zaborcza,pusta mayeroalistka. imprezy,piwko (na kazdym zdjeciu!)winko,drinki,wyuzdane ,koszmarnie tandetne ciuchy (I te jej teksty to moj styl nikomu nic do tego),sztuczne pazury z Primarka,solara,dwie nakladki na zeby,sztuczne wydmuszki zamiast piersi,na maksa przetkenione bialo-rozowo-sino-zolte wlosy.Makijaz lampucery. Pamietacie jak wila sie na filmikach,pozujac w outfitach?jak sie wyginala,jak laska na rurze go-go. I ten wieczny dziubek duck face ,co.wedle niej jest sexy...taaaa....zero jezyka....ciagle imprezki..schodzenie I rozchodzenie sie z Fabianem....serial brazylijski na YT.osiwadczyny na wizji (zejescie do kazamatow,piwnicy czy cos tam).Zasuwki.w drzwiach.W domu syfI style.jarmarczno odpustowy...rodem z funciaka...Filmy pod wplywem.alko (slynnajuz licytacja dla Pati)kiedy to Fabian tlumaczyl ,ze Age rozbolal brzuszek...prawie go wtedy zg****ila na wizji...a Wigilia na karuzeli?I zdjecia z obecna partnerka exa(Taty Oliwii)aby pokazac jaka jestem super I sexy (och zal)stroje kapielowe,rodem z sex shopu....Corka tulaca sie na filmach...i ignorancja Candy ,bo.kamerka wazniejsza. Edukacja skonczona na poziomie w sumie nie wiem jakim....Pozniej historia jednego sweterka...teraz motocyklista...Moglabym tak bez konca...Dlatego bawia mnie ludzie,ktorzy bronia Candy.pozdrawiam

Gość gość
Poznalam ja jak sprzatala mi dom w uk

Gość gość
Dzięki że odpisałaś.

Gość gość
No niestety, ale rację trzeba przyznać.

Gość gość
- nie ma sprawy. Wszyscy widzę w końcu przejrzeli na oczy i każdy dokładnie widzi jaka jest naprawdę. Sama się pogrążyła i pokazała swoje prawdziwe oblicze. Trochę mi Jej szkoda, ale bieukrywam że trochę mnie to cieszy, bo kiedyś chciała mi zaszkodzić, ponieważ nie mogła się pogodzić z faktem, że komuś się uklada i jest szczęśliwy. Ps. To nie ja pisałam że poznałam Ją jak u mnie sprzątała.

Gość gość
Przerażające jest to, że to co ludzie starają się ukryć, to ona wprost przeciwnie - puszcza to w cały świat. Myślałam że po tym livie gdzie była napruta a potem go skasowała - nie będzie już epatowała alkoholem, ale niestety nie wytrzymała długo. Tak sobie myślę że skoro praktycznie na każdym filmiku przewija się alkohol, to poza kamerą tym bardziej. Strasznie to smutne.

Gość gość
Bo tak jak pisałaś, Ty która ją znałaś. Ona naprawdę na początku robi wrażenie całkiem spoko osoby, ale już tyle czasu jest na you tubie, że ci bardziej wnikliwi obserwatorzy, mogli z czasem z łatwością wysnuć wnioski co do jej osoby.

Gość gość
Kiedyś powiedziała, że ją się kocha albo nienawidzi. Sama tym dała do myślenia, że jesteś albo 100% za nią, albo spierd... Tymczasem nic w życiu nie jest czarne ani białe, są też odcienie szarości, ale jak sama przyznała, ona tego nie toleruje. Stąd tak ciężko utrzymać jej znajomości, o miłości nie wspomnę.

Gość gość
Dlatego na poczatku jest spoko, bo sie wierzy w te jej bajki. Mysli sie ze tak jest. Ona sprawia wrazenie fajnej babki. Pozniej człowiek przy blizszy poznaniu dochodzi do wniosku, ze z ta kobita jest cos nie tak. Te które z nia pizza albo widzialy sie 1,2,3 razy nie mają pojecia jaka ona jest prywatnie.

Gość gość
*piszą

Gość gość
Bo ludzie są naiwni. Dziewczyny myślą że jak ona "sprzeda" im prywatne historie, to czują się wyjątkowo i od razu zachwycają się nią, bo taka szczera... Tymczasem ona wszystko co prywatne i tak wywala na you tubie.

Gość gość
Nie Age, tylko Agusię rozbolał brzuszek :D Kurcze, swoją drogą siedział tam, widział jak ta się ledwie trzyma pionowo, o mało nie wyhaftowała na licytowane rzeczy, a nie zabrał jej butelki.

Gość gość
Bo to kobieta z klasą! Nie chciała przerwac licytacji! :D A ciekawe co by było jakby nie było tam Fabiana. Padłaby pod stół? Jaja normalnie

Gość gość
My tu pitu pitu, a Kendi zmienia już zdjęcia w ramkach :)

Gość gość
piersyklaby czolkiem w apart ,telefon ,mikrofale ,czy czym ona tam nagrywa;).napisalam.tak dlugi elaborat I mi ukzylo. nie lubie obludy. a u Candy zaklamanie,obluda I patologia

Gość gość
jaka.ona juz tam roznicznice z motocyklem obchodzi 24godzinna?jakby to nazwa?rocznicowa doba?tu ramka,kubeczek,tam zdjecie I kieliszeczek..a Fabian zawija sreberka..i pewno ma to gdzies !