Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
tak, tak. Tak sobie tłumacz tak sobie mów. Pisz, pisz te bzdury, a ja dalej mam niezłą bekę z Ciebie. Manipulatorką to Ty jestes dobrą. Nie spinaj sie tak. Koniec dyskusji z Toba. Nie bede sie znizac do Twojego poziomu. Zegnam sie na Twoim poziomie Nio, nio bajo :D

Gość gość
15:58 Jak sie juz nie ma nic do powiedzenia i brakuje argumentów, to najlepiej jedt sie wycofać w niewybredny sposob:) Zapomniałaś jeszcze nogą tupnąć „nerwusku”.

Gość gość
15:33 i 15:53 Ależ odpowiedziałam. Jesli nie mozesz sie doszukać, jak piszesz, to uspokój sie i przestań mniej nerwowo przeglądać i czytać to forum. Po co sie tak emocjonujesz? Bo co, ktoś ma inne zdanie niż ty? Uspokój sie, i na spokojnie przeczytaj odpowiedzi, tylko ze zrozumieniem przeczytaj i bez nerwów, a na pewno znajdziesz odpowiedz.

Gość gość
Chodzi o to, żebyś odpowiedziała w temacie o który się ciebie pyta :) Ale czego ja od ciebie oczekuję.

Gość gość
O to jeszcze lepiej hihi wszystko wyreżyserowane to kendi niezly melodramat przedstawia po co tej wypociny na filmikach o związkach itp skoro to wszystko kłamstwa , a przeciez nic nie robi pod publikę hihi i nie licza sie liczby a jakosc haha pogubilas sie kochanie i juz zajezdza mi to bialymi myszkami A o zarobkach nie wspomne z taka liczba wyświetleń hihi 60 f rzevzywiscie bardzo duz.Ciekawe czy zglosilas to socjal ze dodatkowy przychod masz :) znając zycie to tez wyreżyserowane Najpierw sie wstydu zrobi w calym internecie a poten chce sie wybielic hihi od to naszs cala prawdomowna kendi hihi

Gość gość
16:24 Albo jestes głupia, albo udajesz głupią. Odpowiedziałam na temat. Przeczytaj sobie poprzednie wpisy.

Gość gość
Tutaj te " obrończynie" myslą, że sa takie spryciulki. Piszą te bzdury o Candy i może Ktos niezauwazy jaka ona jest naprawde. Ściskam nerwusek. Tup, tup, tup :D

Gość gość
Tobie się wiele rzeczy wydaje, tak samo jak twojej idolce, tylko współczuć.

Gość gość
Powiem wam, ze naprawdę ta Malwina jest brzydka. No poprostu wyglada jak tranwestyta. I jeszcze te koszmarne brwi. No na sile nie bede pisac, ze jest ładna skoro to nie prawda. Przykro mi. Moze i ma wytrenowaną sylwetkę, ale twarz dramat. A apropo sweterka Lesia, to ona na kolejnym juz zdjeciu jest w tej samej bluzce. To taka drobna uszczypliwość;)

Gość gość
Aga jednak ładniejsza niż Malwina. Jest bardziej naturalna i proporcjonalna

Gość gość
Aga jest śliczna. Ma piękne włosy, swoje naturalne, brwi co prawda nie ma, ale lepiej nie mieć wcale niż pomalowane. Ma gust do paznokci, zawsze coś ładnego na nie naklei. No i co by nie mówić, twarz świeża, wyrazista, nawet tej długi nos jej pasuje.

Gość gość
Boze hahaha gdzie aga jest naturalna??

Gość gość
Aga wypier stąd bo smecisz i nikt nie ma zamiaru tego słuchać bo ciągle najezdzasz na Malwe daruj sobie bo to nikogo nie rusza! Chcesz odwrócić uwagę od siebie dlatego ja krytykujesz jaka jest taka jest i to jest Fabiana wybór, dla mnie osobiście nie dorastasz Malwie do pięt! Lepiej się umów na następny botoks bo Ci morda opadła hahahaha

Gość gość
Czy Aga jest śliczna? Raczej poprostu ładna, atrakcyjna dziewczyna. Malwina sorry ale jak umalowany facet wyglada. Pomimo, ze Fabian moze nie jest cudem natury jesli chodzi o Malwinę dziwie mu sie, on jest duzo od niej atrakcyjniejszy.

Gość gość
Mam na imie Magda, nie Aga. Nie najeżdżam specjalnie na Malwinę stwierdzam fakt. Zresztą nie tylko ja o Malwinie tu napisałam. Malwina nie jest pięknością i nie zaprzeczysz. Większość facetow to potwierdzi. Nie lubisz Agi, twoja sprawa. Ja tez z nią zabardzo nie sympatyzuje. Ale fakt, jest faktem i nie ma co na sile udawać, ze jest inaczej tylko dlatego ze sie kogoś nie lubi. Wyluzuj troche.

Gość gość
Piszą jej fanki takie same pustaki jak i ona do d**y jej wchodzą chyba po to by dostać darmową paletke z primarka za 3 f hahaha żenada. Aga to dopiero plastik pomarszczona pomarańczowa gęba cyrki sztuczne obwisla skóra na prawdę miss piękności 2017. Do tego sk****aly charakter co pokazała nie raz. Co do Malwiny nie wiemy jaka jest nie wiemy o niej nic ale skoro Fabian z nią już jest dłużej widocznie laska ma równo pod sufitem, pracuje dba o siebie a nie siedzi na zasilkach i o******la nowych wujkow

Gość gość
17:16 ze Cio sliczna? Nie to za mało ahahaaa ona jest piękna i mądra, ze nio nio, a my "wspieramy Cię, wspieramy " :D

Gość gość
Znowu sie pojazd na Malwinę zaczął. Chyba przerwa w sprzątaniu nastąpiła. Idź lepiej myślec nad scenariuszem do nowego vloga albo filmiku

Gość gość
Wiadomo kiedy stara pisze nie kompromituj się bo nie zrobisz wrażenia głupotą. Lepiej zajmij się wujkiem bo następny Ci s*******i i nici z kasy i nowych tandetnych kosmetyków. A przeciez to Twoje cale zycie

Gość gość
Nie, nie wszystkie jestesmy zagorzałymi fankami Candy. Wrecz przeciwnie. Ale kurcze, no Aga jest duzo ładniejsza od Malwiny. Możemy faktycznie o tym juz nie pisac. Ale nie zmieni to faktu ze dla każdej obiektywnej osoby Malwina jest kiepska i w porównaniu z Agą sztuczna.

Gość gość
To prędzej kendi wyglada jak trans z silikonami. Sorry ale taka prawda. Codziennie ktoś sie odpala na temat Malwiny. Lepiej to ignorować bo to napewno kendi i jej świta.

Gość gość
Kendi ty gdzie ty jestes naturalna padlam Spalone rozjaśnione kudly , spalona od solarki pomaranczowa skora , usta , botox i zmarchy wypełnione, zeby licowki , sztuczne paznokcie.primarkow i gdzie ona naturalna debilu Malwiny nie bede oceniac bo jej nie znam nie slyszalam o niej Fakt natomiast jest ze jest duzo mlodsz od kendi i taki styl jak.na.młodej dziewczynie super wyglada natomiast na.babci kendi wyglada odrazajaca zwłaszcza ze ma dzieci Makijaz w porównaniu do kendi duzo lepszy z.pazurem;)zreszta dziewczyna nigdzie nie jest na yt zebysmy migli ja oceniać Fabian jestemz Wami to najlepsza twoja życiowa decyzja duzo milosci dla was Za rok nigdy sie nie przyznasz ze z takim szonem jal kendi mogłeś byc zaufaj bedziesz sie wstydzil bo.pewnie.będzie wtedy 20 wujek

Gość gość
Znow temat zaczęła idiotka gracjana ze szkoly odebrala i sie odpolila żenująca debilla ty rzeczywiscie kendi wlosy masz śliczne spalone jak nie wiem Twarz wyrazista tak oczywiście nie da sie nie zauwazyc ciebie pomarańcz i zmarchy ;) Paznokcie to nawet nie bede mowic tandeta

Gość gość
Candy nie jest naturalna wiadomo. Ale w porównaniu z Malwina wyglada naturalnie. I jest to obiektywna opinia. Nie jestem fanka ani Agi ani Malwiny.

Gość gość
Aga wyglada jak by byla matka Malwiny dosłownie taka jest prawda;)

Gość gość
Naturalność candy to : tlenione włosy, przesadna solarka, perłowe pomadki, sztuczne paznokcie, sztuczne cycki, wulgarne ubrania, przesadny dekolt,. No tak naturalna piękność

Gość gość
Spójrzcie sobie na filmiki Candy sprzed paru lat, tam jest młodsza, a wygląda jak babcia Malwiny. Dzięki Fabianowi który ją podreperował i tak wygląda lepiej niż kiedyś, ale daleko jej do piękności.

Gość gość
Do gosc 17.59 Dokladnie teraz to ona ma samsung s7 enge dlatego niby lepiej wyglada bo nagrywa z wygladzaniem twarzy od to jej natura hih zauważcie ze pod slonce jak nagywa to wygląda jak babcia 60 letnia Ale to dzieki sobie solarium ja tak przesuszylo

Gość gość
Malwina to facet przebrany za kobietę. Jest poprostu brzydka.

Gość gość
to temat o kendi nie o malwinie. Nawet jakby była najbrzydsza na świecie to nikogo to nie obchodzi na tym forum.