Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet sie powiesil, a wszyscy obwiniaja jego zone ze na pewno przez nia!!!

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego zawsze jak cos suie stanie to wina jest kobiety? koles mial chorobe psychiczna, leczyl sie z depresji, niech poczytaja ze depresja nie zawsze zalezy od otoczenia, a od chemii w mozgu...a nie, czepiac sie kobiety. I wiecie co we wsi wymyslili? "powiesil sie bo ona kariere robi i wiecznie jej w domu nie ma, a maja troje dzieci i on wszystko ogarnial i juz rady nie dawal". Ludzie, a co on, jezyka w buzi nie mial? i sama sobie te dzieci zrobila?

Gość gość
Tamat na czasie, bo mojej kuzyki mąż się powiesił i zostawił 2 dzieci. No i na nią też wszyscy skoczyli, bo poszła do pracy, a jemu to nie pasowało i że to przez to, masakra. Poza tym nikt by się nie spodziewał po nim, że zrobi takie coś!

Gość gość
a przepraszam, co to za facet, ze się powiesił z tego powodu, ze zona pracuje? Normalny to chyba nie był, a obarczanie kobiety z tego powodu , że facet to była słaba psychicznie pipa, która byle co rowaliło emocjonalnie to czyste chamstwo

Gość gość
Kobiety same sobie robią kuku

Gość gość
Jak tak będą gadać to zapytaj - czemu kobiety masowo się nie wieszają, bo też mąż w pracy, onie nieraz muszą dorabiać a w wszystko na ich głowie. Skoro przyczyna samobójstw jest taka prosta i oczywista

Gość gość
wiecznie jej w domu nie ma, a maja troje dzieci i on wszystko ogarnial i juz rady nie dawal". czyli kazda kobieta z dziećmi, której mąz pracuje musiałaby sie powiesić z rozpaczy, ze ma tak trudne zycie i nie daje rady

Gość gość
Bo jak widzisz, ze z kolesiem jest coś nie tak to się z nim nie spotykaj i nie brnij w to dalej bo potem nie pozwoli ci odejść i szantaż a jak mu bardziej odbije to wtargnie na swoje życie a wine będza przypisywac tobie.

Gość gość
12:01 dobrze powiedziane :D tylko ze stare baby mają na to 1 odpowiedz: bo mężczyzna trudniej snosi obowiązki domowe

Gość gość
Jakby baba sie powiesiła, to by ją mieli za śmiecia że faceta zostawiła i dzieci.

Gość gość
wiecznie jej w domu nie ma, a maja troje dzieci i on wszystko ogarnial i juz rady nie dawal". czyli kazda kobieta z dziećmi, której mąz pracuje musiałaby sie powiesić z rozpaczy, ze ma tak trudne zycie i nie daje rady xxx A samotna matka to chyba musiałaby popełnić harakiri, bo zwykłe samobójstwo to za mało.

Gość gość
"Tamat na czasie, bo mojej kuzyki mąż się powiesił i zostawił 2 dzieci. No i na nią też wszyscy skoczyli, bo poszła do pracy, a jemu to nie pasowało i że to przez to, masakra. Poza tym nikt by się nie spodziewał po nim, że zrobi takie coś! " A jakby nie poszła do pracy to by ją szczuli że jest pasożytem, którego mąż musi utrzymywać.

Gość gość
12:05 święta racja, uważajcie na jednostki zdradzające cechy niezrównoważenia i z daleka od takich. Ten pilot co celowo roztrzaskał samolot zabijając mnóstwo ludzi to też dziewczyna wcześniej z nim zerwała i niby mu odbiło, ale tu nikt dziada nawet nie próbuje tłumaczyć że sie załamał, skoro pozabijał po drodze tylu ludzi. Tu każdy wie że był chory psychicznie.

Gość gość
13:07 i by szczekali, że sie ślizga na pincet plus

Gość gość252
na moją mamę też krzywo patrzyli jak mój ojczym się powiesił, do czasu aż wyszło na jaw że przy zwłokach list do kochanki znaleźli, w którym się żalił że Go w dupę kopnęła...

Gość gość
ludzie są jednak prymitywni... wspołczuje wszystkim kobietom, ktore musza znosić cos takiego ;/

Gość gość
żonka karierę dupą robiła męża miała za śmiecia i niańkę do dzieci do domu przychodziła po czyste majtki , poprawić makijaż i nawrzeszczeć na męża żeby wyładować swoje frustracjie poczym "-nie czekaj na mnie z kolacją zjem na mieście bo mam ważne spotkanie biznesowe "wracała o 3 nad ranem lekko wstawiona z rozmazamym makijażem kładąc się w innym pokoju i w koło Macieju a gościu pizda bo pozwolił żeby sprawy zabrnęły tak daleko do nikogo pretensji mieć nie może więc zakończył swój nędzny żywot z nadzieją że żonka się uspokoi jak przyjdzie jej zajmować się trójką sierot

Gość gość
Chciałam iść do pracy a mój mąż nie chciał pewnie z zazdrości a napewno , powiedziałam że podzielimy się obowiązkami przecież dzieci już nie małe (jedno w liceum a dwójka w gimnazjum) to powiedział że w takim razie to i rachunkami się dzielimy i resztą wydatków też więc jak sobię obliczyłam to co najmniej 500zl by mi brakowało a gdzie paliwo i moje osobiste wydatki , mąż zarabia dużo bo jest dyrektorem w firmie budowlanej a ja z tymi swoimi 3 k co bym zrobiła więc odpuściłam a rozwodzić się o to nie będę bo w sumie dobrze mi z mężem tylko trochę brak mi towarzystwa bo wszystkie znajome pracują jak ja rano dzieci pośle do szkoły ale trochę się mężowi nie dziwię bo jak spotykam się poplotkowac ze znajomymi to takie sobię opowiadają historię że ktoś słuchając z boku pomyślał by że to singielki

Gość gość
o jak się malpisko puszcza i do tego nie pracuje

Gość gość
16:36 a ty tam wiesz jak było? Typowa stara dewota. Idź zanieść księdzu w zębach wypłatę kuro. Dlaczego ze dupa karierę zrobiła a nie czym innym? I gdzie miał oczy jak ja poznał? I co nagle się taka stała? A jak wiedział ze taka jest to po co robił kolejne dzieci ? Prawda jest taka ze jak ktoś jest chory to może mieć nawet najlepsza rodzinę a i tak się powiesi jak ma słabą psychikę. A zauważyliście ze kobiety znacznie rzadziej kończą ze sobą? A niby taka słaba płeć. Taaa.

Gość gość
W dodatku człowiek powiesił się na 2 tygodnie przed komunia córki. Jak można zrobić dziecku coś takiego? A był wierzący i chodzili na mszę.

Gość gość
By nadać powagę sytuacji ,bo jakby to zrobił w mało znaczącym terminie to żonka sprawę szybko by zamiotła pod dywan a tak cała rodzina się nie dowie jaka to karierowiczka była

Gość gość
17:53 głupio gadasz.

Gość gość
Dobrze ze poszly te kobiety do pracy. Bo na dziada nie mogly liczyc. Skoro sie powiesil. Przynajmniej maja wyplate i rente na dzieci. A tak by zostaly tylko z renta i co... bieda.

Gość gość
Szkoda, że Ci biedacy w swojej chorobie nie myślą w jakim piekle pozostawiają swoje rodziny. Ciekawe czy któryś z nich chciałby, żeby ktoś kogo kochali skończył na szubienicy? Niestety często bywa tak że taka śmierć pociąga następne ofiary w rodzinie. Może jako społeczeństwo powinniśmy zastanowić się dlaczego tak się dzieje i czy winę ponosi tylko ta żona karierowiczka?

Gość gość
To tak jak Agata Mróz- dla swojej chcicy macicy zostawiła rodziców i rodzine złamanych do końca życia jej śmiercią bo dla niej dziecko które jeszcze nawet nie widziała było ważniejsze niż ból i rozpacz rodziny

Gość gość
A w moim sąsiedztwie powiesiła się mama kilkunastodniowej córeczki.Wszyscy byli w domu,pewnie spali,bo była noc.

Gość gość
Taka smierc pozostawia wyrwe w rodzinie jak po wybuchu granatu. Niestety, jest tez przykladem, takze dla dzieci, ze tak sie zachowuje w obliczu problemow i bardzo czesto znajduje nasladowcow.

Gość gość
Wielu mędrców zastanawiało się nad przyczynami samobójstw.Nikt nie postawił jednoznacznej diagnozy a tym bardziej my nic twórczego w tym temacie nie wniesiemy. Można jedynie spróbować postawić się w sytuacji dotkniętych tym piętnem ludzi i dac im spokój a nie szukać jeszcze winnych. Zgadzam się z autorem, że społeczeństwo jest okrutne w wyrażeniu swoich opinii na ten temat. Wiem to i mam ogromny żal .

Gość gość
Polska to kraj p************h ludzi, ciesze sie że już tam nie mieszkam. Nareszcie żyje wolna, nikt mi w gary, portfel i w gacie nie zaglada i nie mówi jak życ...

Gość gość
Bo ludzie to debile. Może miał długi, albo dowiedział się, że jest nieuleczalnie chorym i nie wytrzymał, albo jeszcze coś innego. Powodów może być milion albo może go nie być wcale bo depresja jest taką chorobą, że osoba, która wedle wszystkiego powinna być szczęśliwa zostaje samobójcą. Ale oczywiście trzeba na wsi obgadać wszystko, więc pewnie winna baba :/ debile.