Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40stce nie mają szans na faceta

Polecane posty

Gość gość
Pycha kroczy przed upadkiem.

Gość gość
Mądry facet zechce wartościową kobietę nawet z jej zmarszczkami i vice versa...

Gość gość
Jak masz taki styl życia i Cię stać,to zapraszaj.Tylko czy jest jeszcze o czym z Tobą rozmawiać,pośmiać się ,znaleźć te wspólne zrozumienie?Bo jak nie bardzo,to możesz mieć furę kasy a mądra kobieta znudzi się Tobą,no może nie 20 latka

Gość gość
Jeśli jakikolwiek facet jest dumny że kobieta wybrała go bo ma kasę ,jest wart kobiety, która dokonała tego wyboru... I raczej nie żyli długo i szczęśliwie...

Gość gość
To nie ważne dla tej dyskusji czy jestem bufonem czy nie. Tak już jest i co ja na to poradzę. Ja często widzę że moja przewaga na początku wynika tylko z tego że mogę powiedzieć dla kelnera żeby zrobił tej pani drinka jakiego sobie zażyczy. I wynika to z tego że poprostu nie wiem jaki lubi. A dla niej od razu jestem dżentelmenem. I zanim powiesz ze jestem bufonem czy kimś tam. Co mam zrobić w takiej sytuacji. Powiedzieć: słuchaj od jakiej kwoty będę bufonem a do jakiej nie.

Gość gość
Bufonem jestes podkreślając wciąż te swoje mozliwości finansowe w które w sumie szczerze wątpie, bo w necie co 2gi jest ,,bogaczem,,

Gość gość
Wiesz co ja bym chciał się poprostu zakochać jeszcze kiedyś ale nie oznacza to że nie widzę co lubią kobiety, jak je poderwać i że kasa to ułatwia. Nie będę oszukiwać sam siebie , to domena kobiet. ;)

Gość gość
Dokładnie.

Gość gość
Ty to się znasz na kobietach... no no no... przeczytałeś to w necie tak?

Gość gość
U ciebie jest 2a a u mnie 6. Jakby była dyskusja o włosach to bym podkreślał że mam włosy a jak jest dyskusja o zapoznawaniu kobiet to pisze o tym. Wy też piszecie o urodzie w tematach jak poznać faceta. Czy to znaczy że wszystkie jesteście puste lalek które tylko o tym gadają?

Gość gość
Te dokładnie to do postu powyżej,a ty się raczej nie zakochasz .Będziesz trafiał na panie które lubią kasę,bo widać lubisz się tym chwalić.I mój drogi ,to nie tylko domena kobiet.Faceci są podobni.

Gość gość
Z tą 2 to pomyliłem wątki.

Gość gość
Dziany facet siedzi w nocy na babskim forum i chwali sie kasa , wmawiając jednocześnie kobietom - jakie są a jakie nie są.... Kocham to forum :-) jest zabawnie:-) Ale póki co - spadam. Dobranocka

Gość gość
Facet ma rację. Kasa ułatwia wszystko w życiu. Kobiety oczywiście kasy nie kochają tylko zakupy:)

Gość gość
Nie chwałę się tym bo nigdy się nie spotkamy w realu więc to mało ważne. Tak tylko opisuje swoje obserwacje. A co do wmawiania kobieta jakie są, wy robicie tu na tym forum podobnie. Nie tylko facetom ale też jedne drugim.

Gość gość
Kobiety dziś robią zakupy za pieniądze, które same zarobiły. Osobiście nie znam żadnej kobiety która byłaby na utrzymaniu mężczyzny, za to kilka moich koleżanek pracuje na 2 etetach żeby utrzymać rodzine bo mąż śmiga za najniższą krajową. Nie róbcie sie takimi panami swiata bo tylko sie ośmieszacie.

Gość gość
Bo kafeteria to NASZE forum, kobiece. Sprawdź, jak mi nie wierzysz. Spotykamy sie tu zeby pogadać o modzie, filmach, pracy, hobby, zyciu rodzinnym etc... A banda kretynów rozwala tę stronke swoimi niedorozwinietymi wywodami i nic dziwnego, ze forum spada na psy.

Gość gość
:) zabrzmiało pogardą wobec tych facetów którzy robią za najniższa krajowa. Czyżby kasa była ważna u faceta? ;) A ja znam wiele kobiet które nie pracują.

Gość Uczonca
"Otoz panowie maja bardzo wysokie mniemanie o sobie mimo uplywajacego czasu.Aleeeeee widza ten czas tylko u kobiet.Czterdziestolatek ma zmarchy na czole,a wytyka je kobiecie.Jakies narosla na brodzie ,nosie ktore mozna usunac i jest ok.Ale kobieta ma byc gladka jak papier i ma byc miss pieknosci. " XXX Skoro kobieta ma być miss, to facet może być brzydszy - dla odmienności po prostu. Ale nie musi. Jest wielu facetów starszych przy których kręcą się młode laski bądź oni są uważani za ciacha. Mickey Rourke, Hugh Hefner, ale też Sean Connery. A Macron jest tylko jeden... Laski macie taki pierdolnik w głowie i spaczony obraz świata, że szok. Typu: 40 latek z 20 latką - fuj (a Macon już nie fuj??). Sorry, ale wyraźnie widać, że uprawiacie propagandę pod siebie. Ja jestem młoda i lubię starszych, bo mi się podobają FIZYCZNIE plus to, że osiągnęli już szczytową pozycję w swoim życiu. Lepiej wziąć sobie, mając 25 lat, 25 latka i czekać aż się rozkręci i kopnie was w dupkę, bo zwrócą na niego uwagę inne kobiety (jak to było w filmie Wilk z Wall Street)? Czy poszukać 40 letniego faceta u szczytu, który wybierze Was jako najlepszą ze wszystkich kobiet?

Gość gość
To nie pogarda tylko stwierdzenie faktu i nie winie za to facetów Tak po prostu jest. Moja wypowiedź dotyczyła tego, że nie tylko mężczyźni oferują kobietom utrzymanie ale jest też odwrotnie. Jacy wrażliwi wy jesteście... ojejku!

Gość gość
Kafeteria to forum z bardzo głupimi tematami typu teściowa nie lubi synowie, pracujące kontra nie pracujące, jak poderwać starszego młodszego itp. Więc już tak nie walcz o dobre imię tego forum. Poza tym nie bywam często, a po drugie każdy się może zalogować.

Gość gość
Ja 43 on 47 obydwoje średnio sytuowani,wręcz bardziej na spacery mogliśmy sobie pozwolić niż na Paryż.Nie pociągał mnie na początku,ale dlatego że "był nie w moim typie".Dziś jest to mój typ,tylko i wyłącznie !Zakochiwałam się powoli,jak i o czym ze mną rozmawiał,jak był wyrozumiały,jego spokój i mądrość życiowa.Kochamy się bezgranicznie od trzech lat,W sierpniu bierzemy ślub bo chcemy być ze sobą.I uwierz nie raz brakowało pieniędzy ,na to czy na tamto.Powoli składaliśmy,albo machaliśmy ręką że nam to niepotrzebne.Przeczytaj jeszcze raz:ja się w tym facecie zakochałam !On we mnie prędzej.Jak się spotkają sie osoby które idą w tę samą stronę i chcą tego samego ,to to się może udać.Ten człowiek uczynił mnie szczęśliwą i niepotrzebne mi żadne walentynki w Paryżu.Choć niew ywkluczam że jak uzbieramy to raczej morze nasze wybierzemy .

Gość gość
owszem, są głupie tematy, bo zaglądają tu dzieci i faceci

Gość gość
1:11 i na tym rzecz polega, życze wiele szczęścia i miłości :-)

Gość gość
1:09 gratuluje ambicji i szacunku dla samej siebie

Gość gość
No i bardzo dobrze że się kochacie, gratuluję. Ale nadal twierdzę że gdyby był bardziej majetny szybciej stałby się w twoim typie. A nawet jeśli nie to chętnie byś się z nim spotykała bo zawsze robi coś fajnego. Widać że jesteś mądra bo podchodzimy to tego dojrzale. Nie zaprzeczasz za 2szelka cenę temu co ja piszę a jednocześnie podkreślasz też inne sprawy. Życzę szczęścia. Ja się już muszę pożegnać.

Gość gość
Taka mała sugestia.Jak facet mówi "wybieraj co chcesz""niech pan zrobi drinka jakiego pani sobie zażyczy"czy zaprasza do Paryża,to przepraszam ale sam sobie pracuje na los który później go spotka.Czyli "kop w d/upę"Już w stylu jego wypowiedzi słyszy się "bo ja mam kasę".I kobieta korzysta jak on taki chętny i ma taki styl życia.No i o co tobie chodzi?

Gość gość
Tez zycze szczescia ludziom po 40.Sama jestem kobieta ,po rozwodzie ,lat 43 i naprawde fajna ze nnie babka i co i guzik .Panowie kolo 50 szukaja tylko przygod albo wymagania z kosmosu .Tragedia

Gość gość
1:20 myślisz że nie umiem dostosować gadki to sytuacji. Chciałbym się zakochać ale mam też inne potrzeby i dokładnie wiem jak się skończy sytuacja i wiem komu tego drinka proponuję. To te na 4-8 miesięcy. ;)

Gość gość
Nie ,nie był by bardziej w moim typie(szybciej)jak to napisałeś,gdyby miał pieniądze.Ja muszę mieć o czym z moim facetem rozmawiać.Może nawet to że obydwoje byliśmy normalnie sytuowani zbliżyło nas do siebie.Widziałam jak się stara dla mnie.Np:ja w pracy a on wieczorem mi przynosi ugotowaną zupę pomidorową.Możesz się śmiać,mnie to zaskoczyło,że mu się chciało.Potem jeszcze inne rzeczy ,również z mojej strony.I tak rodzi się więź i miłość :)Dziękuję osobie wyżej za życzenia :)