Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40stce nie mają szans na faceta

Polecane posty

Gość gość
Problem taki ze ci w moim otoczeniu tak są zdeterminowani na poznanie młodszej z którą założą pełna rodzinę ze nie lecą na żadne czułe słówka itp.

Gość gość
20:25 problem w tym że nie każdy ma możliwość poznać kogoś w pracy. Są takie miejsca pracy że pracują same kobiety albo sami faceci. To że tobie się udało tą drogą nie znaczy że każdy tak może. Także może ty daruj sobie te swoje mądrości.

Gość gość
Zlot atrakcyjnych samotnych kobiet po 40. :) które mają tak wielu chętnych że aż są samotne z tego nadmiaru.

Gość gość
20:59 niepotrzebnie sie spinasz koleżanko. Ja zwyczajnie opowiedziałam pokrótce jak mi udało się poznać mojego obecnego partnera wiec nie wmawiaj mi że prawię madrości. Nie mam potrzeby ich prawienia :-)

Gość gość
21:54 + jeden który od kobiet opedzić nie może sie az tak bardzo ze sobotni wieczór spedza przed kompem na babskim forum :-)

Gość gość
Chyba temat sie już wyczerpał.

Gość sssssssssswwwwwwww
Drogie panie, po 40-ce to już za kwaterą się wypada rozglądać, a nie za chłopem.

Gość gość
Twoja matka już ją znalazła?

Gość gość
Życie zaczyna się po 40 tce a nie kończy.

Gość gość
To już niesmaczne się robi. Do 50 tylko dycha zaraz 60. A w głowie siano.

Gość gość
Więc może spróbuj zmądrzeć? Żaleniem sie w necie nie wytępisz siana ze swojego zakutego łba :-)

Gość gość
jak to dobrze, ze mam 50 lat i nie muszę nikogo szukać :-). Czytaąc wypowiedzi mężczyzn na tym temacie, gdybym miała 30 lat nie chciałabym żadnego z Was.

Gość gość
Wczoraj o 21:54 to pisałam ja, kobieta.

Gość gość
Dlaczego nie mają szans? Bo jakiś porzucony lub odrzucony kundel tak wypisuje na forum. Nie rozsmieszaj nikogo :D bo jesteś żałosny :D

Gość gość
A co ty menopauzę już masz ze rodzic po 40 nie możesz? Zaszłam w ciąże w wieku 42 i żyję.

Gość gość
Bo ciąża w tym wieku to spore ryzyko.

Strasznie głupie rozumowanie z tą czterdziestką. Jeśli ktoś uważa, że taka kobieta już nie nadaje się do związku, to niech szuka młodszej. Ale na to trzeba mieć kasę, bo młódki charytatywnie nie będą się użerać z jakimś starszym panem.

Gość gość
Ale to nie chodzi ze 40stki nie nadają się do związków. Spotykam facetów którzy Chcą założyć pełne rodziny z dzieckiem wiec siła rzeczy szukają kobiet przed 40stka. I o to mi chodzi ze to mnie dyskwalifikuje w oczach wielu sensownych facetów.

Gość gość
Juz widzę jak jakaś trzydziecha leci na piecdziesieciolatka i rodzi mu dzieci a za dziesięć lat ona super szprycha i nadal młoda a on stary dziadek który za chwile przejdzie na emeryturę i trzeba się dziećmi zajmować i jeszcze dziadkiem, hehehe, co za bajki.

Gość gość
Nie mówię tu o związkach 30 latek z 50 latkani. Ale dajmy na to 40 latka z 35 latka. Tylko 5 lat różnicy a jeszcze szansa na dziecko.

Gość gość
Up

Gość gość
A ja jestem 40 plus i poznałam 2 fajnych facetów- sporo ode mnie młodszych i w dodatku kawalerów- bez "byłej" i dzieciaków w tle. Jeden z nich mocno zainteresowany- drugi odpuścił dla gorącego romansu z dzieciatą i zamężną (ale to już jego problem). Z tym drugim układa mi się bardzo dobrze. Ciekawostka, że obaj w/w panowie z jednego rocznika. Wynika z tego, że i po 40-tce można!

Gość gość
Taka sytuacja to rzadkość Dzisiaj na Sympatii zagadalam do 41latka. Odpisał ze przepraszam ale szuka młodszej kobiety bo marzy o rodzinie.

Gość gość
Up

Gość gość
Pisze sam ze sobą udając kobiety.

Gość gość
Głupoty piszesz autorko , ja mam 47 lat choć nie wyglądam na tyle , interesują się mną nawet młodsi , czasem nie wiedza , że ja żonata i dzieciata, chodzi o wygląd, ostatnio chciał się ze mną umawiać chłopak mający 24 lat, dawał mi 37 , mówił , że woli starsze. Jak sie dobrze wygląda to wiek nie taki ważny.

Gość gość
Mam mega doła :-(

Gość gość
Dobrze wyglądasz wiec się latali za Tobą bo chcieli się przespać. Ja takie oferty tez mam od 25 latków. Ale ja szukam kogoś do stałego związku. I tu jest gorzej bo panowie chcą jednak młodsze. Wiadomo po 40stce to dziecka mu już nie urodzi.