Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40stce nie mają szans na faceta

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Ja jestem mężczyzną po czterdziestce i będąc sam, takiej też kobiety szukałem. Efekt jest taki, że związałem się z dziewczyną przed czterdziestką. "Dostępne" panie po czterdziestce, grały tak "cenne zdobycze", że nawet odnajdując się w związku (jego początkach) ze mną, oczekiwały, że będę poświęcał wszystko i szalał za nimi niczym nastolatek. Zależało mi na kobiecie, a ta wystawiła mnie raz, potem drugi, wiecznie nie miała dla mnie czasu. Obecna partnerka jest 10 lat młodsza od tamtej. Przyjeżdża do mnie w każdy weekend i przywozi żarełko, które konsumuję przez cały tydzień :). Planujemy realnie wspólną przyszłość i nie bawimy się w jakieś dziwne podchody. Nie zależało mi na dziecku, ale tej dziewczynie zależy, więc jak będzie, to i ja będę szczęśliwy :). Jak widać nie zawsze samotność kobiety po 40-stce wynika z braku zainteresowanych nią ciekawych mężczyzn. A teraz wybaczcie panie :), ale muszę trochę ogarnąć w domu, bo za kilka godzin wróci moja trzydziestka :).

Gość gość
tylko 1 normalna kobieta w tym wątku napisała. Laski ogarnijcie się Te przechwałki 48latki, że faceci walą do niej drzwiami i oknami i to nie tylko po seks, ale stały związek...wyglada to na wyssane z palca, albo prowo jakiegoś trolla :) A jeśli nawet tak jest, to przypadek 1 na 1000. Z tym wiezieniem - a co tu jest to rozumienia? Autorka uważa że prawdziwi faceci są tam, nie sprecyzowala czy chodzi o klawiszy czy wieźniów. Pieprzenie o "czytaniu ze zrozumieniem" jest typowe dla niektórych kobiet, które zwyczajnie nie potrafią się przyznać do błędu

Gość gość
gość dziś Mnie znalazła zupełnie normalna i atrakcyjna dziewczyna :).

Gość gość
tylko 1 normalna kobieta w tym wątku napisała. Laski ogarnijcie się Te przechwałki 48latki, że faceci walą do niej drzwiami i oknami i to nie tylko po seks, ale stały związek...wyglada to na wyssane z palca, albo prowo jakiegoś trolla :) A jeśli nawet tak jest, to przypadek 1 na 1000. Z tym wiezieniem - a co tu jest to rozumienia? Autorka uważa że prawdziwi faceci są tam, nie sprecyzowala czy chodzi o klawiszy czy wieźniów. Pieprzenie o "czytaniu ze zrozumieniem" jest typowe dla niektórych kobiet, które zwyczajnie nie potrafią się przyznać do błędu

Gość gość
Nie szukam faceta bez żadnej przeszłości bo sama jakąś tam przeszłość mam. Ale czym innym jest to że ktoś był w związku a czym innym fakt ze miał żonę i przeważnie dzieci.bo jakoś tak się składą ze większość rozwodnikow ma dzieci. I to że byli w związku wcale nie czyni ich lepszymi. Z jakiegoś powodu doszło do rozwodu.

Gość gość
gość dziś ...Z jakiegoś powodu doszło do rozwodu... x Nie mylą się tylko ci, co nic nie robią. x i wyznawcy PiS :P.

Gość gość
Poza tym nie szukam tylko w necie.w realu w bliskim otoczeniu znam 5 kawalerów w wieku 4o-45 całkiem do rzeczy i oficjalnie mówią ze maja jeszcze nadzieje na pełną rodzinę

Gość gość
A jeśli do właśnie facet jest winny rozpadowi małżeństwa to w czym on jest lepszy od takiego kawalera?

Gość gość
gość dziś Nie będę ci tłumaczył rzeczy podstawowych. Nawet mężczyzna, który "zgrzeszył", ale zgodnie przeżył ze swoją żoną wiele lat, jest lepszym kandydatem do związku od pierdoły życiowej, która nigdy w żadnym poważnym związku nie była. Powie ci to każda doświadczona kobieta. No ale ty i tak nie uwierzysz, że czarne jest czarne, a białe jest białe :P.

Gość gość
Obserwuje od jakiegoś czasu waszą dyskusje i stwierdzam, ze gdy przez pewien czas pisały same kobiety, dyskusja była merytoryczna, na poziomie... ale włączył sie jakiś facet - kolejny ekspert w każdej pewnie dziedzinie, znawca zycia, kobiet i nie jeden kran pewnie w życiu naprawił - już zaczynaja sie cytaty, łapanie za słówka i wymadrzanie... Oj, nieładnie :-)

Gość gość
następna feministka się odezwała. Faceci są be, a kobiety cacy. Oj nieładnie tak ludzi klasyfikować :P

Gość gość
wczoraj A skąd wiadomo że faceci lubią młodsze? Z internetu? Poza tym kobiety po 40stce to nie tylko twoja mama i siostra usmiech.gif Pracuję w typowo męskim środowisku /więziennictwo-psychiatria sądowa/ i wiem, co prawdziwi faceci /nie tacy z netu/ cenią w kobietach usmiech.gif Tylko ktoś nieogarnięty pomyślał, że autorka tego tekstu pisze o więźniach, pacjentach czy jak ich tam zwał.

Gość gość
Feminizm jest lepszy od szowinizmu. Feministki chca być równe, szowinisci - lepsi.

Gość gość
Jak ktoś "zgrzeszyl " raz to jaka gwarancja ze nie zgrzeszy drugi raz? Nie mówię że wszyscy faceci be a kobiety cacy. Ale jako osoba wolną bez eks męża w tle niekoniecznie chce się wiązać z facetem po rozwodzie mający dzieci i zobowiązania z tym związane.

Gość gość
Mężczyźni maja to do siebie, że gdy nie maja na coś argumentów, w akcie bezradnosci nazywaja kobiete feministka. Dla kobiety to nie obelga :-)

Gość gość
19:48 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Poza tym to Twoje życie, masz je tylko jedno i nikt rozumny nie bedzie się dziwił, że podchodzisz ostrożnie. To domena ludzi rozważnych.

Gość gość
gość dziś No popatrz :D, a mi wydawało się, że już dawno ustaliliśmy, że piszemy o BEZDZIETNYM rozwodniku :P. Nawet Bóg daje szansę na zmazanie win, ale takie kobiety jak ty, są przecież od niego mądrzejsze :P.

Gość gość
Masz rację gościu. Tylko młodsze albo nic.

Gość gość
19:57 nie każdy ma obowiazek wierzyć w Boga.

Gość gość
gość dziś Akurat wiara w Boga nie ma nic do tego, że każdy popełnia w życiu błędy, ale niektórzy na swoich błędach się uczą :).

Gość gość
Dzięki, nie zaryzykuje żeby ktoś na swoich błędach uczył sie moim kosztem.

Gość gość
Jestem człowiekiem a nie Bogiem. Wiec nie muszę nikomu odpuszczam i wybaczać grzechy.

Gość gość
Ja tez nikomu nic nie odpuszczam , ale mam prawo wyboru.

Gość gość
Laski 20 lat wybrzydzały i zdziwienie. To tak jakby facet nie zdobywał wykształcenia, pieniędzy tylko siedział 20 lat u rodziców i też byłby zdziwiony, że go nie chcą. To samo. Przegapiły szansę i jeszcze mają czelność mieć wymagania. Co można sądzić o takich kobiet? Uciekać jak najdalej od takich.

Gość gość
A spadaj :-) Tego kwiatu jest pół światu :-) Nikt cię nie trzyma :-)

Gość gość
Gdy facec****eprzą te swoje gorzkie żale , jakie to kobiety są złe etc... nawet nie wiedzą, jaka dają im w tym momencie przewagę :-)

Gość gość
I nie ,,laski,, a kobiety. Tak mowia chłopcy nie mężczyźni :-)

Gość gość
40 lat i za stara na dziecko? Robisz z siebie babcie czy jak? Kukulska urodziła teraz w wieku 41 lat a z tego co wiem są i starsze. Może poderwij jakiegoś ,kobieta jak czeka to niczego nie zdobędzie. Mowisz że masz w otoczeniu jakiś samotnych 40 latków to może poderwij jakiegoś. Powiedz mu jakiś komplement oni na to lecą. To mi przypomina osobę z którą pracuje(53 lata).Mówię :poderwij gdzieś, idz do matrymonialnego, spróbuj w necie cokolwiek. Nie ,bo ona czeka aż piorun walnie na ulicy i na bank będzie tak czekać do usr**ej śmierci.

Gość gość
Magia internetu polega na tym, ze ty nawet nie wiesz, do której znas kierujesz te swoje mądrości :-) Ja swojego męża poznałam w środowisku pracy, jestem grubo po 40stce a mój mężczyzna jest ode mnie o 6 lat młodszy. Ja jestem rozwiedziona, on jest wdowce, Nie musiałam mu ..prawic komplementów.. zeby na mnie ,,poleciał,, :-) ogarnij się człowieku i przestań bredzic. Obciach w necie to teź obciach :-)

Gość gość
Od pół godziny robię sobie z ciebie śmichy chichy a ty nawet nie załapałeś ironii :-) Gratuluje intelektu :-)