Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40stce nie mają szans na faceta

Polecane posty

Gość gość
Kobiety z kolei znudzone są facetami którzy ciągle wkoło pieprzą że są w czymś lepsi , albo ze coś wiedzą lepiej. To oznaka słabości a nie siły. Ktoś kto zna się na czymkolwiek lepiej i jest do tego inteligentny, nie ma potrzeby informowania o tym innych, jemu starczy, ze zna swoją wartość.

Gość gość
Żonaty i dzieciaty facet o tej porze , na babskim forum i to od lat? Co z tobą nie tak gościu?????

Gość gość
I do tego jeszcze dziwi sie , że kobiety golą sobie krocza... a co ciebie krocza innych bab obchodzą skoro masz zonę???? I jeszcze ,,doradzać,, chce.. A co ty mi doradzic możesz? Jak zrobić z siebie debila w necie chyba.

Gość gość
Mają szanse na brzydkiego,otyłego januszka ze wsi starego kawalera o buraczanej facjacie któremu mama każe sie ożenić .

Gość gość
Glupoty.Jakie nie majom szans? What? Ja mam 46 i fajnego faceta w dotadku byl on wolny.Caly region za nim sxalal a in co?What? Eksxiuse mie wybral mnie .Ma nawet dom ale nie chce tam mieszkac bo sie boje kiedy wyjerzdza w interesach.Wole wtedy byc w swoim mieszkaniu a jak wraca mieszkamy tam

Gość gość
Pelno jest wolnych facetow.Kobiety. moga przebierac tylko nie ma w czym.Lyse to to brzuchate spocone z brakami w uzebieniu smierdzacy piwskiem.

Gość gość
Smierdzi im z geby fuj

Gość gość
I maja grube aczkolwiek płaskie dupska od siedzenia przed kompem z biedronki całymi dniami i pisania bzdur na babskim forum :-) bo w realu to żadna na takiego śmiecia nie spojrzy :-)

Gość gość
Ale w lustrze widza don juana jeszcze przystojnego jak brzuch wciagnie i wlosy na pozyczke zaczesze to mysli ze jest ciachem buhahahaha :D Wezcie i zadbajcie o siebie

Gość gość
Podejrzewam tez że tyra za najniższą krajową, jest zdołowany życiem... a tu moze byc kims...ale tak mu sie tylko wydaje. Czy to w realu cy w necie jest tylko małą żałosną p/i/z/d/ą

Gość gość
Ze o kroczach takich facetow nie wspomne o fuj :( :( jaaasnee po co golic te siedlisko zamieszkujacych tam bakterii?Wlosy macie jak stogi siana.W dodatku kazdy innej dlugosci ze jak rozprostowac to najdluzszy i z 10cm ma albo dla odmiany wylenieli tam jestescie.Fuj.

Gość gość
:D hahahaha sama prawda.

Gość gość
Facet musi byc zadbany pachnacy ogolony a te gniazdo miedzy nogami doprowadzone do porzadku.Rzygac mi sie chcialo jak poznalam faceta z takim bobrem zapuszczonym i on chcial sie kochac momentalnie mi przeszlo.Wywalilam za drzwi .To bylo okropne.

Gość gość
Kobieto,nie zmyślaj co?

Gość gość
Nie zmyslam.Zajrzyj sobie w gacie teraz i co widzisz?Zaloze sie ze zagajnik.Oblepiony moczem .Tam trzeba sie golic a myc mydlem po kazdym sikaniu.

Gość gość
I dlatego kobiety golą miejsca intymne.Lepsza higiena i lepiej to wygląda

Gość gość
Moj stary ma taki zagajnik :(W dodatku nawet jak się umyje i tak śmierdzi.Dlatego mam kochanka

Gość gość
Ciekawe co robicie za mlodu? Puszczacie sie z dupkami to potem zostajecie same.

Gość Ja_Dyzio
i będziesz tu zdrowy kolego czytając te babskie bzdury ? sto porad od kobiety dla faceta a sama wygląda jak żaba w kalesonach a nad ranem oczekuje na kawę z miodem i bzykanie ! nad ranem wielu facetów na widok 'żaby' zwyczajnie ucieka , to się Panowie potwierdza, gdy po dwóch setkach wypitej wódki kobieta zaczyna się facetowi podobać to należy zapłacić kelnerowi za drinki i natychmiast wyjść z lokalu aby nad ranem nie było traumy z powodu wybzykania 'żaby' !

Gość gość
My się nie puszczamy, w porównaniu do was, leszcze trzymamy się nieźle :-)

Gość gość
Dyzio spadaj do żony

Gość gość
,,Panowie,, dobre sobie :-) po takich panach jak dyzio i inne odpady to mój dziadek na konia wsiadał :-)

Gość gość
Jakim to trzeba być debilem zeby wchodzić na kobiece forum, prowokować temat zwyczajnie obrażający kobiety a potem gorzkie żale wylewać gdy się przeczyta prawdę o sobie???

Gość gość
Kto zaczął ten durny hejt? My tylko odbijamy pałeczke ,,panowie,,

Gość Ja_Dyzio
gość dziś ,,Panowie,, xx tak do siebie zwracali oficerowie w latach 1920-1939 , którzy zostali w Polsce w czasie II W. Św. , tak do siebie zwracali 'cichociemni' , forma 'Panowie' jest to zwrot wobec kolegów stosowany do dnia dzisiejszego bardzo elegancki , jeszcze nigdy nie słyszałem aby kobiety wobec siebie zwracały się bezpośrednio , że 'koleżankami' tworzymy ZESPÓŁ i jesteśmy razem z koleżankami , czasem w sporcie się pojawia tak zwany TEAM kobiecy ale najczęściej kobieta idzie się wypłakać w mankiet do faceta albo do swojej przyjaciółki - lesbijki

Gość gość
Z oficerami to ty masz tyle wspólnego co Hardkorowy Koksu z baletem. I do tego ośmieszasz się wygłaszając opinie o kobietach a g****o o nich wiesz. Skończ waść, wstydu oszczędź.

Gość gość
No fakt, jest tu paczka durnych kolesi... mówcie sobie ,,księciuniu,, bedzie lepsza beka :-)

Gość gość
taki zespół kretynów internetowych czy coś w tym stylu tak?

Gość gość
Ja mam 40 i jestem tak zmęczona i zmasakrowana psychicznie chłopem że jak odejdzie, umrze itd. itp.to już nie będę żadnego szukać . 20 lat z chłopem mi wystarczy teraz warto by pożyć trochę dla siebie.

Gość gość
23:45 czemu sama od niego nie odejdziesz? Ja tak zrobiłam.