Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi 114

w Bibli pisze ze bóg tworzył ten świat przez 7 dni

Polecane posty

Gość prawi 114
szatan jest w niebie , a my w piekle czy na odwrót ?

Gość prawi 114
a kto powiedział , że bóg nie ma dwóch osobowości jeden to szatan , a drugi to diabeł .. TZn ma 2 głowy i jedno ciało ? Skoro diabeł jest słąbszy od szatana to mamy susze , ale gdy szatan idzie spać , to mamy odwilż

Gość gość
Prawi 114 słyszałeś o takich górach jak góry opawskie (województwo opolskie góry opawskie to jedyne góry na Opolszczyźnie słyszałeś o tych górach?

Gość gość
Prawi 114 słyszałeś o takich górach jak góry opawskie(województwo opolskie) czy nie słyszałeś?

Gość gość
Nie ignorujesz mnie prawi 114 słyszałeś o takich górach jak góry opawskie(województwo opolskie)?

Gość prawi 114
a ty słyszałes o tym , że modląc sie do boga to to teoretycznie samo co modlić się do hitlera ? JA nie twierdze ze katolicy to wyznawcy hitlera , tylko w większej skali . .Chodzi mi o coś innego czy chcesz isc do nieba w którym władcą jest hitlerek? a moze nie przyznawać sie do takiej wiary ?

Gość prawi 114
może lepiej iśc do piekła , ale z dala od hitlera lepiej być w piekle samemu niż w niebie z hitlerem !!! jeśli jesteś innego zdania , to sie sprzedajesz jak d*****a

Gość gość
Prawi 114 zadałem ci pytanie odpisz mi na nie zadałem ci pytanie czy słyszałeś o takich górach jak góry opawskie (województwo opolskie) czy nie słyszałeś proste pytanie albo tak albo nie

Gość gość
Zadałem ci pytanie czy słyszałeś o takich górach jak góry opawskie leżące w województwie opolskim? Czy nie słyszałeś?

Gość prawi 114
nie słyszałem

Gość gość
To już teraz prawi 114 słyszałeś bo ci napisałem ps wcześniej też Ci to wiele razy pisałem o górach opawskich dzisiaj zadałem ci pytanie czy słyszałeś bo chciałem sprawdzić czy pamiętasz jak c***isałem czemu nie pamiętasz o górach opawskich? Ile razy mam ci o nich pisać góry opawskie to jedyne góry na Opolszczyźnie czemu nie zapamiętałeś sobie tego?

Gość gość
Prawi 114 wyszukaj sobie w Google góry opawskie i poczytaj o tych górach jak góry opawskie pamiętaj ja ci już nie dam zapomnieć o tych górach nie dam ci już zapomnieć ps nawet jak zapomnisz o nazwie tych gór to zapamiętaj że w województwie opolskim są góry ps wpisz sobie w Google góry opawskie

Gość prawi  114
słyszałem o Nysie .. Podobno jest tam niezła plaża ale nie byłem

Gość gość
Dlaczego bog wygnal adama i ewe z raju? Skoro kocha swoje dzieci powinien im wybaczyc grzech a nie ich wyganiac świat jest zaklamany jeden te.pak kiedys cos napisal reszta w to wierzy

Gość gość
To już chyba podchodzi pod nękanie. Prawi 114 możesz śmiało oskarżyć góry opawskie o ustawiczne nękanie i stalking. W pozwie zażądaj zrównania tych pagórków z ziemią. A powstały gruz niech wysypią do nysy tuż za opolem.

Gość gość
A tak w ogole to piekło juz mamy na ziemi i nic tego nie zmieni

Gość gość
Bóg stworzył świat duchowy, a nie materialny, a 7 dni to symbol, bo liczba 7 oznaczała na Bliskim Wschodzie pełnię doksonałości. Świat materialny stworzyli upadli aniołowie jako więzenie dla dusz ludzkich, żeby móc nimi manipulować i zabawiać się, jak dzieci bawią się lalkami czy żołnierzykami. Jeden z takich upadłych aniołów był czczony przez Hebrajczyków jako plemienny bożek Jah, po zmieszaniu cech tego złego bożka i prawdziwego Boga powstał bóg JHWH, będący niedoskonałym, ludzkim wyobrażeniem Boga. Objawiało się to w tym, że miał pewne cechy prawdziwego Boga, jak np. jedyność i wszechmoc, ale też i pewne cechy plemiennego bóstwa jak np. zazdrość czy okrucieństwo. Dopiero Jezus objawił w pełni, jaki jest Bóg. Te okrutne prawa ze Starego Testamentu, jak np. pogromy ludności kanaanejskiej czy składanie ofiar ze zwierząt, to relikty pogańskiego kultu upadłego anioła JAH.

Gość gość
Ps prawi 114 góry opawskie są blisko Nysy góry opawskie są w powiecie nyskim i prudnickim

Gość gość
Góry opawskie są 30 km od Nysy w powiecie nyskim ps z jeziora nyskiego fajnie góry opawskie widać z Nysy w góry opawskie (województwo opolskie) jest blisko

Gość gość
gość dziś - przecież im wybaczył i pozwolił sie panoszyć na ziemi. A dlaczego ich wygonił z raju? A wyobrażasz sobie raj w którym rządzą politycy, a qrwy wyłażą zza każdego drzewa i krzaka??

Gość gość
Prawi 114 mam pytanie czytałeś moje powyższe wpisy że góry opawskie są w powiecie nyskim niedaleko Nysy Nysa jest blisko gór opawskich z Nysy widać góry opawskie słyszałeś o tym?

Gość gość
Prawi 114 słyszałeś o Namysłowie? Wiesz ze Nysa jest blisko gór opawskich?

Gość gość
Większa jest na turawie w województwie opolskim we wsi turawa 15 km od Opola oraz jezioro Otmuchowskie również powiat nyski w powiecie nyskim są dwa jeziora nyskie(tj głębinowskie byłem tam wiele razy) oraz Otmuchowskie koło Nysy ps Nysa jest blisko gór opawskich góry opawskie są blisko Nysy góry opawskie są w województwie opolskim w powiecie nyskim jak się wybierzesz na nyse to wstąp do wsi pokrzywna oraz do miasta Głuchołazy one są w górach opawskich ps te góry widoczne z Nysy to właśnie one