Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znienawidzilam tesciowa bez przyczyny, co sie dzieje

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 19:02 i 19:05 lecz się szmato, xxxxxxxxxxxPRZESADZIŁAŚ

Gość gość
jestes jesteś autorką tych wpisów, ja na ciebie zbieram dowody już od 2 lat, już cie tu kiedyś postraszyłam radcą prawnym to sie wystraszyłaś i uciekłas na kilka miesiecy z tego forum, myślisz że jak ty nie widzisz IP kogoś to ten ktoś twojego IP nie widzi? jesteś żałosna i masz rozdwojenie jaźni jakie "zrobimy sajgon" jesteś tylko ty jedna taka szajbuska tutaj, każdy cie rozpoznaje po stylu wypowiedzi i unika jak goowna śmierdzącego!!!

Gość gość
Kafeteria rządzi się swoimi prawami,nie trudno tu znależć margines społeczny,w gębie mają jak WC na PKP

Gość gość
gość dziś LECZ się,radzę dobrego psychiatrę i móld się by ci teściowa kiedyś nie wyrwała kłaków z pustego łba . Ty tyle wiesz o IP co świnia o gwiazdach. Nie myl sobie mnie ze swoim światkiem prymitywów,bo ja od czasu do czasu tu zaglądam a z tobą mogą polemizowć tylko takie jak ty i spadaj na drzewo,ja nie mam przyjemności,z byle kim.

Gość gość
Aleeee się porobiło. Dziewczyny wyluzujcie :) Ja za swoją teściową też nie przepadam choć najgorsza nie jest. Teraz gdy dzieci są większe 8i10 to już nie jest taka hop do przodu, bo one mają ją raczej gdzieś... ale jestem na początku trzeciej ciąży i na samą myśl tego wyrywania z rąk, chęci usypiania malucha, podawania mu malin w wieku trzech miesięcy i ogólnego matkowania to mnie na samą myśl bierze..........

Gość gość
Czy autorka w/wym wpisów ma pojęcie co znaczy "rozdwojenie jażni",śmich na sali,używa terminów o których nie ma pojęcia za to sprytnie wychodzą jej wularyzmy za które może mieć problemy. Bo nazywać kogoś ___szmatą___ jest niestety karalne.

Gość żona hackera
Ja widzę IP i powiem wam, że 17:47, 19:02, 20:04, 20:05, 20:07 i 20:09 (drugi wpis z tej godz.) mają TAKIE SAMO IP, powiem wam więcej, jest to IP frustratki, która regularnie zakłada prowokacje o teściowych, odkopuje stare tematy i zawsze, ale to zawsze poniża synowe. Ona sama jest obrażona na matkę, że pilnuje dzieci bratowej a nie jej i swoją frustrację wylewa tu na forum. I zaraz napisze, ze to nieprawda, zaczynamy odliczanie...

Gość gość
Nie mam już wątpliwiości że jesteś stuknięta,idz do lekarza to nie będzie boleć.Dostaniesz coś na rozum.Nie mam bratowej bo nie mam brata a 3 siostry,nie mam teściowej bo nie mam męża tylko partnera,nie mam też mamy bo zmarła 16 lat temu,więc lekarz ci jest potrzebny od zaraz. No coments

Gość gość
20:14 i 20;21 również ta sama osoba, weż się już nie kompromituj dziewucho, bo wulgaryzmy to ty największe wypisujesz tutaj, tamta napisała tylko jeden: szm.ata , a ty: k*****, zołza, wypierdek, faja, cieć, ci.ul i za to możesz mieć jeszcze większe problemy :)

Gość gość
20:28 (pierwszy wpis) masz za to wiele osobowości i schizofrenie, ostatnio pisałaś tu jako 32 letnia matka 2 synów której teściowa była chora, innym razem jako pielęgniarka ortopedyczna za co wszyscy cie wyśmiali, także moja rada jest jedna: idź do psychiatry bo jak nie to ja zadzwonie po kaftan dla ciebie :)

Gość gość
PSYCHIATRA!!!!!!!!

Gość gość
Bardzo proszę w takim razie o moje IP publicznie i czekam ,a resztę załatwimy u administratora,skoro posądzsz mnie o te wpisy.

Gość gość
Tak jasne, ja ci podam publicznie twoje IP a ty sobie zmienisz w jednej chwili, haha nie ze mną te numery :)

Gość gość
Wrzuć te IP Niech kopara opadnie ;D

Gość gość
Widzsz ,sama się podkładasz,IP nikt nie może zmienić,więc dawaj moje IP jeśli jesteś taka odważna posądzać.

Gość gość
......np JA większą beke mam z "żony hakera", która tu niby rozgryza IP niż z tej wulgarnej wariatki :P

Gość gość
Widzsz ,sama się podkładasz,boisz się

Gość gość
wulgarną jest kobieta która uważa że IP można sobie zmieniać jak rękawiczki

Gość żona hackera
Można zmienić IP i można ustawić IP zmienne :)

Gość gość
Bez przyczyny nie mozliwe.

Gość gość
Żona hakera i nie wie, że IP jest stale? :P

Gość gość
Maz problem,trudno na odległośc ci nie pomogę,tutaj sfinansowałabym ci prywatnie wizytę,może rodzina miałaby z tego pożytek a za szmatę przeproś,choć nie wiem czy byłoby cię na to stać.

Gość Lepsza niż żona hackera
Zadziała to tylko wówczas, gdy komputer jest bezpośrednio podłączony do sieci za pomocą protokołu DHCP

Gość gość
Bo żona hakera chciałaby zaistnieć,ma kompleksy z wyrywaniem dzieciaka

Gość gość
Po urodzeniu dziecka stałaś się matka. Jak każda taka kobieta zapomniałaś jak to jest być kobieta a stałaś się tylko matka. Smutne

Gość gość
hakerowa spauzowała:)

Gość gość
Istota chrześcijaństwa jest wypowiedziana w historii kuszenia Adama w Raju. Owoc zakazany był na drzewie WIEDZY. Podtekst tego jest taki, że powodem wszelkiego naszego cierpienia jest to, że chcieliśmy DOWIEDZIEĆ SIĘ, co tak naprawdę się dzieje. Moglibyśmy wciąż żyć w Raju, gdybyśmy tylko trzymali nasze pier*** gęby zamknięte na kłódkę i NIE ZADAWALI ŻADNYCH PYTAŃ. Zastanówcie się przez chwilę nad regułami chrześcijaństwa: co to było, co zjadł Adam, a czego nie powinien był zjeść? To nie było zwykłe jabłko – to był OWOC Z DRZEWA WIADOMOŚCI DOBREGO I ZŁEGO. Podtekst? "Jak będziesz chciał być za mądry, to ci tak wpier****, że się nie pozbierasz" – mówi Pan. Bóg jest najmądrzejszy i nie życzy sobie żadnej konkurencji. Czyż nie jest to wobec tego religia w najwyższym stopniu antyintelektualistyczna?

Gość gość
Nie spauzowała, tylko majstrowała przy IP, pisałam z Izraela a teraz pisze z Grecji :) I to nie ja jestem autorką tego tematu i nikt mi nigdy nie wyrywał dziecka :)

Gość gość
Wyskocz teraz do Albanii będzie ci łatwiej