Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Mały

Teściowa syn synowa PROSZE WEJDZ

Polecane posty

Gość gość
20:06 też trzeba umieć j.polski,składać poprawnie zdania

Gość gość
prowokacja od kilku dni trzecia, teściowa, smutna żona ze wsi i najgorsza teściowa.Trzy identyczne prowa jeśli chodzi o fabułę

Gość gość
doczytałam do tej cudnej krowy która się cieli dwa razy w roku i popłakałam sie za śmiechu:D

Gość gość
dziś Mało ze masz problem z polskim to też z matematyka bo ciąża krowy trwa 282 dni/9 miesięcy i zwykle rodzi jednego cielaka,gdy krowy są karmione hormonami rodzą bliżniaki a nawet trojaczki. Rok ma 12 miesięcy/365 dni więc nie da rady urodzić dwa razy. Pilnuj tego sklepu bo splajtujesz z rachunkami:D

Gość gość
Autorko nie przejmuj się krytyką tych ludzi temat był o czym innym a zeszli na nie wiadomo co. Podejrzewam , że ponad połowa osób które się wypowiadają nie mieszkają z teściową , więc nie mają pojęcia jak to jest. :)

Gość gość Maly
Dobrze z tym cieleniem 2razy domu rzeczywiście się pomyliłam, ale dlatego ze zawsze przez ostatnie lata ta krowa miała bliźniaki,mój błąd ,nie znam się bo ja e tym nie robię Cenie sobie jednak inna pracę. Dlaczego nikt nie doczytał że proponowalismy sprzedaż tej krowy nie dlatego ze chcemy pieniądze tylko dlatego ze ciągle chodzi i narzeka ile ona ma roboty przy niej, była propozycja ze jak nie ma sił to po co ja trzyma,ale nie to nie mi nic do tego,ja koło tego nie robię,tylko ona.mąż dZiś tzn wczoraj z racji późnej godz,prZyjechał pochwalił mnie ze super to zarzadzilam z tym sianem bo jutro mamy dzień dla siebie ,I niedziela możemy gdzieś sobie pojechać bo robota zrobiona.mamy czas dla siebie. Niestety automatycznie teściowa zaczęła się złe czuć i że ona nie może teraz zostać bez opieki bo jej na pewno coś się stanie.ale na nas już to.nie działa.jest mi tylko przykro zw zamiast cieszyć się ze jej ostatni syn jest szczęśliwy, to wolała by żeby on żył tylko dla niej żeby nas nie było. To jest trochę chore,

Gość gość
Teściowa ma bardzo złą relacje z synem ,,,, próbuje zrobić z synka swego zmarłego męża, zastąpiła go mężem i dlatego tak cię traktuje . Róbcie swoje a na nią nie reagować i niech każdy żuyje swoim życiem tak powinno być , nikt za nas życia nie przeżyje

Gość gość
Rano później wstalismy,ale jak schodzilismy do kuchni na wspólną kawę,śniadanie jak zobacZyłam teściowa to nie wiedziałam co jest grane, wyglądała strasznie, jak by tir oo niej przejechał, ze zaraz padnie i koniec. Mąż się wystraszył zaczął wiadome pomagać może pogotowie , itp , Ale nie, zwracasz zaczęła mówić jak ona zmęczona ta robota, ze nie wyrabia. Mieliśmy jechać na jakieś zakupy bo ja z racji ciąży nie robię więksZych żeby nie dźwigać , to teściowa do mnie że bym sama pojechała kupiła tylko to co najpotrzebniejsze , zęby mój mąż został ze będzie się czuć lepiej, no to już wiedzieliśmy co jest grane, ja mam się usunąć z córką ,bo ona oczywiście znów umierajaca,ale mój mąż sam powiedział że nie,ze jak chce z kimś posiedzieć to to on po córkę zadzwoni,albo ja zawiedzie do niej w sekundZie teściowa uzdrowiala.może kiedyś zrozumie że my mamy swoje życie,swoją rodzinę, ktoś tu trafni nie napisał zrobiła sobie Z mojego męża zmarłego męża ,niedoczekanie,przykre ze ona takimi kategoriami myśli,bo jak by się cieszyła szczęściem syna i ona była szczwsliwsza ponieważ my myśmy tak nie chcieli się izolować od niej,ale innego wyjścia nie ma,

Gość gość
Skoncz juz pieprzyc te bzdury - rzygac sie chce! Nie podoba ci sie to spieprzaj do braciszka na swoja ojcowizne i tam sie do braciszka produkuj!

Gość gość
dziś Idz durna babo i nie pier..... głupot bo faktycznie można współczuć tesciowej takiej idiotki. Co ci kafeterianki podpowiedzą to idziesz tym torem .Piszesz dzisiaj o 7.26 czyli jak na wolny dzień to bardzo wcześnie a pózniej następny wpis 11.56 twierdzisz że dziś pózniej żeście wstali.Kupy duupy sie nie trzyma to wszystko,obrzydliwa kłamczucho.Zmyślasz bajeczki MITOMANKO.Lecz się !!!!!

Gość gość
Bożeszsz ty mój:) jakie to straszne musi być dla matki jak syn przyprowadzi takiego przygłupa .Czy ty kobieto przeczytałaś wszystko co tutaj nam naplułaś? PATOLOGIA

Gość gość
Dwoje młodych ludzi tj. małżonków powinno tworzyć swoją własną historię, iść przez życie własną drogą. Nie być zależnym od nikogo, wyfrunąć z gniazda nie tworzyć błędnych relacji z matką , ojcem itp.

Gość gość
I jak relacje ? Bez zmian?

Gość gość Maly
Bez zmian,ale maz mi powtarza zebym sie nie przejmowala, wiec tak robie,wiem jedno ze co bym nie zrobila i tak bedzie zle, ja mam swoje zycie i nie mamy zamiaru podporzadkowywac sie jej, przepisywanie domu i gosp jest w toku,ona o niczym nie wie. A nie pisze poniewaz nie jest tutaj milo czytac samo obrazanie. Wiem po to jest forum ale duzo osob pisze tutaj tylko po to zeby innych obrazac.

Gość gość
Ta zdzira wciąż trolluje , juz nudna jest

Gość gość
Rozumiem twoją sytuację bo sama kiedyś tkwiłam w takiej. Moi teściowie podle mnie traktowali i z mojego męża i mnie zrobili sobie darmowych parobków. Długi czas myślałam, że jak się bardziej postaram to oni mnie zaakceptują i polubią. Nic z tego. Zrozumiałam, że dorosłego człowieka nie można zmienić. Mogę zmienić tylko siebie i swój stosunek do innego człowieka. Powiedziałam DOŚĆ. Kupiliśmy dom kilkadziesiąt kilometrów od nich. To była nasza najlepsza decyzja. Teściowie niech się sami martwią o swoją starość. Jeżeli ktoś nie potrafi ułożyć sobie serdecznych więzi rodzinnych , aby zapewnić sobie opiekę na stare lata to musi zabezpieczyć się finansowo. Ty nie masz żadnych zobowiązań wobec teściowej. Twoją najbliższą rodziną jest twój mąż i dzieci i wobec nich masz obowiązki i o nich masz dbać. Nie uszczęśliwiaj teściowej na siłę. Ona tego nie doceni.

Gość gość
Dziękuję za tę słowa wiem że to prawda ślę jednak chciałabym bym żeby byli dobrze ,dziś znów płakałam przez nią ,

Gość gość
ale ci sie k***a nudzi, prowo ciągniesz tyle dni

Gość gość
Ja przez swoja plakalam prawie codziennie. Teraz budujemy swoj dom i jestem juz tam jedna noga i umyslem.rowniez. ucze sie powoli udawac ze ja slucham co mowi i.wypuszczac drugim uchem to trudne bo i tak sie denerwuje a ona.sie.wpieprza we wszystko. Nawet w to jak.ma.sie maz ubrac bo jest zimno itp itd..wspolczuje ci bo.wiem co to znaczuy z kims mieszkac . Najlepsze rozwiazanie to wyprowadzka innego nie.widze

Gość gość
Tylko u mnie jest trochę inaczej ponieważ te wszystkie pieniądze które wlozylismy w ten dom to byśmy się wybudowali, i teraz za bardzo nas nie stać na budowę czy kupno mieszkania , a jesZcze dochodzi moja ciąża ,teściowa nie jest zła tylko jest pod strasznym wpływem dzieci ,

Gość gość
My tez wlozylismy w dom mnostwo pieniedzy mysle ze tez juz bym miala polowe domu . Mieszkamy juz z nia 6 lat wiec wuadomo..swoja bufowe zaczynamy glownie na kredyt i wam tez radze sie uwolnic jakos . Moja tesciowa tez myslslalam ze jest pod wplywem swoich dzieci ale okazalo.sie jednak ze to z niej niezla manipulantka i prowokatorka i to ona skloca wszystkich i kazdemu mowi co.innego moze wiec i u was ona tak robi . Pogadajcie ze wszystkimi dziecmi i sie wyda!!!

Gość gość
Ona do dzieci udaje ofiarę Z nimi nie ma rozmowy bo mi nie wierzą ,teściowa mnie nie akceptuję ,bo każda by była lepsza ,ale jak jestem jej potrzebna to wtedy jest milutka jak nigdy. Nie bierze pod uwagę ze jesteśmy zgodnym małżeństwem ,i jej syn jest zadowolony,a ona nam niszczy wszystko. S najbardziej nas. Jest mi naprawdę ciężko, ponieważ chciałam zawsze dla niej dobrze ,bo swojej mamy już dawno nie mam.ale moje uczucia do niej już wygasły bo ile można cierpieć