Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko kobiety z długimi, zadbanymi włosami są seksowne taka prawda

Polecane posty

Gość gość
piszesz o wygodzie a on tylko ocenił "seksowność a włosy ,proste

Gość gość
11.42- też nie do końca jedyny.Bo matka mnie cięła jak byłam mała na miskę.C*****o się czułam podczas ,gdy inne dziewczynki miały długie włosy i jak mam 20 parę lat to mogę sobie odbić krzywdy matki :)

Gość gość
Ten facet ma 36 lat, myślisz, że zachwycałby się 36letnią kobietą z długimi włosami i w zwiewnej sukience kiedy wyraźnie napisał, że chodzi mu o niewinność i dziewczęcość? To mnie tak zirytowało. Każdy ma inny gust, jedni lubią delikatne kobiety, inni marzą o dominach w skórach, ale krzywo patrzę na tych którzy mówią, że lubią "dziewczęcość" chociaż chłopcami przestali być 20 lat temu. O to mi chodzi

Gość gość
mężatkom nie wypada chyba u ciebie na wsi :-) i jak stado owieczek robisz jak inne bo się boisz opinii

Gość gość
gość dziś - a to przepraszam, przykro mi, że tak miałaś :( Ja miała odwrotnie, co chciałam ściąć włosy to rodzice kręcili nosem

Gość gość
No ale odpowiedzcie sobie na jedno pytanie tak szczerze dlaczego kobieta nosi krotkie wlosy. 90 procent odpowie, że z wygody. O długie trzeba nocno dbać aby ładnie wyglądały, a większości się nie chce...taka prawda.

Gość gość
No to chyba jestem w tych 10%... Poza tym większość mężczyzn goli głowy z wygody (albo łysiny).

Gość gość
jeśli byłaby ładna to myślę że by się zachwycał taką 36 ale niech sam powie jak zajrzy:-)

Gość gość
z wygody? chyba ci odjepało. Krótkie włosy trzeba codziennie układac- ja po wstaniu mam każdy w inna stronę, codziennie mycie i układanie na szczotce zeby jakoś wyglądały, strzyżenie- najlepiej co miesiać, bo po tym czasie źle wygladaja. Jak miałam dłuższe to umyłam raz na 3 dni , związałam w kitkę i w d....

Gość gość
gość dziś - mam nadzieję, że masz rację

Gość niechciana 28
E tam, ja mam długie dość gęste włosy, do tego niezłą twarz, wcięcie w talii, w miarę szerokie biodra, małe stopy, dłonie, duży wystający tyłek, wysoki głos i co? Jajco, bo jestem za gruba i dzwonowata z figury. Chudsze, które mają dwa włoski na krzyż max do ramion, nieraz brak wcięcia w talii, niekoniecznie olśniewająco piękne twarze biją mnie na głowę jeśli chodzi o powodzenie u mężczyzn. Już bardziej podoba się tzw. figura śląska - byle szczupła i żeby cyce się zgadzały (ja dużych nie mam, w tym momencie są średniej wielkości). Według tego co piszą naukowcy odnośnie atrakcyjności/płodności mam niejedną pozytywną cechę a powodzenia jakoś brak. Jak byłam chudsza, było lepiej, ale nigdy nie byłam tzw. laską i nawet brzydki facet potrafił krytykować moje ciało (mimo iż go podniecałam). Tak więc włosy nawet w zestawieniu z innymi pozytywnymi cechami wcale nie gwarantują sukcesu, ale fakt, że faceci zwracają na nie uwagę.

Gość gość
Ja mam znajoma ma 38 lat i piekne czarne dlugie do pasa wlosy wyglada pieknie no ale wlosy to nie wszystko

Gość gość
11.50to dlaczego nosisz krotkie skoro tak cie denerwuja i je musisz ukladać?

Gość gość
12.08 to jak bys sciela wlosy przy swojej tuszy to juz w ogole bylby dramat.

Gość gość
12.08 mysle ze Twoje wlosy przy twojej tuszy to atut, jeden jedyny skoro tak twierdzisz ze jestes malo atrakcyjna ale chociaz jeden jakis. Poza tym wlosami mozesz ukryc troche tusze, dlugie wlisy tworza poprzeczne linie wzdluz ciala a to wydluza sylwetke.

Gość gośćsylwia
Mężatki mają obowiązki a niw czas na bzdury pierdoły i zabawianie się włosami zwłaszcza jak mają dzieci.Poza tym nie chce by ktoś suw na mnie lampił jakiś zboczeniec czy jakiś chuj .Nie potrzebne mi to .Mam ważniejsze sprawy na głowie niż męskie fanaberie.

Gość gośćsylwia
12.22 pewnie dzieci nie masz ani pracy i nic w domu nie robisz zresztą z takimi pewnie nie wyglądasz ani poważnie ani profesjonalnie Sądze ze stanowiska służbowego nie zajmujesz raczej.

Gość gość
Nie przesadzałabym z tym stanowiskiem - pracowałam kiedyś z kobietą która miała syna z autyzmem, była jedną w managerek w dużej firmie i miała włosy do tyłka.

Gość niechciana 28
To jak rozumiem pulchna kobieta poza włosami nie ma prawa mieć innych atutów? Szczupła wyglądałam lepiej, ale i w tym momencie nie mam tzw. ciążowego brzucha, klocowatej figury, trzech podbródków, niekształnego zwisającego tyłka... Ale niech wam będzie.

Gość gość
sylwia długie włosy się zaplata albo kok i jest profesjonalnie

Gość gość
Mam włosy średniej długości, ale marzę o długich więc zapuszczam,bo uważam jako kobieta, że są mega kobiece. Mam dziecko, pracuje zawodowo do tego biorę udział w różnych kampaniach więc czasu mam mało, ale przecież włosy same rosną, a nałożenie odżywki czy balsamu na końcówki, to nie jest jakiś wielki wyczyc, więc tłumaczenie co niektórych, że brak czasu itp. bzdura. Fakt nie jest tak, że włosy się zostawia i nic z nimi nie robi, niewielki wysiłek trzeba w nie włożyć aby wyglądały fajnie, ale bez przesady.

Gość gośćsylwia
11.42 to chodzi o dziewczynki czy o poważne kobiety bo nie rozumiem.Dorośnij.Ja w wieku 12 lat kazałam sie ściąć na chłopca choć miałam włosy do pasa po to by się chłopcy na mnie nie lampili.To jest irytujące .Jestem człowiekiem a nie przedmiotem sexualnym dlatego nosze włosy max do ramion.

Gość gość
Ja mam do pasa. Długie, zdrowe aż lśnią :) są czarne i jestem z nich dumna. Z tym, że nie muszę z nimi robić jakiś cudów. Od kilku lat trenuje i w związku z tym zdrowo się odżywiam, efekt taki że moje włosy, cera no i figura jest .. nienaganna :) Jestem atrakcyjna i tego świadoma. Dbajcie o siebie dziewczyny, nie dla mężczyzn dla SIEBIE. Dobre samopoczucie każdego dnia jest warte każdego wysiłku

Gość gość
12.38 i po co się irytujesz.ja mam długie bo to współgra z moją osobowścią,przy innych facetach mam spięte ,oprócz mojego ,chyba że jakaś szczególna okazja i mam nastrój

Gość gośćsylwia
12.35 To nie chodzi o brak czasu.Ja mam włosy do przedramion cieniowane i jak nie wymodeluję na szczotce na okrągło albo niw potraktuję prostownicą to są beznadziejne .W spiętych wyglądam jak dziecko bo mam młody wygląd a w moim wieku to już by pasowało wyglądać poważnie.Spojrzysz na kogoś i od razu wiesz..jakie ma priorytety.Mi nie zalezy na tym żeby e zboczence za mną oglądały.Kok jest babciowy.

Gość gość
a co do powagi,jeśli jesteś tylko zakonserwowana to tez niedobrze,człowiek powinien być połączeniem odpowiedzialności i dziecięcej radości życia,wtedy bardzo wolno się starzeje :-)

Gość gość
12.40 brawo dla tej pani :)

Gość gość
sylwia zależy jaka twarz i jakie rysy ,jakie upięcie ,wybacz ale nieco trujesz jaka typowa babka:-) masz krótkie fajnie ktoś ma piękne długie też fajnie,wyluzuj

Gość gośćsylwia
12.40 a o dzieci dbasz i o prace czy też nie masz?

Gość gość
A ja się bardziej podobam z krótkimi włosami :) po prostu jest mi w nich bardziej do twarzy. Długie mi nie pasowały i paradoksalnie miałam w nich mniejsze powodzenie. I nie jest prawdą że o krótkie nie trzeba dbać, bo muszę je codziennie układać, inaczej wyglądam jakby mnie prąd kopnął :P Nie ważne, czy włosy są długie czy krótkie, ważne w czym komu jest do twarzy. Krótkie fryzury mogą być również bardzo kobiece i różnorodne, asymetryczne i symetryczne, rozwiane lub gładkie. Najważniejsze żeby były dopasowane do urody.