Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w tym kraju tak bardzo potępiane są bezdzietne kobiety ?

Polecane posty

Gość gość

sama bym chciala jedno kochane, niepotrzebna mi gromada... ale 1. mam pewne schorzenie ktore powoduje ze ciąza metodą naturalna jest bardzo trudna do zrealizowania 2. z tego powodu rzucil mnie ex facet prawie narzeczony, w sumie to i dobrze bo teraz jak o tym mysle to chcial ze mnie zrobic kure domową i żywy inkubator, sprzątaczke, kucharke, taki dwulicowy katolik hipokryta, w niedziele kosciol a potem...wiadomo 3. obecnie nie mam nikogo 4. myslalam o adopcji, finanse mi pozwalają na wiele mimo raczej mlodego wieku ALE...adopcja dla par jest bardzo trudna formalnie, dla osoby samotnej jest praktycznie bez szans, tak uslyszalam od osoby ktora sie tym zajmuje, ze w Polsce status prawny wiekszosci porzuconych dzieci jest nieuregulowany, ze nawet jakbym chciala adoptowac starsze dziecko np 7-10 letnie to czeka mnie bujanie się po sądach, mopsach, czesto kontakty z rodziną tego dziecka, zdarzalo sie ze patologiczna rodzina chciala ''okupu'' za zrzeczenie się praw rodzicielskich !! 5. Moja kuzynka mocno po 30, blizej 40stki mieszka na wsi, pracuje w urzedzie, jest samotna, bardzo zaniedbana, ze stresu roztyła sie, chamskie komentarze non stop, wręcz obrzydliwe i podłe od grubych bab ktorej zaden nie chcial po ''lesbe'', to chyba norma w naszym kraju, wszedzie taki szyderczy ton względem bezdzietnych, pokazywanie im ze są nikim, ze zdechną jak kundel na mrozie w samotnosci :O Dlaczego jestescie tacy podli ? tego was uczą w kosciele ? rodziców macie takich samych, gardzą kazdym ?

Gość gość
Nie tacy podli, tylko takie podłe jak już, facetom zwisa twoja kuzynka, to baby są podłe i złośliwe z natury, dzieci to tylko pretekst dobry jak każdy inny :-D

Gość gość
Doczytałam do "zrobić ze mnie inkubator" i już wiem że nie warto.

Gość gość
Do 18.34. Sama prawda

Gość gość
Dzieciate baby tylko siedzą niewyspane w kupach swoich bachorów i ujadają na bezdzietne bo bezdzietne mogą wszystko a one nic :D

Gość gość
Z zazdrosci

Gość gość
Ja zdecydowanie nie chcę mieć dzieci. Zresztą mam 28 lat i zero widoków na faceta, w dodatku już dorobiłam się sporej nadwagi, więc pewnie czeka mnie taki los jak Twoją kuzynkę, ale staram się mentalnie na to przygotować. Wolę to niż zmuszanie się do roli do której jestem zupełnie nieprzystosowana (poza sprawnymi narządami rozrodczymi).

Gość gość
Do 18.47. Prawidłowo myślisz, nie każdy musi mieć dzieci

Gość gość
Bo jak widać po kilku wpisach razem z brakiem dziecka idą poważne defekty umysłowe.

Gość gość
Baby z bachorami to szuje

Strasznie dużo pisania jak na ciążowe provo. Przecieżkobieta któa nie zajdzie, to dla większości fcetów, ideał.

Ja nie mam dzieci z wyboru i nie potępiam jak je ktoś ma lub ich nie ma a wtrącanie się do czyjegoś życia co kto i ile ma jest nie na miejscu.

Gość gość
I masz prawo ich nie mieć ale ja.mam prawo mieć zdanie o takiej osobie. Poparte obserwacjami.

Gość gość
18:57 I sobie to zdanie możesz w buty wsadzić :D

Gość gość
Do 18.57. A ja mam prawo powiedzieć że masz brzydkie bachory i się z nich wyśmiewać :D

Gość gość
gość dziś (...) razem z brakiem dziecka idą poważne defekty umysłowe. Ciekawe, bo ja bardzo poważne defekty umysłowe obserwuję w znacznym nasileniu u swoich dzieciatych sąsiadek.

Gość gość
19:04 A ty z czym masz problem ? Wyśmiewanie najlepiej zacznij od siebie :D

Gość gość
Ale możliwa (ciąza), tylko trzeba się leczyć. Pojechalas po eksie, kuzynce, po katolikach, prawoslawnych:), po wszystkich ludziach... Lepiej ci?

Gość gość
Bo chęć posiadania "bobaska " to cecha typowo kobieca , kobieta która nie ma instynktu macierzyńskiego to już trochę jak nie kobieta , tylko taki człowiek o zludnym zarysie kobiety , bo kobieta to nie tylko wygląd ale też charakter pełen cnót

Gość gość
Kiedyś widziałam fajnego mema który mówił o dzisiejszych kobietach : nie umie gotować , pisze że swoim ex , imprezuje, nie chce mieć dzieci , a później ma czelność płakać na kanapie , ze "prawdziwi mężczyźni " wygineli i nikt jej nie chce , i to jest niestety po dużej części prawda

Gość gość
Najbardziej ujadają te z jednym bachorem

Gość gość
Dlatego że dzieciate wiedzą że posiadanie dziecka wcale nie jest fajne i zazdroszczą wolności kobietom bez dzieci więc próbują tępić bezdzietne aby i one zaszły w ciąże i zmarnowały sobie życie. Dzieciate to zazwyczaj kury domowe bez zainteresowań i pracy a bezdzietne to zazwyczaj interesujące kobiety które wolą się realizować niż zmieniać pieluchy. Dzieciate chciały jak najszybciej złapać faceta na dziecko aby im nigdy już nie uciekł a bezdzietne wiedzą że para gaci w domu wcale nie zwiększa kobiecie wartości wręcz przeciwnie

Gość gość
Ktoś kto nie chce mieć dzieci nie może być nazywany kobieta ani tak traktowany. To właśnie takie skarżą się na brak prawdziwych mezczyzn

Gość gość
07:59 jak to jest być krową rozpłodową? Grubą po urodzeniu dzieci zdającą sobie sprawę z tego że mąż ją zdradza ale będącą bez pracy zawodowej i wykształcenia więc pozostającą w nieszczęśliwy związku :P?

Gość gość
Jeśli już to byk zaplodowy, z wykształceniem dobra praca i całkowicie samodzielny. ;) Takie cechy jakie wymieniłas w ogóle mi nie imponują u kobiet, podobnie jak większości mężczyzn.

Gość gość
7.59 żyjesz w świecie iluzji ,każdy miał dzieci w poprzednich wcieleniach ,na pęczki

Gość gość
08:03 I powiedz ten tekst np Lewandowskiej :D

Gość gość
Jak ktoś jest gruby po urodzeniu dziecka to jest wina tej osoby , moja ciocia 2 lata po porodzie przy 170 wzrostu wazyla 45 kilo

Gość gość
ja nikogo nie potępiam ani dzietne ani bezdzietne bo mi to lata koło d**y

Gość gość
08:59 - Lewandowska to co innego, ona miała swoje zainteresowania zanim jeszcze Lewandowski był bogaty a teraz nadal jest interesującą kobietą tak samo jak przed małżeństwem i urodzeniem dziecka. Niestety ale typowe matki polki to w większości przeciwieństwo Lewandowskiej.