Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zepsuta pralka, co robić ?

Polecane posty

Gość gość

Bo nie wiem

Gość swi
Co to znaczy , nie wiem? Wzywa się mechanika albo wyrzuca na śmietnik. Mechanika znajdziesz w internecie ,wystarczy wpisać : naprawa pralek i nazwę twojej miejscowości a jeśli pralka jest na gwarancji to musisz skontaktować się z serwisem napraw gwarancyjnych,nr tel.znajdziesz w gwarancji ,gwarancja trwa 2 lata od daty zakupu.

Gość zebowa wrozka2
A-zaczac prac majtki recznie i zdzierac pazokciami zeschnietą srakę B-wywalic pralke i postawic tam przyczepe od ciagnika C-chodzic w brudnych łachach D-isc uprac do pralni E-Właczyc simsy i zapytac simsa jaki jest numer go mechanika F-rozebrac ją na czesci i zrobić nową g-prac lachy w zmywarce hmmm...mam jeszcze milion pomysłow...ale za darmo nie udzielam porad.

Gość gość
co ji je

Gość gość
Zepsuta pralka? wiem co to za ból... Załamałam się widząc wodę w łazience. Naprawa była bardzo kosztowna, dlatego zdecydowałam się na zakup nowego sprzętu. Nie byłoby to możliwe, gdyby nie darmowa pożyczka w Halopożyczce, dostałam ją w 15 minut i mogłam kupić nową - Pozdrawiam Katarzyna

Gość gość
Zamiast chorendalnie przepłacać za kredyty w Halopożyczkach,bocianach i.t.p. parabankach lepiej wziąć pralkę na kredyt tam gdzie pralki sprzedają

Gość fadeAway
tylko z,e ten kredyt się nie zawsze dostanie . Ja równiez korzystałam z pożyczki pozabankowej a dokładnie z Lendona . Pierwsza pożyczka jest darmowa i jest udzielana do 2500 zł na okres 45 dni

Gość gość
Pożyczki w parabankach to FAKE, nie słuchajcie naCIĄGACZY.

Gość EverySingleDay22
Pożyczki w parabankach niejednokrotnie są po prostu ratunkiem dla wielu osób nie mogących wziąć pozyczki w banku . Dla mnie była takim ratunkiem. Równiez korzystałam z lendona i wg mnie pożyczka bardzo w porządku ;)

Gość Diana

Mi pomógł serwis Technikan.pl, ja mieszkam w Częstochowie, ale są też w innych miastach. Co ważne, dają GWARANCJĘ na naprawę. Po naprawie pralki wszystko działa tak jak powinno.

Gość mateusz

Naprawić pralkę, zawsze taniej to wychodzi niż kupić nową. Ja ostatnio miałem naprawianą  i wcale dużo nie zapłaciłem, myślałem ze to poważniejsza awaria i że zapłacę więcej. Jak coś to namiary na firmę daję naprawapralekursynow.pl To fachowiec z Warszawy, bardzo dobry.