Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wedlug was wygra kolejne wybory?

Polecane posty

Gość gość

To wazniejsze niz odchyly fetyszystow, frustratow, mizoginow i prawiczkow.

Gość gość
Już wszystkie wybory będzie wygrywał PiS.

Gość gość
Oby nie.

Gość gość
ja bd glosowala na pis bo mnie te kodopedaly wkuurwiaja razem z tym antypatycznym rysiem zlodziejem

Gość gość
na 1 miejscu będzie Pis, szczególnie za +500, ale też za dobieranie się do d(0p tym co byli nietykalni a kradli miliony i robili przekręty na 2 miejsc będzie Kukiz15 - nie wychylają się, mają swoje zdanie ale nie utrudniają zycia na 3 miejscu pewnie Po, bo gdzieś przeciwnicy pisu muszą oddac głosy, a nowoczesna to się nie przebije

Gość gość
tez glosuje na pis

Gość gość
PiS już zawsze będzie miał 100% poparcia i żaden sąd temu nie zaprzeczy.

Gość gość
PiS dostanie 100% głosów bo Kaczyński z Ziobrem zdelegalizują wszystkie inne listy wyborcze

Gość gość
Jak mozecie tak lekko o tym mowic, to straszne. Trzeba uciekac z Polski.

Gość gość
Jestem za PIS ale jestem realistą musi być kiedyś tam zmiana władzy dla demokracji. Partia Jedna Rosja bedzię zawsze rządzić Rosji smutna prawda. Bedą normalne wybory no chyba że znów bedzię pucz przez PO wykorzystując ludzi.

Gość gość
Nawet gdyby ludzie głosowali na inną partię to i tak wygra PiS

Gość gość
gość dziś Jak mozecie tak lekko o tym mowic, to straszne. Trzeba uciekac z Polski. x to uciekaj zmywaku do uk

Gość gość
Mi się wydaje że to naprawdę początek dyktatury i jedyne co może wstrząsnąć Polakami i ich obudzić to wypalenie nas z Unii albo zabranie prawa głosu.

Gość gość
Ja będę głosowała na PiS. Mam w d oooooo pie KOD, trybunał , resortowy pomiot który dziś kwiczy odrywany od koryta i to , co kto o tym sądzi .

Gość gość
Będę głosować na PiS

Gość gość
w dóópie mam ujnię, co twierdzi ze jest globalne oci/plenie i ze banany to warzywa hahah nastepne debile🖐️

Gość gość
gość dziś haha, ale unią to nie strasz, bo unia raz że sama się rozpierniczy, a dwa że ja rozwalą emigranci ekonomiczni po socjal, terrorysci i lewicowe bojówki antify. Chyba kazdy widzi jak wygląda europa zachodnia pod dyktaturą uni, a jak grupa wyszehradzka w której tez jest Polska.

Gość gość
Boicie się aż przesadnie Wałesa chciał władze cały czas ale naród powiedział wara teraz przezywają go ludzie Bolek. Rząd się broni przed opozycją to jest normalne. Mam odczucię że będzie lepiej dużo już dali pamiętajcie a PO robi dla siebie i dla Niemców.

Gość gość
Z unii tez powinniśmy wystąpić. Jeszcze bokiem nam wyjdzie ta "wspólnota "

Gość gość
Z Unii tak a z funduszy też? Z exportu też mamy zrezygnować do Unii? Myślicie że mamy tak konkurencyjne produkty że mimo cła będą chętni?

Gość gość
Lepiej nie jeszcze Niemcom odwali jeszcze z NATO wywalą za 50 lat że niby coś a na koniec Pomorze i Śląsk dla Niemców. Ukraina zrobi nam drugi dokładniejszy Wołyń tylko u nas.

Gość gość
gość dziś x chyba tobie wmajtach zrobią ;d

Gość gość
Putin powie śmiechem do oligarchów że Polaczki same się załatwiły na amen że wyszły.

Gość gośćMatka Polka
Kaczyński dąży do wyprowadzenia Polski z Unii Europejskiej. Gdyby nie fundusze unijne, jeździlibyśmy dziurawymi drogami.Firmy dotowane unijną kasą nie powstały by. Na polskiej wsi rolnicy nadal śliskaliby się na kurzych g****ach.Tak było. Czy wy już ludzie zapomnieliście? Głosując na PiS , czy nie krytykując PiS-u popieracie dyktaturę chorego psychicznie człowieka.Nie róbcie tego sobie,swoim dzieciom,wnukom.Zastanówcie się! Opamiętajcie się !!!

Gość gość
skoro Schetyna to kawał kretyna ! to zostaje tylko Jaro i jego ekipa !!! :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Widać, że 98 % na tym forum to patola, mopsiarze i niedorobione debile :O Wam to wszystko jedno czy jesteście w unii czy nie, bo i tak dalej jak poza powiat sie nie ruszacie, trójpodział władzy, demokracja, wolność, społeczeństwo obywatelskie - to dla was abstrakcja i tak poprzestaniecie na chlebie ze smalcem i żeby na 'półlitry' było :O I za to dziadostwo mój dziadek przelewał krew pod Monte Cassino, a drugi był jednym z Cichociemnych. Opluć wszystko, podeptać, ściągnąć na dno - oto mentalność cebulaka.

Gość gość
pis wygra za odsunięcie złodziei

Gość gość
tylko PiS jest :classic_cool:

Gość gość
Po pierwsze nigdy nie powiedział że ,, Polska wychodzi " to nie opowiadaj bajek. Po drugie dzięki rolnikom PIS jest u władzy bo głosowali na nich rolnicy 60%! z nich bo więdzieli że od nich więcej dostaną niż skąpej PO. Po trzecie ten stary człowiek chce iść na emeryture to się nie bój rządzić PIS naprawde teraz będzie Pani Beata. Po czwarte bedą zastanawiać po co nie potrzebna gadanie dla kłótni. Ostatnie najlepsze Po i Nowoczesnej dziękujemy i mówimy NIE.

Gość nie kumam goscia
gość dziś x a nie mozesz wyjechać stąd? Po co tutaj siedzisz jak ci nie odpowiada towarzystwo?