Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wedlug was wygra kolejne wybory?

Polecane posty

Gość gość
KOD

Gość gość
Twoi przodkowie wiedzieli co robią a ty uwierzyłeś wymysły opozycji.

Gość gość
gość dziś Widać, że 98 % na tym forum to patola, mopsiarze i niedorobione debile pechowiec.gif Wam to wszystko jedno czy jesteście w unii czy nie, bo i tak dalej jak poza powiat sie nie ruszacie, trójpodział władzy, demokracja, wolność, społeczeństwo obywatelskie - to dla was abstrakcja i tak poprzestaniecie na chlebie ze smalcem i żeby na 'półlitry' było x Taa to jak jestes taki MŁODY PIEKNY ZDOLNY PRZEBOJOWY, to co tu jeszcze robisz wsrod mopsiarzy? Do UK wyjedz.

Gość gość
Wygra PiS,bo tzw.opozycja już niżej upaść nie może.Ktoś inny wygrał wybory przy ich aktywnym udziale,a oni nie chcą przyjąć tego do wiadomości i krzyczą że nie ma demokracji.Gdyby nie było to już dawno to całe tałatajstwo byłoby rozpędzone na cztery wiatry przez policję.

Gość gość
22.34 popieram

Gość Lech Wałęsa
Nie chcem ale muszem. Wygram wybory bom jam legendom!

Gość gość
Powiem ci jak jest dla Niemców jesteśmy niewolnikami a nie sąsiadami przez słabość PO i Tuska. Teraz chcemy wolności a Francji i Niemców to zła wiadomość. Będą nas gnoić bo myślemy lepszej Polsce bez żadnego pana.

Gość gość
gość dziś x No wlasnie, robili z nas prze tyle lat niewolników, podludzi. Mamy tego dosc. Ja nie potrzebuje jezdzic na zachod za pieniedzmi, co to za poroniony pomysl w ogole byl? Ta cala emigracja, nie skorzystalam, nie jestem cosmopolitką z natury. Chcialabym miec dobrze u siebie.

Gość gość
wygra pis, mam nadzieje

Gość Maestro0102
Zagłosuje na partię Wolność. Co do PISu oni zniszczą nam gospodarkę, program 500+ nic nie daje, tym się demografii nie naprawi, posłuchajcie na YouTube dr. Sławomira Mentzena on wam wyjaśni dlaczego rządy aktualnej władzy doprowadza do katastrofy. Aha i uważam że PIS-PO jedno złó!!!!

Gość gość
nie jestem w 100% za pisem ale wole milion razy ich niz komusze pomioty z po, nowoczesnej itd. ktore sa wspolczesna targowica, sluzalczymi psami merkelowej i prawdziwych psychopatow z ue jak schultz albo zydowskich przedstawicieli wprowadzenia NWO jak soros. nie wiem co musza miec we lbach wyborcy tego bydla ale podejrzewam ze to potomkowie kapo,ubekow i innych zdrajcow ktorzy od malego wpajali swoim latoroslom ze wartosci takie jak honor, ojczyzna czy przyjazn sa g warte i wszystko jest na sprzedaz. takie jednostki sprzedadza nawet wlasnego ojca za garsc srebrnikow. zepsute do szpiku kosci nowotwory ktore trzeba usunac