Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sądy czyli państwo w państwie. Podaję nazwisko i imię oraz teren i gro znajonych

Polecane posty

Gość gość

Sąd określa, że takich nazwisk jest mnóstwo i jest problem ustalić kto to. Powiedziałem, żeby pokazali mi zdjęcia to wskaże spraeczyni. Odpowiedzieli, że to niemożliwe. Ja myślę, że to znajomy policjanta lub rodzina i mataczy w sprawie poprzez prokuraturę lub sądy itd. Przestępcy są wszędzie. Zrozumiałem raz na zawsze, że każdy swego koryta broni.

Gość gość
zloz skarge

Gość gość
Każdego można wrobić bo gdzieś był lub kilku się może namówić i jednego człowieka zgnoi bydło pod literę prawa bo ma rację większość. Masz pieniądze to prawnik wybroni każdego czyli jest coś na rzeczy, że sądy są takie a nie inne. Uczciwy bez pieniędzy nie ma prawa być uczciwym, po tym co się widzi takie są wnioski z opinii wielu osób poszkodowanych. Zgrywusy w majestacie prawa wrobić mogą każdego uczciwego zależnie od ich powiązań. Spada moralność w świecie

Gość gość
Bezdomny nie ma prawa w tym kraju co god******onstytucję ake sądy takie mądre i tego nie widzą tylko wykorzystują bo ich kolesie zarabiają na tym. Wstyd i hańba

Gość gość
No kurator.Ze środowiska patologii ale ma szkołę i nie było okazji złapać go czy jest uczciwy to pełni zaszczyt funkcji a nawet się ubiega a podobno to słabo płatna praca. Brak słów. Ich znajomi w rodzinach są też w patologii a dzięki temu załatwiają sobie i im darmowe mieszkania a pracują i nie płacą podatków. Zajmują się podejrzanymi działalnościami

Gość gość
Najlepsze jest to zjawisko : pobyt stały, miejsce pobytu i miejsce zamieszkania a na koniec bezdomny. Sądy nie widzą nic a słyszy tylko tych, którzy bardzo chcą kogoś ukarać ala sami czasem prowokują bezprawnie w przypadkach działalności nietypowych np kasyna burdele, brak opłat za mieszkanie nie jest rozpatrywane w zakresie rozpatrzenia ale usilnie dąży się do upadku rodzin biednych. Nauczycielka nie płaci za telewizję a dostaje mieszkanie od burmistrza, dzięki czemu buduje się i ma gdzieś wszystkich . A niby ona jest przykładem dla potomnych. Żałosne bo biednym burmistrz nic nie da a jeżeli już to zupę z niczego, a będzie ścigał za opłaty mieszkania ibwygonibtychbco są w długich blokując wykup mieszkania na hipotekę co jest możliwe ale uchwała stworzona jest w celu zablokowania możliwości wykupu z długiem przez dłużnika a zatem korupcja w celu wstrzymania nieruchomości dla kogoś dla zarobku. Niestety

Gość gość
Więc mogę podać nazwisko i imię a sąd g***o Mo zrobi?

Gość gość
Nietykalni. Nie ma nic gorszego jak nietykalnosc, immunitet.

Gość gość
Może ta instytucja jest dla wybranych w celu ich ochrony.