Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby by szybko zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość gość

Co prawda starałam się dopiero 1 cykl ale co mogę zrobić by w 2 się udało ?

Gość gość
Mikroskop dni plodnych, met.sluzowa, i tak trwa to ok.6 cykli.

Gość gość
Ustal kiedy owulacją, na pieska i sukces.

Gość gość
Wiedziałam kiedy mam owulacje. sluzu miałam dość sporo delikatnie bolal mnie brzuch byłam pewna że się uda a tu niewypał. Może głupio powiem ale po stosunku zaraz biegam się kąpać. Płacze miejsca intymne prysznicem może plemniki nie miały kiedy powędrowac bo zaraz zaatakowałam je wodą ? Tylko proszę bez wyzwisk ☺ Oczywiście ciągle czuje stres i nerwowke czy się uda czy nie

Gość gość
A co to za spina i pospiech Zajdziesz w swoim czasie Moja przyjaciółka tak sie spiela,ze urodzila dopiero po 10 latach staran,majac czterdziestke,takze tylko spokoj,nic wiecej..

Gość gość
Na pieska chyba nie koniecznie bo właśnie głównie tak się kochaliśmy w tym mśc i ciąży nie ma teraz wyczytalam ze najlepsza pozycja to klasyczna. .wiem stres może nie być przyjacielem w tej sytuacji ale już mamy 6 letnia córkę i dopiero teraz stwierdziłam ze musimy mieć 2 dziecko. Dlatego ze ja jestem jedynaczka i zaczyna być mi z tym źle

Gość gość
Na pieska sprawdza się do zapłodnienia najbardziej u pań z tyłozgięciem macicy. Podobno dobrze jest chwilę zostać w tej pozycji żeby nasienie spłynęło (tak jak trzymanie nóg w górze po klasycznej, łyżeczkach itp). Najlepiej ciesz się z seksu i nie myśl o zapłodnieniu, kochaj się często, miej orgazmy. Moja koleżanka miała stwierdzone że nie jajeczkuje i nie będzie mogła mieć dziecka, odpuściła całkowicie starania bo straciła nadzieję i 8 tyg od wizyty na której to usłyszała wyszło na teście pozytywne

Gość gość
A jakieś zioła ?

Gość gość
Pozycja klasyczna nogi w górę i bez mycia !!!

Gość gość
Dokładnie swieczuszka i prysznic rano