Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja koleżanka to hipokrytka. Biedna i łatwa a chcę na męża porządnego bogatego

Polecane posty

Gość gość

najlepiej z dbrymi zarobkami, firmą, jakiegos prawnika, lekarza, architekta, inżyniera, nie pijącego, nie palącego, ułozonego a sama na dysskoteki i do klubow lata, chla, obmacywała sie z kolesiami, spala z jednym przypadkowym z ktorym spotkala sie tylko 3 razy, przelecial ja i wiecej sie nie odezwal, pracuje jako recepcjonistka, zarabia 1800 a wymagania z kosmosu

Gość gość
No i co w związku z tym? Mieć plany każdemu wolno, najwyżej skończy z czeskiem albo jej się poszczesci i znajdzie nieśmiałego programiste, wszystko jest możliwe

Gość gość
słabe

Gość gość
0/10

Gość gość
Oj znam takie znam , myślę ze mogło być jej się poszczescic ale gdyby była spokojna miła i rodzinna , bo bycie biednym to jeszcze nie wstyd , wstyd to kraść , ale jeśli jest puszczalska dyskotekowiczka to niech nie liczy na dobrego chłopaka

Gość gość
Marzyć to sobie może do woli bo i tak takiego nie znajdzie , to tak jak ja która jestem spokojna lubię dzieci i sporo zarabiam chciała sobie wziąć debila bawidamka z dyskoteki , który się puszcza z byle kim , nigdy

Gość gość
W zasadzie,co cie obchodzi o czym marzy kolezanka i czego pragnie?Tak to jest jak ktos swojego zycia nie ma to zaczyna interesowac sie zyciem cudzym.

Gość gość
Jeżeli jest ładna to i znajdzie bogacza

Gość gość
Nie prawda , nawet jak jest ładna to nie znajdzie bogacza , po co mu ładna i pusta jak może mieć ładna i z wartościami ?

Gość gość
To ze jest biedna to jeszcze nie wada , ale to ze się puszcza i ma wymagania z kosmosu to już jest problem , ja jestem biedna i chciał mnie bogaty ale ja nie chciałam bo bym się wstydzila wyjść za bogatego mając gola doope , więc mam teraz biedniejszego ale nadal dobrze zarabia i mnie dobrze traktuje

Gość gość
11:22 A ty przezywasz to jak mrowka okres.Zajmij sie wreszcie soba,kobieto.Zalosna pipa z ciebie.Czy ta kolezanka robi ci krzywde czyms?

Gość gość
"Nie prawda , nawet jak jest ładna to nie znajdzie bogacza , po co mu ładna i pusta jak może mieć ładna i z wartościami" x a od kiedy to każdy bogacz jest wartościowy? :D znam takich, którzy lecą na puste lale i sami są prostakami w dzisiejszych czasach bogactwo nie ma nic do osobowości, mądrości, intelektu czy obycia

Gość gość
A ja jako facet mogę odpowiedzieć że dziewczyny , które tu piszą maja rację , taka jest do pukniecia tylko a nie do związku , do związku to się bierze dziewczynę fajna miła i spokojna , lubiaca dzieci i zwierzątka jak to typowa kobieta

Gość gość
Ale co was obchodzi jakas kolezanka autorki?Jestescie jak te stare przekupy na rynkach co to musza poplotkowac sobie i obsmarowac innych bo inaczej to chyba umra.

Gość gość
Jak można plotkowac o kimś kogo się nie zna ? Tylko wyrażamy opinie a Ciebie widocznie z jakiegoś powodou to boli :) może się utozsamiasz z tą dziewczyna bo sama tak robisz

Gość gość
11:39 Uwielbiam takie przypinanie latek innym osobom.To tak jak te stare babsztyle z kolek plotkarskich.Jedna cos tam uslyszy od drugiej na czyjs temat (nawet nie wiedza czy to prawda),cos tam jeszcze dodadza sobie i ploty ida.Widac,ze jestes taka sama skoro wysnuwasz na moj temat jakies smieszne i bzdurne stwierdzenia.

Gość gość
Nie masz co robic kretynko ? Ty za to jestes wspaniala i z wartosciami nir widziala doopa slonca

Gość gość
Powiedz mi, pani madralinska,jak mozna wyrazic opinie o osobie,ktorej w ogole nie zna sie?To sa wtedy tylko zwykle plotki i pomowienia.

Gość gość
Dobra po wyzywajcie sie na niej bo tylko na kafeteri potraficie ;D

Gość gość
Właśnie jak się powie prawdę to się rzucają z agresją do ataku :D jak to mówią " prawda w oczy kole " bo gdyby tak nie było nikt by od razu nie ruszal z wyzwiskami i chamstwem , takie zachowanie jest tylko potwierdzeniem

Gość gość
12:11 Przepraszam bardzo,jaka prawde?Az takim bezmozgim yeti jestes?

Gość gość
A czy to ta kolezanka co w kosciele sie udziela ma image wierzącej a w nocy po dyskotekach gania i jest recepcjonistką?

Gość gość
12:15 ty sobie z tym bezmozgiem uważaj nie jestem twoja koleżanka

Gość gość
12:15 naucz się elementarnych zasad kultury najpierw i dopiero się odzywaj , żegnam ponieważ nie uznaje dyskusji na takim żenującym poziomie

Gość gość
12:19 Oj,obraza majestatu bo wytknelo sie twoja slaba inteligencje,a raczej jej brak?To teraz moge napisac ci dokladnie to samo "prawda w oczy kole".

Gość gość
Tak za to i Ciebie ta "inteligencję " widać , słownictwo spod budki z piwem i słabe riposty na poziomie robotnika budowlanego , zawsze mnie smiwszylo ze osoby które nic sobą nie reprezentują , wytykaja innym brak inteligencji :) miłego dnia bo z takimi ludzmi nie da się na poziomie rozmawiać ;)

Gość gość
Sorry, ale takową dyskotekową ździrę to nawet jeśli bierze się do związku to tylko i wyłącznie w celu seksualnego zaspokojenia, a nie prokreacji i wspólnych planów. Muszą znać swoje miejsce :)

Gość gość
Też tak uważam , dziewczyna powinna się szanować

Gość gość
Autor sam jest nie lepszym hipokrytą i w dodatku kaleką bo nie rozumie pewnych zasad.

Gość gość
12:23 Oj tak,ty najlepiej wiesz co ja reprezentuje soba.Znasz mnie i moje zycie.Taka inteligentna i kulturalna jestes,ale juz nie razi cie slownictwo autorki odnosnie jej kolezanki.Hipokrytka.A swoje niby inteligentne gadki daruj sobie bo widze,ze probujesz wymadrzac sie.