Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grube baby są zwyczajnie leniwe i rozlazłe, zwyczajnie mają popsute głowy.

Polecane posty

Gość gość

Po wyglądzie człowieka widać, co ma w głowie. Taka kupa sadła nie może być zdrowa psychicznie. Osoby inteligentne są szczupłe.

Gość gość
To się zgadza. Niestety za takie komentarze grubasy chcą nas krzyżować:(

Gość gość
Zauważyliście tę prawidłowość? Im bardziej ktoś inteligentny, obeznany w świecie, oczytany, jednocześnie skromny i nie odczuwający potrzeby chwalenia się (czyli wracamy do inteligencji), tym bardziej szlachetny wygląd zewnętrzny. Taka osoba może być nawet obiektywnie mało urodziwa, ale zazwyczaj jest szczupła, zadbana, ubrana adekwatnie do okazji, serdeczna. Grube lochy za to są spocone, zasapane, krzykliwe, "horłate", wymachują łapami, nie mają gracji w poruszaniu się, wywalają jęzor przy wchodzeniu po schodach/pod górę, mają tłuste od potu włosy, w rozmowie są nieciekawe, nie czytają ani gazet ani opracowań naukowych, ogólnie odstręczają innych swoim wyglądem.

Gość gość
Jestem gruba i jem sobie smacznie, a szczupli pracownicy to mi szambo wywożo, ot co!

Gość gość
Wywożo. Acha. Super. Wyobraź sobie, tłusta locho, że można być szczupłym i nie głodować, wystarczy jeść normalnie, a nie jak świnia wrzucać w siebie każde góffno jak do betoniary.

Gość gość
oczywiscie wszystkie szczuple i BEZDZIETNE sie odezwaly!! zobacyzmy jak urodzicie czy takie piekne i "madre" bedziecie!!!

Gość gość
"wywożo" to był żart, a Ty piszesz "aCHa" na serio :D

Gość gość
Hehe kolejne babsztyle, które uważają, że urodzenie dziecka zwalnia je z jakiejkolwiek aktywności fizycznej, dbania o siebie, diety, a nawet higieny. Pozdro dla wszystkich zgrabnych kobiet, które urodziły:)

Gość gość
Wiedziałam, że odezwą się tłuste lochy z jedynym usprawiedliwieniem, jakie im przychodzi do głowy, czytaj: DZIECKO. Mam troje dzieci i tu mnie nie zaskoczysz. Nigdy nie byłam na diecie, zarówno przed ciążami jak i po nich jem tyle, ile potrzebuję, bez przejadania się. Ważę 56 kg przy 1,7 m. Można? Można. Szkoda mi klawiatury na odkłamywanie tak prymitywnych argumentów. Świniom w chlewie ile dać żarcia, tyle opiertolą, wasza natura taka sama- natura świń. Człowiek inteligentny potrafi przestać jeść w momencie, w którym się najadł, wtedy nie ma mowy o tyciu. Osoby chore psychicznie żrą bo lubią, a potem zasłaniają się Boga ducha winnymi dziećmi. Byście się wstydziły!!!

Gość gość
przy 3 dzieci nie bylabys juz taka madra!!!

Gość gość
Acha można pisać przez ch, nawet kiedyś Paulina Mikuła o tym mówiła.

Gość gość
Bo poprawnie piszemy "acha" tumanie bez szkoły.

Gość gość
Przed chwilą zjadłam 2kg frytek i popijam 1l colą ale chce mi się bekać xD

Gość gość
liczy się masa tłuszczowa

Gość gość
Ależ musicie mieć gnój w jelitach plus jakieś 10-15 kg kamieni kałowych. Myślicie, że wykąpanie ciała i umycie zębów załatwia higienę? macie drożdżaki w przewodzie pokarmowym i na języku, wasz pot śmierdzi, mocz i kał też, wali wszystko zgnilizną od złego i nadmiernego jedzenia. Fu. Higiena to też dbanie o wnętrze ciała, podobnie o stan ducha (higiena psychiczna).

Gość gość
Moi drodzy, tylko lewatywa daje efekty. Brałam kiedyś udział w akcji odchudzania monstrualnie otyłego księdza. Feler był taki, że miał on bardzo śmierdzący kał.

Gość gość
i na uj sie przejmujecie wygladem obcych bab, macie naprawde nudne zycie xDDDDDD pozdrawia szczupła 16 latka!

Gość gość
To som całkiem mądre komentarze. Serio, bo prawda w tym jest. Grube weżcie sobie to do rozumu serca i mózgi i nie żryjcie tyle

Gość gość
Do 23:26 teraz jestes wychudzona szkapa powinnas przytyc z 5-6kg

Gość gość
Inteligentny człowiek znajdzie rozwiązanie swojego problemu, w tym też otyłości. Są książki, artykuły, jest Internet, poradnie itd. Zboczyliśmy nieco z tematu, a ten dotyczy zależności między poziomem rozwoju intelektualnego, społecznego, psychicznego i duchowego człowieka a jego wagą.

Gość gość
Wychudzona szkapa? Ha ha, dobre sobie! Wyglądam świetnie, co nie jest tylko moją opinią, ale obcych facetów na ulicy, w tym pewnie waszych mężów, którzy rzucają mi wszędzie gdzie się pojawię zalotne spojrzenia. Mam dosyć wysportowaną sylwetkę, ładną linię ramion, jędrny tyłeczek i sterczące cycuszki :) Hejtujcie sobie i wmawiajcie mi nieprawdę. Do was trzeba mówić/pisać dosadnym językiem, bo inaczej będziecie się nadal pogrążać w swojej otyłości. Ktoś w końcu musi Wami potrząsnąć!!!

Gość gość
To z wagą to normalna sprawa. Ja jednak posunęłabym się dalej. Wyznacznikiem pozycji społecznej, oprócz wagi, jest wzrost. Szlachetni, inteligentni ludzie dobierają się w pary z atrakcyjnymi partnerami i są to ludzie wysocy. Dla mnie facet, który wiąze się z kobietą 1,60 m ma poważne kompleksy i niskie poczucie własnej wartości.

Gość gość
duze masz cycki? lubie takie

Gość gość
facet wiążacy się z Scarlett Johansonn ma niskie poczucie wartości? ona wlasnie tyle ma xD

Gość gość
Kobiety nie odpowiadajcie jej, to jakaś idiotka. Nie można mieć w jelitach 10 - 15 kg kamieni kałowych. No chyba że ona tyle ma. Szczupła budowa jak widać wcale nie musi iść w parze z inteligencją, już na pewno niekoniecznie z kulturą osobistą, jak widać na jej przykładzie.

Gość gość
Żałosne są te upudrowane, umalowane grube baby... Facjata wymalowana a zęby popsute i kopie z japy:O

Gość gość
A co kogo obchodzi jaki jest. Zajmij się autorko swoim życiem. Nie wiesz co Cię czeka. Skąd wiesz, że np nie zachorujesz i nie przytyjesz. Nie śmiej się dziadku...

Gość gość
Ale inteligencja się znalazła

Gość gość
masz chude, rece chudo szkapo wygladasz jak nastolatka 15 letnia

Gość gość
chude szkapy wyglądają żałośnie zero kobiecości, kształtów